🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 887
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Защо се занимавате с бивш участник Ивайло? Би трябвало да ви е под достойнството. Пълен игнор. И на мен ми е противен и мърляв тип, както на всички останали.
В другата тема някой беше написал: "такива като Ивчо живеят от бакшишите на такива като Стефан. " (заключена е, не мога да цитирам). Самата истина за Иво.

Аз го написах и е 100% истина. Тази вечер не гледам, но ви чета и пак се напрягам, хораа, защо се дава поле за изява на тези отрепки?!

# 706
  • Велико Търново
Претенциозната, че била пренесла тонове материал с количката, не успя една камара време да качи количката на гредата. Сега се ядосва и на останалите за това, че тя самата не успя да се справи... Смешничка!

# 707
Живка : " Давай Ваня, имаш огромна преднина".
Коци Лилипутов : " Имаш лайна Ваня"...
Какво да му кажеш на това дребно, нищожно човече?

коцеето е дребно и нищожно човеечее, а къде са опусумите...те къде блеят и не изгонат от агитката тъпаците с  груби и арогнтни подвиквивания

# 708
Браво на Ванчето!
Момичета, защо обръщате внимание на мургавия барман? Писах преди време, че той и Пикльото са толкова прости, че дори и сега няма да осъзнаят какви лекета са. Толкова им е капацитетът. Нека яде л*йна щом му харесва. За него си е гурме това.
Не я издържам тази простакеса Мартина.

# 709
Коцето, Ивайло, Теодора, Любо и Кирил - дано някога бъдете щастливи, за да спрете да сеете от вътрешната си грозота. Дано!

Коцето такъв малоумен коментар направи, че дори Сия се възмути. Много токсична обстановка, много гадно и е било много тегаво за всички, най-вече за Ваня. Жалко, че гореспоменатите създания съсипаха преживяването въм фермата на толкова много хора и зрители. Много тъжно.

# 710
  • гр.София
Мартина се ядосва, че дала 2 точки на Ваня. Само че се е пообъркала малко. Ваня сама си ги взе, след като я победи в тази игра

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 22:16 от Mimi_Demi

# 711
  • Разпиляна във въображението
Тя дала две точки. Кирил за Ваня - "Този грип"...

Пламен дали му е кофти като гледа как злословят зад гърба му.

# 712
Много се надявам Любо да си вземе целия планктон около него към Чикаго.

# 713
Искам да отпадне Мартина, че е страшно противна, но Ваня е просто е тюфлек спрямо другата. И двете са ми еднакво неприятни, но няма как и двете да отпаднат. И Ванчето ме дразни и то много, не можах да го харесам. Ваня е стабилна в психиката и волева, иначе не бих казала, много силна физически.

# 714
Браво на Ванчето!
Момичета, защо обръщате внимание на мургавия барман? Писах преди време, че той и Пикльото са толкова прости, че дори и сега няма да осъзнаят какви лекета са. Толкова им е капацитетът. Нека яде л*йна щом му харесва. За него си е гурме това.
Не я издържам тази простакеса Мартина.
не съм съгласна с едно. Не са прости, лоши са.
Фермата 8, едва ли, ако продуцентите ще я карат в същия дух.

# 715
Поне може да сме сигурни, че на финала няма да спечели никой от агитката на готЕните. Ошамарените отпаднали недоразумения се погрижиха никой да не даде и един СМС за Кирил и Мартинка.😁

# 716
  • Другата България
Чак сега разбирам защо двамата - Мартина и Кирил се надушиха и сдушиха толкова много.
И двамата освен, че са еднакво прости и първични, са с такова его, с такова самочувствие, с толкова макар и реална самооценка за себе си, но както се вижда не винаги, и не навсякъде.....нещо от рода на "краставите магарета се надушват".
Мартина дала две точки на Ваня??? РиЪли?
А Киро с пореден"красив" епитет към Ванчето - грип ли чух, че я нарече? Този грип да си ходи?

# 717
костадин е един мазен гнусен педераст без извинение. Продукцията не може да позволява да се сипят такива обиди по адрес на участник, какъвто и да е той. Дори фейсбук има алгоритъм за премахване на такива грозни епитети.
Водещите явно нямат проблем с това, което говори много за техните мирогледи.Спрях да ги уважавам тези хора.

# 718
Да вкарат дилъра на Ваня, да й даде малко "допинг" 🥄👃🏼
Е той е вътре. Циганорчето отдавна снабдява.

# 719
За мен е много странно да наблюдавам поведението на групичката. Вече дори не ме дразнят, колкото че съм озадачена как група дърти пастърми могат да се държат като шестокласници. И това са хора с професии, с деца, с партньори в живота. Не бих могла да имам тези провалени аборти за колеги, какво остава за роднини, или приятели. Те са спрели в развитието си някъде и са безнадеждни случаи.

Най-шокиращото е, че са успели не един, не двама, не трима, а почти десет изрода с подобен характер да намерят. Как? 😬

Общи условия

Активация на акаунт