🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 581
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 140
Лора в писмото си още писа, че иска Любо или Пламен да победят. Цвети мисля, че също Любо беше писала. После в интервюта е казвала Любо и Пламен.
Деси, водещата на Преди обед, нещо много троснато го даде. Интересно, когато по сценарий им се пада да коментират против насилие над жени или още по-лошо - по криминална хроника, така ли ще се троска и да пита Защо точно ти? плюс откровено грозното Ти беше аутсайдер.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 12:26 от Mama xxl

# 1 141
Георги е с 2 ръце за Живка - има пост във фейсбук, който има бая харесвания и положителни реакции - 1,2хил. ! Ралица също е за Живка, каза го след като излезе от предаването преди 2 седмици. Единствено Стефан не знам за кого е, не е обявявал нищо публично...засега (или поне аз нищо не съм видяла/чула), както и Чавдар.

# 1 142
Ваня е гледала и си е направила изводите за Живка. Ами Пламен? Няма ли телевизор тоя човек? Как го обсъдиха неговите уж приятели, че не е мъж. Как Любо прошепна на Кирил да го отстрани. Не просто пожела успех на Кирил, а конкретно му каза да отстрани Пламен. Не си ли е направил някакви изводи и той? А сега по снимките демонстрират мир и любов.

# 1 143
  • Другата България
Лора в писмото си още писа, че иска Любо или Пламен да победят. Цвети мисля, че също Любо беше писала. После в интервюта е казвала Любо и Пламен.
Не съм им следила изявите извън формата, впечатленията са ми на база поведението им вътре, телешкия възторг на Цвета по Марта, демонстриран и в писмото за звездите - тя си даде звездата на Мартина, не на Пацо, пък сега е за Пацо, на Лора писмото изобщо не го помня, но пък за нея е по-вероятно да не е много ок с "мама", защото "мама" си я буташе на дуел постоянно и говореше също постоянно колко я е страх. Виктор още от самото начало си каза, че е за Пламен, при него изненада няма. Ама Чикагския МЕН? Дето само не издигна Кирил в култ, а за Пламен покрай бележкагейт какво ли не изговори? Завидна трансформация на ценности, вероятно също настъпила след предаването, и след като най-сетне е проумял, че на Пацо чуФствата към кривите палчета всъщност са споделени и Дора далеч не е чиста и непорочна сълзица, каквато ни се представяше? Какви трансформации, какви чудеса стават Коледно......
Що се отнася до Мартина, още в началото на миналия епизод писах, че сгреших в предположението си, че ще си стои на думата за точките. Сигурна бях, че ще го направи, тя не го направи - и аз сгреших, и тя сгреши според мен. Защото и това, което после писах - че се потвърждава теорията ми за очернянето на участниците на края на формата, също според мен е факт - изобщо не изключвам на някои от феновете на Марта именно това да им е повлияло, а то беше натъртено от продукцията, два пъти мисля дадоха момента, в който Мартина обеща да се откаже от точки, а после се отметна....тънки продуцентски трикове, които накланят везните на хорското мнение, а и на това на участниците. Всъщност, Мартина някой изобщо подкрепя ли я? От отпадналите? Ако никой, само си представям какъв удар по егото ѝ е това.....

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 14:17 от Merri_An

# 1 144
Аз разбирам защо Ваня не подкрепя Живка. За това изобщо не мисля, че дори трябва да се аргументира, но не разбирам активна агитация за Пламен. Дори не съм съгласна, че е бил прям с нея. Напротив, когато тя го запита дали би помогнал на жена , която е тормозена, той сам повдигна темата за тормоза върху Ваня от Кирил и Ивайло. Първо, че дори не ги спомена по имена, а второ, че каза, че не й е помогнал, щото не превъзмогнал безразличието си, а според мен беше очевидно, че не й помогна, просто защото не я харесва и няма смелост да застане срещу приятелите си, та даже той беше от тези, които съвсем ги подстрекаваха. Ако наистина беше искрен, щеше да каже, че се чувства гузен, че е спомогнал за тормоза над нея. Той даже сам го нарече вербално изнасилване. От това, което й каза, просто се видя възможно най-плиткото псевдо извинение, в което не пое никаква вина, или отговорност, та даже и се направи малко на герой как в хипотетична въображаема ситуация ще помогне на жена в нужда. Да ве да. Може би, само ако жената му е симпатична визуално и мъжът не му е приятел Grinning

# 1 145
https://vihrogon.bg/ivan-i-andrej-s-izvanredno-izjavlenie-sled-atakite-kam-tjah/

Както казах - язък за възстановяването на манастира! Целта не оправдава средствата!

"Никой от седящите в къщи хора, които днес се гневят в социалните мрежи на поведението на част от героите в тазгодишното приключение, дори и не предполагаше за съществуването на този манастир...". "Харесва" ми опита за внушение на тия мизерници, че критикуващите са просто разляли се на дивана безделници, които критикуват на екрана хора, които са се спукали от работа, за да въздигнат манастир, за който безделниците дори и не са чували. И това от създатели на телевизия, чиято идея е това - да седнеш и да изгледаш помията, която са ти приготвили. Ало, аз съм седнал след като съм се върнал от работа, седнал съм да се забавлявам и да релаксирам след моята си работа, съжалявам ако обиждам нечия крехка психика като не плета чорапи, докато тези на екрана го правят. Така позиция не се защитава, еле пък се прави телевизия, ако атакуваш твоя зрител, не очаквай нищо добро.

# 1 146
E, интересът клати феса. Сега му е изгодно Любо пък и другите да агитират за него, какво очаквате да направи?! Ще ходи по кръчми с тях и още как!

Не съм гледала Ваня в Преди обед, ама се издразних на Десислава само по коментарите ви. Значи ония мухльовци не ги назидава за агресията спрямо жени, ама на Ванчето обяснява, че била аутсайдер. Как един журналист нямаме на място, пф!

# 1 147
  • Варна
Ваня е гледала и си е направила изводите за Живка. Ами Пламен? Няма ли телевизор тоя човек? Как го обсъдиха неговите уж приятели, че не е мъж. Как Любо прошепна на Кирил да го отстрани. Не просто пожела успех на Кирил, а конкретно му каза да отстрани Пламен. Не си ли е направил някакви изводи и той? А сега по снимките демонстрират мир и любов.
Te тогава още не са го били излъчили. Последния дуел е сниман някъде по време когато излъчваха фермерството на Цвети.

# 1 148
  • Другата България
За Живка няма ли още някой компромат, че не остана?
С Марта и Кирил са приключили според мен - Киро колкото можаха, "го лъснаха" предизборно, Марта я поочерниха, също предизборно /не, че имаше нужда де/.
Остават двамата, за които писах, че според мен са на кантар.
Предвид това, че Пацо достатъчно хейт отнесе покрай бележкагейт и дуела с Коцьо, остава Живка.
Та се чудя за нея нещо няма ли?

# 1 149
  • Варна
Каква е всъщност идеята ти? Живка и Боби не си приличат.
Няма компромат за Живка.

П.П. Едва спрях снощи щерката да пусне СМС за Живка /щото аз съм по-скоро за Пламен Smiling Imp/
Казах й, че продукта не струва и няма да го финансираме тази година.
Но на финала може и да размислим.

# 1 150
  • Другата България
Няма компромат за Живка.
Никога не съм и писала, че си приличат.
И нямам идея, предположението си за развоя на финала съм го писала преди дни, и няма да го повтарям.
Това за компромата го пиша във връзка с онова за манипулациите на продукцията когато видят, че участник е доста харесван навън, а да речем не трябва да спечели според тях, както и да звучи. Не, че им е важно на кого дават парите, за тях е важно да има рейтинг и те да получават стотинки, но все пак този победител ще остане в историята на предаването и малко или много не може да е най-мразения участник на сезона - примерно.
Теорията, че миналата година онова за Боби не е съвсем само "по вина" на Петър и сие няма как да я докажа, и не държа, но си го мисля. Затова и сега си мисля, че ако няма нищо за Живка, което да наклони везните в полза на Пламен, то тя може и да вземе чека. От друга страна пък трета година жена победител надали ще е ок за...отново предаването, та още не мога да реша за себе си кой ще е победителя. Да дам лаишка прогноза един вид.

Сега видях, че Гошо е за Живка.
Добре, той поне си държи на думата.

# 1 151
При мен везните се накланят в полза на Живка заради 2 основни причини - едната, която написах вече десетки пъти, е заради злобната група, която агитира за Пламен като спасителен пояс, а втората - взаимоотношенията на Георги и Живка. Това за мен е най-запомнящото в този толкова слаб сезон. Изключително е наистина как от видни "врагове" - хора, които въобще не се харесваха, в момента Георги подкрепя изцяло Живка на финала, и то с думите "ако искате доброто да победи" . Представете си това така написано да го видим, когато даваха първите епизоди на предаването - АБСУРД Sweat Smile ! Иначе днес в интервюто си Ваня може и да е дала малко преднина на Пламен, след като каза, че е за него, но според мен повечето хора отдавна са си направили изводи и оставам с впечатлението, че повечето хора май правилно причисляват Пламен в групата на злобарите. А сега като се сетя - Любчо, Ивчо, Дорчето и останалите май се намират в много неизгодна позиция - хем да агитират, хем не, защото не съм сигурна дали няма да е антиреклама на Пламен, ако някой от тях започне много явно да агитира за него Smile !

# 1 152
Всъщност точно сега повече отвсякога продукцията се нуждае от жена победител да излязат и с този аргумент, че не толерират насилие или са пасивни пред насилието.
Също така не вярвам, че срещу всеки може да се извади компромат какъвто беше срещу Боби, който и сам лъжеше, а Живка за личен живот не е говорила, за да я уличат в лъжа.
Аз не бих гласувала, дори ако и четиримата ми любимци бяха финалисти, защото сезонът се изроди много и от диван, на диван или зад диван като зрител имам право да хваля един продукт или да го критикувам.

# 1 153
  • Другата България
Ама и Ивайло ли се отметна от Мартина?
След като многократно заявяваше, че тя е неговия победител?
Не следя мрежата, ИГ и ФБ, и той ли призовава за Пламен?
Не мога да го повярвам.

# 1 154
Кой изобщо гласува? Ако беше останала Ваня или Жоро, бих пуснала един СМС, ама сега ц, по-добре DMS да пусна.
Продукцията да си гледа работата!

Общи условия

Активация на акаунт