🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 94 212
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 960
Предложение от мен - сложете в темата, а може и в заглавието й, само номера за Живка.
Киро и циганската баба Яга - все едно не съществуват.

# 961
  • Другата България
Антипатични простовати първични хора. Крещят, пищят, злословят, мятат триони, чукове, ритат, блъскат....Кирил и Мартина.
Отблъскващи хора.
Хайде, отваряме линиите.
Гласувайте!

# 962
Живка Мартина Пламен Кирил
Четирима финалисти в най-лошия сезон на Фермата.
Четирима финалисти за наградата и на мен ми се иска ни един от тях да не я спечели. С една идея по-поносими са ми Живка и Пламен. Другите двама са еманация на глупостта, завистта, злобата, лошото възпитание.

# 963
Аз съм сигурна че крайния вот на зрителите ще като на Надя. 1 процент и за Кирил и Марта.

# 964
Както сте казали, ако Ваня имаше шанс да реди точките, щеше да си вземе и този дуел. Чист късмет. Мартина като цяло е голяма късметлийка, че изигра само два дуела - един срещу слабачката Лора, а втория кратък дуел, в който подреждаше точките. Не съм убедена, че нямаше да хване пътя в стандартен дълъг дуел с по-разнообразни игри. Не само срещу Ваня, или Живка, ами дори и срещу Тодорката.

Жалко за Ваня, защото финалът щеше да си го спечели с лекота, но не е било писано. В крайна сметка тя спечели последователи и позитивно внимание, така че ако успее да се възползва, това може да се окаже доста по-голяма печалба и шанс за развитие от 100 хиляди лева.

# 965
Колкото и да не ги харесвам, Живка и Пламен са една идея по-добри от Кирил и Мартина. Те са олицетворение на злото, на пошлото, на сатанинското дори. Тези хора не престанаха с лъжите, интригите, със злобата и със завистта. А няма и да си отварям устата за агитката на Марта и на Кирчо, която съответстваше на техния умствен капацитет. Толкова ограничени хора - хем млади, хем ограничени. Като започна от Цветелинка, мина през Тедка, Сийка и стигна до Любо и Ивайло. Недостойни са тези хора за мен. На какво отгоре се гради самочувствието им? Много ясно си пролича, че нищо от напудрените им визитки в началото не съответства на реалността. За мен хора, които заслужаваха да са на финал, са Ралица, Георги, Чавдар, Стефан, Ваня. Тези хора носят традиционните християнски добродетели до някаква степен. Далеч съм от мисълта, че са перфектни, напротив - не са. Но поне с несъвършенствата си не пречат на никого, а се стараеха да променят себе си, каквато мисля, че трябваше да бъде истинската цел на сезона, а именно - влизайки на свещено място, освен да го реконструират, да реконструират и премоделират и душите си. Това е метафората на пробуждането - да видиш нещата, за които преди, в забързаното ежедневие, си бил душевно сляп. Да, ама не. Дай на продукцията да върти евтини сценарии, тип ВИП Брадър. Там поне очаквам какво ще е нивото и че всичко е за сеира, но нали Фермата претендираше за сериозна кауза, за социална ангажираност или всичко отиде на вятъра като изречени приказки?

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 23:57 от ღ Andrea ღ

# 966
Да попитам, откъде дойде това, че Ивайло е ром?
Не е ром той. Просто е пожълтял от жлъч.

# 967
  • около Варна
Отвратителна е тая Мартина, хубаво си мълчеше до сега. Така ми се искаше Ваня да и натрие вирнатия нос. Дано поне на финала да има справедливост и двамата с Киро да съберат 0,02 процента от гласовете на зрителите. Нямам фаворит тази година.

# 968
Някак не ме е яд, че Ваня изгуби. Тя си тръгна достойно, с усмивка и добро чувство към всички. Яд ме е, че простотията, агресията, цинизма, лошото възпитание, отиват на финал на предаване в което се говори за Пробуждане.

# 969
  • София
Изобщо не смятам вече нито да гледам, още по-малко да давам пари за някой от останалите 4!Все ми е едно кой от тях ще стане, единствено да не е Кирил, но той няма никакви шансове!Да се "радва" на здравата зрителска любов отвън, халал да му е!

И следващият сезон разпределяйте битките подобаващо, а не с предпочитания към даден играч - да изправят жена, която се занимава с кросфит срещу нежно момиче, но не и се даде без бой!Равностойни до края!

Чао на фермата от мен!

# 970
Марта вътрешно се знае, че не е чак такава машина и затова не посмя да си даде привилегията да реди точки. И правилно постъпи, защото Ваня взе 3 битки и, ако бяха оценени с 5,6 и 7 точки, Джоки щеше да е аут. Само да не се беше заричала предварително и сега нямаше да я укоряват и за неспазена дума, освен за всичко останало. Тя си се изложи доволно.
Аз да се редактирам: Ваня 2 взе, а не 3 битки, но пък последната не се игра и не се знаеше там какво щеше да стане. Шанс. 😀

Браво на Ваня. 🌻 Достойно представяне в последният и пети дуел. Игра на макс през цялото време и ми беше интересно да гледам надпреварата.😀

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 22:07 от EsmeWeatherwax

# 971
Всъщност Ваня режеше по-добре до един момент, но разрезът й беше под наклон и в един момент тя започна да усеща проблем, но не и от къде идва, а просто държеше триона перпендикулярен спрямо гредата, което го кривеше, след като навлизаше в дървото и забавяше процеса и я уморяваше. Пред нея обаче нямаше никой, който да й каже просто да промени ъгъла на атака, докато се изравни с кривия срез. Жалко.

# 972
  • earth
Лора много лош избор на облекло. Поне да беше черен клинът.

# 973
Много разочороващ сезон на фермата- лансиране на  джипсито ивайло и алкохолика кирчо в словесни и обидни  нападки срещу жена,  толериране на обиди като лайно, маймуна и други такива по време на битка, специално извикани  и поставени като агиитка с тази цел.....и всичко това под мотото време за пробуждане... християнски храм.......и на цялата тази гнусотия да им  изпращаме смс-и на опусумите....даа, ама не....не заслужават!!!!!

# 974
  • Отвъд алеята зад шкафа
Голямо викане в това предаване - Иван и Андрей се продраха, всяка вечер почти спирам звука на ТВ.

Общи условия

Активация на акаунт