🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 837
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 945
Много е тиха агитката. Що така?

Тъкмо това щях да кажа. Да не би Чавдар да ги респектира или се притесняват, че Марти може да отпадне
Според мен са ги наритали по време на някоя от почивките.

# 946
Мн ме е яд за Ваня, струва ми се че и на тази битка няма да успее…Ама да ме извинява Мартина, но както даваше заявка, че ще я остави на нула Joy, а и ако беше редила Ваня битките, директно си беше пътник баба ви Марта.Joy

# 947
  • София
Живе, как искам утре да я нариташ яко тази трътла

# 948
Яд ме е за Ваня.
Орките не мога да ги гледам.

# 949
  • София
Простотията победи! 🥺

# 950
Отвратителна е Мици с изкуствените *ици.
А ромчето и Пламен бързат да докладват на Андрей: "другарко, Ваня се подпира".
Ванче, ти си победител!

# 951
  • гр.София
Жалко, че циганката спечели. Все пак продуцентите имат последната дума.
Циганка и селяндур. Идеална комбинация!

# 952
Ако Ваня редеше битките, със сигурност щеше да я бие!
Ама Марта, където беше много курназ, че не иска да реди битки, не си удържа на думата.
Браво на Ваня! И отпадна достойно, с усмивка!

# 953
Почти не съм гледала, защото Фермата ми стана отдавна безинтересна. Съжалявам, че Мартина стигна дотук. Напълно незаслужено. Да, знам, игра е и всеки я играе както може. Тя игра както можеше - с интриги и в сянка.

# 954
Изключително прост, глупав и елементарен сезон на Фермата. Мен ме загубиха лично като зрител вече. Последният останал свестен човек в отбора загуби. Спечели травеститката Мартина, която освен, че не можеш да различиш какъв пол е, гледайки я в лицето, не можеш да разбереш човек ли е, или е животно. Жалка работа - татуировки, грозно мускулесто тяло, евтин силикон, тресящ се на всички страни, пиърсингът на носа пък беше вРЪхът. Грозна и отблъскваща и физически, и душевно. Олицетворява злобата, пошлостта и деградацията. Кирил е алкохолик, човек със сериозни психични отклонения, изключителен нарцисист и егоист, мазохист бих казала също. Пламен не е никакъв мъж за мен, един път не изрази позиция, пълен "муйко", както казваме по нашия край. Живка е фурнаджийска лопата - днес ходи да се мазни на един, утре - на друг, накъдето повее вятъра, натам и тя.

Пълен провал за мен е този сезон, както и гавра със свещената християнска религия, това е ужасен грях спрямо Бог. Цял сезон не спряха психическия тормоз върху Ваня, не само, че не се покаяха за греховете си, но и непрестанно извършваха нови и нови прегрешения. Няма да пусна и един СМС, защото не заслужават хората, достигнали до финал. Все ми е тая кой ще спечели, защото нито един не го заслужава.

# 955
Айде Живка. Ти си спасението на този сезон ти да спечелиш. Който мисли да  праща SMS да е за Живка.

# 956
Най ме е яд, защото ако Ваня беше спечелила този дуел, щеше да е на 100% победител на финала.

# 957
Унга-бунга!

# 958
  • Отвъд алеята зад шкафа
Любопитно е как ще се разпределят гласовете сега. Мартина според мен ще е четвърта.

Ваня сама си избра Мартина за съперник.

# 959
Винету победи, отново беше сложил потник, да е по-секси...

Общи условия

Активация на акаунт