🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 077
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 75
Дам, контрол си трябва,  за да не ходи Бате Бойко на село Joy

Аз искам игра „Копане на нива”! Взимат п една мотика и който прекопА по-бързо поляната, той взима точките. Какви са тия фермерски игри „смятане на уравнение” Grinning Дядо едно време по цял ден уравнения смяташе като беше „фермер” Grinning

# 76
  • Вестерос
Аз не мога да преценя точно кой как като фермер се е справил, защото в този сезон не казват какви са им задачите, не дават накрая кое са направили и кое не, както в предни сезони. Всичко е само субективни реплики на този и онзи и самооценка на фермера. Това за мен не е реален показател за крайна оценка на даден фермер.

Огромен минус е, че няма в дуела алманах. Нямаха мотивация да научат нещо, да прочетат нещо. Затова беше и скучно на моменти. Честно казано освен да плетат аз не помня какви други занаяти имаха всяка седмица. Ралица сякаш беше избрана да им направи цялата посуда. Голяма грешка, че нямаше къщичка на дуелисти. Така реално нямаха време да си починат играчите.

# 77
на база на какво определяш даден мъж/жена слабак ли е или не ?
Лична преценка. Мартина казваше за Пламен мисля че беше, че не бил мъж от кръста на долу. Пада и се да ходи на дуел и казва - "мъж искам, сега го искам". И дърпа един от редицата.

# 78
  • при късмета
Аз не мога да преценя точно кой как като фермер се е справил, защото в този сезон не казват какви са им задачите, не дават накрая кое са направили и кое не, както в предни сезони. Всичко е само субективни реплики на този и онзи и самооценка на фермера. Това за мен не е реален показател за крайна оценка на даден фермер.
Да, и точно по този начин пианката излезе най-кадърния. Да, работеше много, но като никой не оценява какво е направил може цялата му работа да е само на думи, а качество никакво, само отчетена дейност

# 79
Аха, Пламен не бил мъж от кръста надолу, ама иначе баш Марта си развява задника и еърбеците баш пред Пацо и Любо, както и латексовия розАв панталон Joy

# 80
  • Вестерос
Да, и точно по този начин пианката излезе най-кадърния. Да, работеше много, но като никой не оценява какво е направил може цялата му работа да е само на думи, а качество никакво, само отчетена дейност
Именно! И Живка се хвалеше сама и за там не съм сигурна.

# 81
Ех, последната тема за този сезон. Да, не беше най-добрият, дори бих казала, че беше по-скоро среден/лош, но не отричам, че си имаше моменти, в които наистина се забавлявах и гледах с интерес. Като тегля чертата, повечето такива моменти са били, когато са давали Живка. Не знам като човек, но тя е УНИКАЛЕН играч. Точно такива играчи като нея трябва да присъстват повече в следващите сезони - интересни персонажи, с интересни и различни стратегии. Разбира се, не е безгрешна и тя също има своите минуси, но бих казала, че плюсовете са много повече при нея. Стискам и палци за финал и много се надявам тя да спечели. Пламен...ехх Пламене, какво да кажа. Първо го харесвах, после ми се изгуби като образ, след това отново започнах да го харесвам и накрая май вече ми е безразличен. Понякога постъпваше мъжки и правилно (например когато каза на Мартина за грозната и постъпка на дуела с Лора), но в повечето случаи мълчеше и се криеше. След всичко това просто ми беше все тая, но, ако наистина е вярно, че са заедно с Теодора и навън, то въобще не искам да печели той. Накратко, вече имам само един категоричен фаворит - Живка. Дано да излезе победител!

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 23:09 от Nikolv99

# 82
Мързи ме да скролна всичките шест страници, но да информирам, ако друг не е споменал, че Ралица е споделила много готини снимчици с Георги в профила си във Фейсбук. Някой, който не е толкова голям индианец, колкото мен, може да опита да ги сподели в темата Grinning

Аз като дърта клюкарка, ще вкарам интригата и ще кажа, че Ралица може би не само намери още по-сериозно професионално развитие, ами може би и нещо повече в лицето на Жоро 😁 тя не е обвързана, нали? И той не е, ако си спомням правилно, тъй че може поне едно хубаво нещо да излезе от този сезон.

# 83
Жоро нали имаше жена и две деца?
Или са разделени?

# 84
  • Другата България
Гошо си има семейство.
Не е разведен.

# 85
Моя грешка в такъв случай, че го разведох Grinning може би съм го объркала с някой от другите участници, или просто съм интерпретирала грешно нещо, което е казал.

# 86
Жената на Георги изглежда млада за годините си и много приятна. За майка на две големи деца е супер 🙂 Иначе съм сигурна, че Ралица и Георги ще останат приятели след Фермата.

# 87
  • Другата България
Семейството на Гошо:

А иначе ако човек не знае, наистина би помислил, че Раличка нещо му се....хм, предлага.
Не го вярвам за момента.

# 88
Поне от ден едно Георги и Ралица си бяха верни един на друг. Като най-добри приятели. Не случайно Ралица искаше Жоро да е победител. Радвам се че и извън играта ще са си приятели. Но на снимките Георги е видимо отслабнал спрямо в началото.

# 89
Сега в магазина видях лютеница Фермата. Като гледам количеството и цената, явно това е лютеницата, дето Живка собственоръчно я вари цял сезон Joy Монасите ще карат на пост и молитви Grinning

Между другото, ако някъде видите ръчноплетени чорапи, напоени със сълзи на девственица „Фермата”, свиркайте Joy

Общи условия

Активация на акаунт