🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 038
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 60
Какво пък му харесвате толкова на този Пламен, направо се чудя. И визуално и като характер. На мен лично никак не ми е хубав, освен в тяло и то само от кръста нагоре. Ама и там пак не е нещо, дето да се прехласна.
Като характер пък хептен, пълен с разни бъгове, егоист, надменен, ама и страхлив. Само на Ваня и Ралица се отваря, щото от другите го е страх или не му е удобно да го прави. А това залитане баш по Теодора разкрива още повече колко е повърхностен и превзет, също като нея.
Въобще супер неприятен ми е и не трябваше да е на финал според мен.
А точно! Голям п@тьо. Да ви кажа докато не направиха Стефан и Пламен ратаи, не съзнавах, че това са двама отделни човеци 🙈 Мислех, че това е един и същ човек - според мен и физически си приличат много. Безлични, безхарактерни, не уверени, нерешителни, нагаждачи без изградено мнение, а дори и да имат такова, нямат смелост да го споделят и отстояват. Пламен е и елементарен, все пак Стефан показа интелект.

Абе, двама смотаняци, така ги виждам аз. Не са мъжки мъже.

# 61
Да им дават по някой лев за спечелен дуел Joy Или това да стават автоматично фермери е добра идея. Абе трябва да има стимул да идеш на дуел, а не да се скатаваш 3 месеца. И аз не съм ок разни Кировци и Мартовци с нула дуели да са финалисти, че и да спечелят. В смисъл евала, уплашили са конкуренцията, която не е посмяла да ги викне на дуел, ама от друга страна не е честно. Но то кое ли пък е честно... Grinning

# 62
Така е, много неща не са честни във Фермата и в живота за съжаление

# 63
Благодаря за новата тема.
И аз мисля, че ще избере мъжки дуел Пацо.
Колкото до интелигентността на Киро, на мен лично едно от първите ми разочарования от него дойде с изявлението му, че не желае да чете алманаха. Един интелигентен човек на първо място е любопитен. Киро явно счита, че никой на нищо ново не може да го научи. А на мястото на продуцентите би ми било обидно едно такова пренебрежение към Алманаха, който с такъв патос иначе рекламират. Камо ли да толерирам човек, който не го е разгърнал даже ей така от кумова срама.
Пламен би Коцето като прани гащи в дувар.
С прашката особено последният показа нагледно що е то мека китка и има ли почва у нас. Някак си се спука като розов балон участието му във фермата. Всичко се оказа една доста неестествена поза, която накрая  ( всъщност доста преди него) му беше трудно да поддържа. Като се започне от отношението към животните и се стигне до майтапите, които от весели и добронамерени се превърнаха в злостни и нескопосани.
В интервюто за мотивацията и парите, което направи с другите, никой не се сети да го пита него, аджеба какво е очаквал и какво ще прави с наградата, ако му падне. Освен ако пак не е било изрязано. Усети се, че Киро не е искал да отговаря на въпросите, та поне за парите го помоли да се изкаже. Оставам с впечатлението, че ако някой има истинска нужда от тези пари, вероятно това е Киро. И сякаш леко успя да ме трогне отговорът му. Защото наистина все по-малко хора срещам, които не се поддават на вещоманията. Но пък егоцентризъм у Киро бол. Така че явно едно е за сметка на друго при него.
Май чудото, за което се говореше в предишната тема е, че Киро ще започне да се държи мило с Ваня.
Наистина не знам на кого да стискам палци за финала. Нека видя кои ще останат и ще реша. Засега се колебая между Живка, Ваня и Пламен.

# 64
  • при късмета
Прекрасна тема, благодаря!

Сега, вероятно ще шокирам всички, но аз предпочитам дуели изобщо да няма. На мен ми е интересна предимно социалната игра и затова гледам предимно това риалити, защото в другото е само битки, а Биг брадър ми беше пошло, нелепо и скучно. Аз съм гледала всичко на всичко 4-5 епизода от първи сезон де, но затова спрях да го гледам и това ми е впечатлението изобщо. Предпочитам да се оценяват в участниците други неща и да отпадат по други критерии. Например изпълнени задачи, кой колко е научил вътре за нещо, с което преди изобщо не се захващал, как общува с останалите и т.н. Да се отпада с гласуване например, за най-зле представилите се в някакви такива категории, като може да са повече, за да е честно и да отпада този, на който най-много му куцат нещата. Ако има някаква състезателна част, алманаха задължително да е включен

Гласувах, че Пламен ще направи мъжки дуел и за фермер за Живка. И на двете недоносчета фермерствата тръгнаха добре, но според мен не завършиха по същия начин.
От тези, които ще останат съм за Пламен и Живка.

# 65
Всички правила може да си намерят майстора Grinning.
Още, ако се избират само "достойни" участници по списък с критерии пак ще има по - по - най в развоя на предаването.
Хубаво е, че има различна извадка от типажи, за да е максимално близо до Живота.

# 66
  • Бургас
За мен Живка трябва да победи, в много краен случай Пламен, Мартина и Кирил даже не трябва да са на финала

# 67
  • София
А защо Георги не присъства във втория въпрос на анкетата?

# 68
Ако няма дуели ще е ББ на село. Алманахът задължително трябва да участва. На мен са ми интересни въпросите и отговорите на участниците. И явно е стимул да го прочетат, защото видяхме, че просто няма желание, ако се остави на тяхната свободна воля да вземат да се образоват. Аз пък, ако бях там, щях да го прочета. Но бяха прекалено заети да се кълнат и да правят схеми, няма се занимават с Алманах, я.

# 69
А защо Георги не присъства във втория въпрос на анкетата?
Защото не е бил Фермер на седмицата.

# 70
  • при късмета
Ако няма дуели ще е ББ на село. Алманахът задължително трябва да участва. На мен са ми интересни въпросите и отговорите на участниците. И явно е стимул да го прочетат, защото видяхме, че просто няма желание, ако се остави на тяхната свободна воля да вземат да се образоват. Аз пък, ако бях там, щях да го прочета. Но бяха прекалено заети да се кълнат и да правят схеми, няма се занимават с Алманах, я.
За да не става ББ на село, пак трябва да има задачи, които да изпълняват и да върнат оценяването на тези задачи. Последните 2 сезона това липсва и то си се превърна в ББ на село и според мен точно това е причината. Нямат достатъчно работа и ангажименти и са ги оставили на самотек. С какво друго да се занимават, освен със сплетни и скандали.
Ако е изцяло социално риалити, недоносчетата нямаше да изкарат и седмица вътре. И двамата

Понеже се чете от продуцентите, догодина като се появи такова предаване, да помните, че аз съм сценариста JoyJoyJoy Дяволо, на теб разчитам Joy

# 71
  • Буркина Фасо
За да не става ББ на село, пак трябва да има задачи, които да изпълняват и да върнат оценяването на тези задачи. Последните 2 сезона това липсва и то си се превърна в ББ на село и според мен точно това е причината. Нямат достатъчно работа и ангажименти и са ги оставили на самотек. С какво друго да се занимават, освен със сплетни и скандали.
Ако е изцяло социално риалити, недоносчетата нямаше да изкарат и седмица вътре. И двамата

Понеже се чете от продуцентите, догодина като се появи такова предаване, да помните, че аз съм сценариста JoyJoyJoy Дяволо, на теб разчитам Joy

направо се чудя какво прави Бойко Борисов (ББ) във Фермата. Smiley

# 72
Не е Бойко Борисов.. Бриджит Бардо е това.. Innocent

# 73
Аз пък искам жените да имат право да избират мъж за съперник на дуел. И ако го направят - те да слагат точките. Опукат ли някой, автоматично да получават имунитет, който да могат да използват преди последна седмица. Например Ванчето е ратай и ще ходи на дуел. Казва аз искам да играя срещу Коце - дават списъка с битките на нея и тя избира четири които да точкува. Опуква го и един ден, когато Матрина е ратай може да каже "Аз искам да си използвам имунитета сега". И разни мъже слабаци ще могат да бъдат отсреляни рано рано.

# 74
  • Буркина Фасо
на база на какво определяш даден мъж/жена слабак ли е или не ?

Общи условия

Активация на акаунт