🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 596
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 660
Да вкарат дилъра на Ваня, да й даде малко "допинг" 🥄👃🏼
Толкова злоба и негативизъм вредят на здравето, драги.Спри се, огледай се кой си и помисли.Със здраве!( комплексарщината е много тежко състояние за цял живот, ако не ти дойде акъл все някога, дерзай)

# 661
  • Велико Търново
Скрит текст:
В сезона, в който почти не даваха задачите и изпълнението им и нямаше наставници, които да ги оценяват, във ФБ от предаването са пуснали анкета за гласуване: Кой е най-трудолюбивият фермер?
Намирам това за странно и нелепо.
Как да ги оценим? По какви критерии или мнения?
Анкетата е за да си дадем сметка, че Кирчо е най-работливия😁
Ама хората ще отговорят Жоро сигурно.

Жоро го няма като опция, а само тези, които са останали в момента. Тъпо.

Т.е. анкетата е създадена специално за Киро.
Бляк!
Според мен тази анкета си е напълно умишлено направена - да се проверят за пореден път нагласите на зрителите. Няма абсолютно никаква логика да са опция само останалите досега, а уж да гласуваме за "Най-работливия фермер през сезона" . Чисто и просто се проверяват нагласите, тъй като повечето ще гласуват за своя фаворит.
Всички, които писаха против анкетата, колко пъти я видяхте през сезона?
Защото условието остана непроменено от самото начало. А то е

Нормално е, щом се гласува за седмичен фаворит, отпадналите да не са включени. Отделно, че в най-долната част на страницата винаги имаше Топ 3 към съответния момент, като обаче в него са гласовете с натрупване. Сега изглежда по следния начин:

Уф, колко противно се хили Кирил...
Ивайло (докато Ваня се качва на пироните): "Давай, само оттам не си падала"

# 662
  • Другата България
Жалък, гнусен и абсолютно противен Кирил!!!
Съжалявам Дяволо, но не мога да се въздържа.
Реакцията му на грешката на Ванчето беше меко казано гнусна.
Смехът му, подскачането, жестовете....а тези трупи тежат зверски.
Да гледаш как жена се мъчи и да злорадстваш по този начин може да направи само един наистина "черен" човек.

# 663
Рядко си позволявам обиди, но .... австралопитеци. Ванче, само от там не си падала. ЛюПчо, бравос кратуно.  Толкоз си можеш.

# 664

Изборът на Ваня до голяма степен помогна за това Живето да е на финал само с един келяв дуел.
И аз не съм ОК с това, защото според мен Ваня можеше и да отнесе Живето на деула, който гледаме в момента.

По-добре Живка на финал с 1 дуел, отколкото марта с един.

# 665
Жената-мъж Мартина срещу Ваня. Joy

# 666
Много грозно е от страна на продуцентите, да допускат обръщения по време на битката от агитката на Мартина, и то от кого, разбира се от Ивайло, този толкова тъп и ограничен човеек. Как може да се провиква  "айдее бързо, че маймуната идва...." , т.е. за Ваня...
"Фермата"  ли е , агитка на ЦСКА и Левски ли е ...не се знае.....

# 667
Толкова злоба и негативизъм вредят на здравето, драги.Спри се, огледай се кой си и помисли.Със здраве!( комплексарщината е много тежко състояние за цял живот, ако не ти дойде акъл все някога, дерзай)
Що бе? Аз мисля за нея.  Тъкмо пак ще имаме Хепи Ванче 😂

# 668
  • София
Не, не, не! Това не може да са хора просто, няма как! "Маймуна, само оттам не си падала...." Брутални изроди с нищо човешко в тях! Отвратителни, противни, гнусни извън всякакви представи и граници! След всеки епизод се чувствам омерзена и ужасно, безкрайно тъжна, че такива същества ходят измежду нас и се зоват хора.

# 669
  • Другата България
На първия дуел ц@ците ѝ отвън, на втория - з@дника.
На третия какво да очакваме?

# 670
Не, не, не! Това не може да са хора просто, няма как! "Маймуна, само оттам не си падала...." Брутални изроди с нищо човешко в тях! Отвратителни, противни, гнусни извън всякакви представи и граници! След всеки епизод се чувствам омерзена и ужасно, безкрайно тъжна, че такива същества ходят измежду нас и се зоват хора.

това се харесва на Иван и Андрей и затова го допускат....много жалко..."Фермата" все повече  сваля нивото

# 671
Трета вечер тея нищожества ни тровят нервите.
Как може такова долно отношение, тва е нечовешко, брутална простотия и деградация!!!!
Киро - гнил отпадък! Цялата жалка агитчица с миндили! Абсолютни нещастници, безмозъчни.
Опосума защо мълчи, сливи ли има в устата,че не им каже да млъкнат!? Съсипаха ни три месеца! Фермата 7- време за деградация!

# 672
На първия дуел ц@ците ѝ отвън, на втория - з@дника.
На третия какво да очакваме?
Дано няма трети. Hands Pray

# 673
Майките на децата на Ивайло и Кирил трябва да им забранят да доближават децата преди да са ги възпитали като себе си. Горките дечица с такива боклуци за бащи. 🤮🤮🤮

# 674
Що бе? Аз мисля за нея.  Тъкмо пак ще имаме Хепи Ванче 😂
Вземи помисли за себе си и това, което оставяш след себе си.Жалка история е твоето.Явно няма да имаш просветление колко голямо вселенско недоразумение си.Да гориш, захранван от злоба, гняв, негативизъм и голямо его ,си е чиста вреда за Света и загуба на време.

Общи условия

Активация на акаунт