🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 780
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Пожелавам на всички нормални хора в аванс за празниците коцьо, ивайло, Теодора и Любо никога да не се върнат в България! Да вземат и кирил и Мартина!

# 721
  • София
Като видя лелка на средна възраст, която смята, че като си покаже изкуствените цици, мигом ще се превърне отново в 20-годишно момиче, ми е ясна колко умствен товар носи. Нула.
Няма нищо по-грозно от жена, която не си знае цената т.е няма достойнство.

# 722
  • гр.София
Пламен и той като калинка прелита от цвят на цвят:joy: Ту успокоява Мартина, ту се присламчва при Ваня. Хайде после пак при Мартина:joy:
Според мен загуби, че подкрепя  Мартина в този дуел

# 723
костадин е един мазен гнусен педераст без извинение. Продукцията не може да позволява да се сипят такива обиди по адрес на участник, какъвто и да е той. Дори фейсбук има алгоритъм за премахване на такива грозни епитети.

за пореден път се демонстрира как единият от продуцентите андрей толерира отвратителните гнусни обиди  по адрес на единият участник...маймуна...лайно...
вече съм убедена на 100%, че те са затова там, затова са извикани  - за създаване на скандали и  повишаване на рейтинга на Фермата

# 724
  • София
Дано няма следващ сезон на предаването “Фермата”. Беше ми любимо, жалко. Радвам се, че не гледам, ще си спестя и финала и ще стискам палци на Живка.

Обаче пък пишете толкова цветисто, че все едно гледам, топ сте 😀

# 725
Защо се занимавате с бивш участник Ивайло? Би трябвало да ви е под достойнството. Пълен игнор. И на мен ми е противен и мърляв тип, както на всички останали.
В другата тема някой беше написал: "такива като Ивчо живеят от бакшишите на такива като Стефан. " (заключена е, не мога да цитирам). Самата истина за Иво.

Аз го написах и е 100% истина. Тази вечер не гледам, но ви чета и пак се напрягам, хораа, защо се дава поле за изява на тези отрепки?!
Дааа, благодаря за коментара. Много ме изкефи. Най-точното попадение за сезона. Grinning

# 726
Мици с пластмасовите цици е много смешна.

# 727
  • София
Ваня дори да падне в този дуел, ще спечели повече отколкото Мартина. Никой ням да помни качествата, с които е победила Мартина. Всички ще си спомнят гнусната й и долна агитка.
Когато губиш не знаеш какво печелиш и когато печелиш не знаеш какво губиш!

# 728
Пламен няма никакво достойнство. Ралица и Ваня отнесоха доста критика, че приеха с радост фалшивия мир, който Киро пикльото предложи при фермерството си, но не виждам подобна критика към Пламен. Обидите към двете жени бяха много неприятни, но имаше нещо много лично обидно в анализите на Мартина и Кирил за личния живот на Пламен и трудностите, които изпитва в него, защото явно им е доверил някои неща, които те използваха срещу него.

По принцип не бих била толкова критична, защото е вероятно да не е знаел вътре колко далече са стигнали обидите им към него, но като го гледам и извън Фермата, го тегли по тази същата групичка, та явно просто си е пухльо.

# 729
Коцьо е толкова жалък, че най-вероятно тоя планктон около него ги чувства като най-добрите приятели от дестките му години насам. А те му се присмиват...

# 730
  • Другата България
Мравче, агитката на Ваня:
Живка, Гошо, Ралица, Цоньо, Стефан, Деса и Мариян.
Скромна работа.

Аз съм от хората, които не харесват Ваня съвсем, но не мога да не призная, че тази вечер това момиче, тъпкано и унижавано, се държа толкова достойно с всички австралопитеци, които бяха и продължават да са около нея, че само заради това печели моите симпатии спрямо всички останали жени във формата.
Те говорят за нея с такива епитети, тя ги нарича Марти, Кико......

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 23:00 от Merri_An

# 731
Този Кирил как плесна Марта по рамото, като изгуби последната игра.😬 Ненормална работа.

# 732
не разбирам какво ги привлича тия хора, така наречената агитка на мартина,  какво ги привлича тази особа в средата, тя просто прилича на крокодил

# 733
Какво значи "битов човек"?

# 734
  • Разпиляна във въображението
Имаше една сцена, в която Мартина беше върху раменете на Ивайло /ако не се лъжа/. Там буквално ми заприлича на мъж. Отделно държанието й на мутра, да не говорим, че едва успява да състави едно сложно изречение.

Общи условия

Активация на акаунт