🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 698
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 885
А в събота ще има ли битки между 4мата финалисти? В мол-а ли ще се състезават или само гласуване ще има?

# 886
  • София
Да, Шопски! Мислех, че няма по-противен от него, но се оказа, че не съм била права. Кирил го надмина.
Гледала съм от 1 до 5 сезон съвсем редовно. Бях забравила защо се отказах да гледам сезон 6. Спомням си само гадният вкус, който ми остана от 5 сезон и измислената победителка Веселка.
Сега ми припомнихте.
Фермата и Мастър Шеф са единственото, което гледах по БТВ и те отиват в историята.

# 887
  • ВАРНА
Шопски поне се конфронтираше с мъж, докато Кирил с изказа си към 14г по-млада жена пада километри под дъното на границата на нормалната човешка реч ! 

С "представленията си " на арената Кирил и МарЧина ми напомнят сериозно на криза на средната възраст, много държат да се докажат колко са бързи,смели сръчни и да се мерят с 10-15г по-млади от тях. Няма лошо, само целия театър с животинския рев, изрязаните дрешки и чупките по арената да ни бяха спестили. Кирил обясняваше на Стефан, как не е правен за обор, а за сцена, но иначе на камерата обясняваше как щял да пуска добитъка на арената, голям смешко ...

# 888
Ще се получи доста красива гледка, ако всеки, който отиде да гледа в МОЛ-а, вземе шепа жълти стотинки със себе си и ги подхвърли на "продуцентите" в подходящия момент.. гладни ми изглеждат.. Wink

# 889
То освен някакви хлапаци, друг ходи ли на подобни “фен” срещи?! Няма как да отделя още 1 час от времето си за тези хора, достатъчно им е този по време на епизодите (конкретно за този сезон и това им е много). Какво остава пък да се завра по време на Ковид в мола заради тях. Аз не бих отишла и за хора, които са ми харесали в дадено реалити, пък за тия съвсем.

# 890
Защо му правите трафик на едноклетъчното, че и тук го питате.
Питайте си го в инста, ютюб и пр.
Нета е голям.
И тук темата става почти непоносима като се включи.
Според мен Пламен е при готините, защото не знае как ще бъде монтиран материалът, а всъщност готините не са никак готини на екран.
Видях го, от малкото, което гледах, че уж подкрепя Ваня, дава ѝ кураж, а е в агитката на готините.
Иначе на финал аз съм за него.
Млад е, в България е. Действително има нужда от парите, които ще се завъртат евентуално пак в България.
Иначе, както вече сте писали истинският победител е Ваня.
Но като попрехвърлих канала ѝ от тук от там за малко, тя е победител преди  фермата. Хубаво е, че са я допуснали за да видим,  че има и такива хора. И Жоро и Стефан.
Останалото за треторязрядния и за Мартин вече сте го написали.
А битката тази вечер е не равностойна защото е между мъж и жена, но карай рейтингите са важни.

# 891
Самотното сърце е от "Фермата". Smile

# 892
  • София
Е да де! Точно за подрастващите са страшен пример! Малка ми е утехата, че точно мое дете няма да вземе за пример Кирил и Ивайло, след като за стотици други те ще са пример за подражание.

# 893
  • Варна
Струва си да се направи един флашмоб с плакати - Не на насилието...

Идеята да борим насилието с насилие е нелепа.

# 894
Ванчето нещо много им го сипва май в тубата Satisfied https://www.youtube.com/c/VanyaPavlovOnlineBusinessSuccessCoach/videos

# 895
  • Другата България
Струва си да се направи един флашмоб с плакати - Не на насилието...

Идеята да борим насилието с насилие е нелепа.
Съгласна.

# 896
Чакайте да Ви върна малко назад. Прежлеждам стари епизоди, в опит да видя къде беше преломния момент и попадам на това.

Епизод 28, фермер е Мартина, ратаи са Живка и Цоньо. Кирил още не е в отбора на Мартина и много се дразни на егото на Иво.
Имам чувството, че винаги си е било толкова отвратително и пропадащо вътре, че се опулих като видях този кадър.

П.П. Ваня работи, не е да не работи. Точно както Жоро каза, поставят ли ѝ задача си я свършва, нито повече, нито по-малко.

# 897
Живка нещо ми е много хлъзгава. Както и Пламен. Много е смешно как накрая всички се усетиха, че поведението им може да не се хареса на зрителите. Всички, освен Джокобрата.
Също е жалко как мразят едно момиче, просто защото не е способно на същата злоба. Цвети като фермер на седмицата беше къде по-арогантна, докато разхождаше хикса си на токчета.
Пацо е много объркано момче, колкото и да го харесвам...с тия двойни игри нещо го загубих сред фаворитите си. Живка и нея.

# 898
  • Sunshine state
Моите 'злодеи' за сезоните: затворникът Георги? с татусите от първи сезон, Дона пак от неговия, Шопски, Надка. И сега идва този сезон - Киро, Ивайло. Не пиша неприятниците, защото ще стане дълъг списъка, а и не си спомням всички, но злодеите съм ги запомнила.

# 899
Имаше едно много противно момиче - Христина. Дето чичко Караньотов я плескаше по дупето.

Общи условия

Активация на акаунт