🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 032
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 45
  • Буркина Фасо
Аз също съм за Живка с двете ръце, но сезона е много разочароващ за мен лично.
а кое предаване (в подобни формати) от сезона е било добро ? 

# 46
Аз лично харесвах и двата сезона на Къртицата, първия малко повече.
Също така Фермата в първи,втори,четвърти ми беше интересна и не ме е разочаровала.
Пред този сезон нареждам даже миналия, които също беше зле. Трети и пети са ми в златната среда, като трети с Бентлито ми е една идея по-слаб в сравнение с пети.

# 47
Повече от "минусите  в характера" на Мартина сякаш са ни внушени, а не са показани?
Тя почти не се изказва.
В малкото моменти от общуването й с Живка, което излъчиха личи, че има и вариант да се сработят, при определени условия и дори са добър тандем.
Аз от самото начало съм за Живка. Любо и Карол също подкрепях.
Кирил, Кирил се самопрецака. Ще го мисли дълго този урок Фермата, независимо победител или не.
Не мисля, че ни е спестено нещо. Тя е твърде лаконична в изказа си и в поведението, но са достатъчно малкото дадени кадри с нейно участие са красноречиви за общия негатив. Грубо и отвратително се изказа за другия отбор на няколко пъти. Но като противник на терена е силна като Пламен, като човек е неприятна, поне за мен

# 48
По-скоро не са ни показвали положителното от Мартина. Имало ли е, нямало ли е...

# 49
  • Буркина Фасо
Аз лично харесвах и двата сезона на Къртицата, първия малко повече.
Също така Фермата в първи,втори,четвърти ми беше интересна и не ме е разочаровала.
Пред този сезон нареждам даже миналия, които също беше зле. Трети и пети са ми в златната среда, като трети с Бентлито ми е една идея по-слаб в сравнение с пети.
разбирам го, че колкото повече формата клони към  църковен мироглед и др. от подобен род, разни обичаи ... не ти допада. всичко е лицемерие.  
и при мен е така.

# 50
Повече от "минусите  в характера" на Мартина сякаш са ни внушени, а не са показани?
Тя почти не се изказва.

Мартина сама се прецака (още нищо не е свършило де Wink ), не виждам някаква тенденциозност в показването й, даже в началото имаше лансиране, а после просто внушение, че групата на "готините" е нейна, което реално не беше така, особено след надигането на Любо и неговата защитна завера и сдушването на иво и киро, които си вдъхнаха кураж, че могат да лаят по-силно. В началото даже тя ми хвана окото - татуирана, здрави крака, представи се силно на първия сблъсък. Бързо заформи група около себе си, изглеждаше и отракана, почна със схеми, дефакто очаквах тя да е "Живка". Оказа се, че има сериозен недостатък - няма дар слово и си го знаеше. Не са я скрили, не мисля, че и тя се е скрила, просто с отказа й да говори на "официалните" места и да изказва гласно позиции пред всички, а не само когато директно я запитат или пред трима-четирима, й отреди "сляпото място" при камерите и невключването й в монтажите на епизодите. Да не говорим, че с напредване на играта изказът й стана доста неприятен и агресивен, харесвам мъжки момичета, но тя от един момент нататък заговори като главатар на банда, то не беше мачкане, газене, "не им давай да дишат", бе взе твърде на сериозно и неприятно за гледане нещата и настърви и другите около нея. Освен това не успя да демонстрира нищо от тия хвалби и "преби" само Лора, а когато трябваше да покаже уж какво може, се скри зад контузия и прати Виктор да свири навън. С това се изчерпа и малкия й шанс да блесне и да направи сериозна заявка за победата.

# 51
От останалите във фермата, за мен, никой не заслужава да спечели. В предна анкета с фаворити бях посочила Георги. Смеят ми се в обкръжението какво съм видяла в този селяндур, дето нищо не му се разбира. Но аз на Георги гледам като на подобрена версия на Живка. Живка се прецака сама, прекалено голяма схемаджийка ми е, изкуствена, газеща трупове, за да постигне целта си. Георги показа човешки качества, съпричастност към конкуренти, не се отрече от думата си, подкрепя яростно хората, на който е обещал подкрепа. Всъщност ако беше на финал Живка щеше да гледа като настъпана жаба при обявяването на победителя на зрителите Simple Smile

# 52
Пламен с два редовни дуела заслужава да е финалист. Обаче Кирил ако стане финалист с два елиминационни, ще е смешко голям. Дори Стефан има поне един редовен. Мартина и тя като Кирил. Не искам такива финалисти с детски дуелчета. Като ги сложа до Ваня и ме напушва смях. Живка и тя добута дотук с един дуел срещу най-вялата участничка в този сезон. На практика тези, които се спрягат за най-силни, с нищо не са доказали на арената, че са такива. Може да са се явявали на някакви дуели за имунитет, но кратките игри не са като двудневна битка.
Не съм гласувала в анкетата, но мъжки двубой е и моето  предположение, а относно фермерството нямам отговор, защото според мен фермерите не бяха това, което трябваше да бъдат. Управлението им беше пунта мара, думата им не беше закон, ние почти нищо не видяхме нито от тяхната работа, нито от тази на фермерите. Мога да кажа, че фермерството на Чавдар ми се видя интересно като идея, но и то не беше отразено подобаващо, освен това беше открито саботирано.

# 53
  • София
Аз пък мисля, че си е точно нейната група. Нищо не ни е внушено. При управлението на Кирил направи ужасни изказвания, както и в други моменти, видя се много пъти, че дърпа конците. Да не говорим как ѝ се обясни, и Кирил, и Ивайло. Това е част от играта. Добра стратегия има, добре си изигра играта, но показа неведнъж лошата си страна и публиката не я хареса. Поредното доказателство, че не трябва само сила на арената и социална игра вътре, а и как ще те видят зрителите.

# 54
  • Разпиляна във въображението
Трябва да променат правилата. Участието в дуели трябва да носи някакви ползи, освен да станеш "Фермер".

# 55
  • Буркина Фасо
Трябва да променат правилата. Участието в дуели трябва да носи някакви ползи, освен да станеш "Фермер".
дай идея.
да си директно на финал или да спечелиш формата ?Smiley
или пък да притежаваш цигари въпреки, че не си пушач?

# 56
Закога да променят каквото и да е, след отчайващия рейтинг на тази ферма, дали въобще ще има друг сезон.

# 57
Според мен пък който спечели дуел, трябва автоматично да става фермер. Така като пращат все едни и същи ратаи и на дуели, трябва да знаят, че може да се върнат като фермери.

# 58
Само Кирил да не спечели формата.
За останалите ми е все едно.

# 59
Аз харесвам Живка, но това че непрекъснато се опитва да очерня Ваня ме дразни.Да Живка й каза,че на едно от гласуванията това е последният път в който й дължи нещо ..и т.н. Обаче какво означава това вече нямаме полза една от друга и всеки си играе играта...ок в това няма проблем...но ако бях аз бих мълчала това е достойнство за мен. За мен не е нормално да сме група или каквото и както искат да се наричат и после да се плюем по ъглите...

Общи условия

Активация на акаунт