🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 725
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 690
  • гр.София
Е, как да я няма Теодора? Чух я пак да подсеща Мартина на диша (да не би да забрави случайно)

# 691
Нямам търпение това предаване да свърши. Агитката на готЕните е отвратителна. Не знам как ще ги изтърпя и на финалните игри.😒😒😒

# 692
Между другото онзи ден ми изскочи пост на Димитър Калайджиев и Красимира от предните сезони. Явно още са заедно и са симпатяги, но няма какво да лъжа, тяхната история ми беше много досадна в онзи сезон. Самият Димитър също ми идваше леко досаден и арогантен, особено с психоанализите и някои тънки провокации, които често пускаше. В ретроспекция осъзнавам, че всъщност на него поне му се получаваха някои шеги и никоя провокация не минаваше границата. Няма да се изненадам, ако Ивайло лилавото венче е моделирал поведението си вътре именно след Митко, който и до днес почти всяка седмица е канен в някое студио на БТВ. Сигурно мургавият се е надявал на нещо подобно, но беше като Димитър Калайджиев от алиекспрес.

# 693
Защо се занимавате с бивш участник Ивайло? Би трябвало да ви е под достойнството. Пълен игнор. И на мен ми е противен и мърляв тип, както на всички останали.
В другата тема някой беше написал: "такива като Ивчо живеят от бакшишите на такива като Стефан. " (заключена е, не мога да цитирам). Самата истина за Иво.

# 694
  • София
Гледам Мартинка и си мисля, че има по-нежни травестити. 😆

Човек, в Тайланд има много нежни и красиви "жени" в сравнение с нея😁😁😁

# 695
  • Варна
😂😂😂😂😂😂😂😂
Ей, просто парче си Мартино, въобще не ти идва на акъла накъде трябва да си извъртиш ръцете 😂😂😂😂😂

# 696
Ивайло, вместо да се покриеш в миша дупка след всичко което каза и показа във Фермата, си тръгнал отново да се подиграваш и злословиш.. Май не си си извадил никакви поуки? Защо така? Липса на капацитет или просто така се харесваш?

"кучето скача спореед тоягага" иван и андрей са тоягата, те са о.к. ивайло  да  лее лайната срещу ваня, щото така се нажежава атмосферата на битката,  много жалко за атмосферата на "фермата"- този сезон е отвратителен с тази измет- ивайло и киро

# 697
Наистина агитката на Мартина са като от зоопарк, всякакви животински звуци се чуват Joy , но най-много се радвам, че Теодора я няма Rolling Eyes,
 Там е Теодора . Някак си я пропуснала.

Ааа там е, там е, имах предвид, че в предаването вече я няма…затова се радвам, не се търпи тоя глас Close

# 698
На първия дуел ц@ците ѝ отвън, на втория - з@дника.
На третия какво да очакваме?

Аз погледнах малко, за избора на Ваня. И чух, че Марта ще се преоблича за всяка игра. Наблегна на това. Явно й е много важно.
Няква висша мода ли трябва да видим!? Аз досега друго освен едно създаване със съмнителен произход по отношение на половата идентичност не виждам, пък ако ще и по ц*ца само да и по смокинов лист .

# 699
  • Mediterraneo
Киборгът ще обърне играта обаче.

# 700
За негледащи поради нетърпимост, моля да кажете кои са в агитката на Ваня!

# 701
Защо агидката на Ванчето още при първия или втория грешно сложен пирон не й каза, че е объркала? Много ме е яд, Ваня е почти равностойна на Мартина!

# 702
😂😂😂😂😂😂😂😂
Ей, просто парче си Мартино, въобще не ти идва на акъла накъде трябва да си извъртиш ръцете 😂😂😂😂😂

Руснаците казват за такива - Сила есть, ума не надо.
Joy

# 703
  • Другата България
Живка : " Давай Ваня, имаш огромна преднина".
Коци Лилипутов : " Имаш лайна Ваня"...
Какво да му кажеш на това дребно, нищожно човече?

# 704
  • Варна
Щях да счупя масата от кеф 😂😂😂
Мартинооооо 😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт