🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 082
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 90
Направо в комплект с Алманаха да продават.

# 91
Жената на Георги наистина изглежда много млада. И децата му са хубави. Той, за мен, е образът, който претърпя най-голяма положителна градация в този сезон. В началото помня, че тук изобщо не го харесахме. Аз лично го смятах за много простоват и елементарен. Но с времето той се показа като много свестен и забавен човек. Беше лоялен към своите хора. Отделно беше най-добрия подсказвач на дуелите - даваше най-добрите съвети. Неведнъж е помагал и на отсрещния опонент, и то пак с много добри съвети. Хареса ми как се сдобри с Живка, какви приятни отношения имаше с Ралица и как беше загрижен за Ваня, когато стана онзи скандал по време на фермерството на Стефан. Забелязах, че в него има едно закрилническо чувство към жените, което у никой друг мъж не го видях. Ужасно ме е яд за него, че отпадна така. Той имаше реални шансове да отстрани Кирил и дори да спечели Фермата. Единствените неприятни неща у него са бързото говорене, което може да се поправи при специалист, както и почесването по разни места. Joy Но за пореден път се убеждавам, че невинаги това, което се вижда на повърхността е определящото за даден човек. Защото, например, Кирил на пръв поглед говори интелигентно с правилен изказ, но всъщност го видяхме що за стока е. И съм убедена, че семейството на Георги е много по-щастливо от семейството на Кирил. Втория е емоционален терорист, според мен. Не е лесно за една жена да търпи вечно сърдит, ядосан и неудовлетворен мъж, който е толкова гневен на себе си, че си го изкарва на всички останали.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 09:41 от Анонимен

# 92
Защо в началото Живка го беше нарочила, за мен си остава една от загадките на сезона…Е, и как Мартина стана главатар на единия лагер, също.

# 93
  • при късмета
Георги наистина имаше реални шансове да бие нереализирания. А ако това беше станало, беше на 90% победител на сезона, още от тогава.
За жената на пианката хич не ми е жал. Тя си го е избрала, тя го търпи доброволно, даже го възхвалява колко е велик и прав, ама никой не го разбира. За детето ми е жал и пак тя е отговорна, че оправдава и възхвалява насилник, макар пред камерите само вербален. Отглеждат си бъдеща жертва на домашно насилие. Днес тати за това ядосан, крещи вкъщи, утре за другото хвърля и чупи разни предмети, вдругиден пошляпне някого, че много са го ядосали некадърните около него, без да вижда себе си и за детето това става обичаен модел. После си взима такъв мъжа, защото всяка нормална жена е избягала от него, а за нея е нормален и колелото се завърта наново. Дано детето, като порасне още малко осъзнае, че има и друг модел, стига да има къде да го вижда, че само това му е шанса да не го повтори

# 94
Благодаря за темата! Захладня, та да сипем от дамаджаната Wine Glass Wink

Пламката си е реалист, прави си мъжки дуел и чака финалните игри и смси от ревящи жени!
За фермер отговорих, че не мога да преценя. То кое да гледаш по-напред - работата, която не ни показваха; спокойствието и шегите, които липсваха; храната, която бе в изобилие, а когато ги наказваха с лишаване хапваха сурови пуйки...Много тъп сезон с големи претенции в началото.
Ако Живка докопа финал, предпочитам да е победител. Три месеца желязна психика! Нищо не я събори тази жена, кой се тръшка, кой рева, тя си игра играта спечели уважението на останалите играчи, а това е най-важно.

Някой пита Кари дали е тръгнала с Георги? Имаше кадри като изпращат Жоро и Кари след него подтичва, че и Балкан. Може би я е взел и са завърнали Балкан от портата, а за него ми е мъчно. Едра порода, труден за мачкане и той се гушеше до Георги, ама като сираче, дано го вземе и него някой с голям двор да тича на воля.

# 95
Балкан е за Цоньо. Или поне той в писмото си ги молеше да го хранят повече.
Според мен Живка се заяде с Георги, защото повечето бяха гласували за него, когато двамата се конкурираха за фермер, и не помня коя от жените я предупреди, че той агитирал за гласуването. Той пък не я поздрави за куиза и после за някакво постно ядене й прави фасони. Тя се цели в лидерите, както се видя и с Мартина, и в началото на играта Живка не подбираше много средства някого да омаскари. Стефан тактично беше обяснил за нея, че тя много агресивно се защитава. За щастие, нататък тя се коригира в нормални граници.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 09:59 от Mama xxl

# 96
Аха, ясно. Живка “Стратегията”.😀 Продължавам да не я харесвам и това си е. Реално, нищо не разбрах за нея, нищо лично не сподели. От толкова машинации и обмислени ходове, се изгуби според мен. Опита се да очерни всеки, а тя най-чиста да излезе. И явно ще успее и да спечели, като чета настроенията във фейсбук.

# 97
Живка много добре преценява хората и в началото докато на нас ни показваха само пърденето на Жоро, според мен тя е видяла, че човекът има и други качества, видяла го е като конкурент и за това така агресивно подходи. После историята я знаем.

# 98
Тази година трудно да видим за някого нещо лично, не само за Живка. На мен би ми било интересно за Мартина и живота ѝ в Израел, може да е разказвала, но не ни показаха/излъчиха. Нещо лично за Коце, Цоньо, Сия, Теди...? Не от визитките, а от престоя им да сме научили? - нямам спомен. За Цвети и пилотския секс беше тип пикантерия, всъщност може би от нея показаха някакви по лични споделяния. За Виктор ние/зрителите се напънахме да търсим инфо. Оставам с впечатлението, че умишлено тази година ни лишиха от подобни моменти.
Едни пресметливи разговори, готвене и някой друг момент с животните, по 5 минути работа, но най-важното 10 минути разбор на И&А в студиото.

# 99
  • София
А, пък мисля, че тя е началото го видя като нас. Той не беше харесван и от другите, гласуваха за него, защото е мъж и е работил в строителството, а не от симпатии. Жоро се държеше просташки и много се напиваше. После се поправи и разкри, че има по-дълбока душевност, спря и да се напива.

# 100
  • София
кратък лайф с Иво и Коцето на главната в Пловдив, напът към книжарница.
--> Иво и Коцето в Пловдив <--

отново двамата + Лора, която се включва от някакъв МОЛ
--> Иво, Коцето и Лора <--

по-дълъг лайф с Ивайло, на който отговаря на много въпроси и казва някои много интересни неща...
--> Лайф с Иво <--

Иво отговаря на хейтърски коментари по негов адрес, епизод 2

# 101
Иво, крайно време е да започнеш да четеш коментари от темата в Бг-мама! Е, няма да си първия влогър, който го прави, де, Любо Жечев вече има такова видео, но ще е интересно и бих се прежалила да го гледам!

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 12:45 от Butterfly_🦋

# 102
Тоя затова ли се държа толкова противно, та да има после съдържание за канала му?! Нямам намерение да му слушам обясненията и да му създавам трафик. Малко повече от гнусно поведение се изисква, за да си успешен ютюбър

# 103
На 100% се държа като л@йно, за да си спечели хейтъри, че да си прави трафик на канала. Аз също нямам намерение да му гледам каквото и да е било. Ралица „върти колелото” и създава нещо красиво и полезно, нея бих я подкрепила. Такива палячовци като този, понеже няма други умения освен да налива вода и уиски, ще „създава” клипечта, за да отговаря на хейта, който сам си създаде.. ммм, не мерси, ще пропусна! Joy

# 104
  • при късмета
И аз не мисля, че ще прокопса с настроенията които създаде към себе си. Аз лично, още като излезе писах, че нямам никакво намерение да гледам каквито и да е странични активности с него и да му слушам фъфленето. Даже интервюто му в сутрешния блок не гледах. Тъкмо сме се отървали, айде няма нужда. Не виждам хора които не го харесват, каква причина могат да имат да гледат видеа с него, а повечето не го харесват

Общи условия

Активация на акаунт