🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 563
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Другата България
Категорично НЕ мисля така.
Ваня не е проста, въздухар е, но не е проста. По един начин се виждат нещата вътре, по съвсем друг отвън и отстрани. Аз съм на това мнение за Живка и без да ме обработват "готините".

# 1 306
  • София
Ама тук не спорим защо не харесва Живка, а защо е за Пламен, не просто да гласува за него, а защо се включва в лайфове и агитира.
Аз бих очаквала да гласува за него, но без да се включва в лайфове с хора, които откровено не я понасят и тя самата признава, че сега ѝ се мазнели. Абсолютно я използват, защото нейната агитация и тази на Жоро са доста важни и могат да обърнат играта.

# 1 307
  • Варна
Три месеца я мачкаха и не успяха да я използват - не се огъна. А сега вече са излезли и се оставила да я използват.
Да бе, да.

# 1 308
  • Варна
Излезе ми във фб преди минути, много тематично, поздравявам Ивайло и Кирил

Когато те обиждат – Знай, че това е тяхна болка, а не твоя!
Цитат
Просто включи своята СВЕТЛИНА!“
Wink

# 1 309
А защо да не агитира Ваня? Цял сезон Живка подчертваше и натъртваше, че не е влязла да създава приятелства, че всеки играе сам за себе си, значи Ваня нищо не й дължи и може да си агитира за когото иска. И какво значи "използват я, и после ще я изхвърлят"? Да не би Пацо като вземе парите и да им раздаде по десет хиляди на всеки от групата на готините? Отделно Виктор, Цвети, Лора не помня нещо да са й направили лошо, че да е настроена срещу тях и да не иска да ги вижда.
А Пламен си беше свободен електрон, имаше се и с Живка, не беше съвсем и окончателно от готините, гравитираше си и в двата лагера, та не виждам защо "готините" ще се идентифицират с него. Не виждам нищо странно, след като са изгледали всичко, да са за Пламен победител.

# 1 310
  • earth
Не виждам защо Виктор и Цвети да не се... На Виктор му трябват бройки, а Цвети е навъртяла такъв оборот, че един повече или по-малко е без значение.
Интересно кога оборотът става такъв, че един повече или по-малко е без значение. И това само за жените или и за мъжете важи? Или при мъжете важи принципът - колкото повече толкова повече? Grinning
When N: sqrt(N) >> 1

Това, както и "колкото повече толкова повече" важи и за мъже и за жени Simple Smile

# 1 311
  • София
Ако сте гледали днешното интервю, ще знаете, че са я смазали. Тя сама си го казва, наложило ѝ се е след това да ходи на сумати терапии, изреди ги в предаването. Каза, че е била срината. Аз я разбирам напълно защо, е разочарована от това, че и нейната групичка не я подкрепиха напълно срещу агресията. Но смятам и че това сега е още по-зле за нея, защото те няма да я приемат и само ще страда отново. Пламен е казвал неведнъж, че не я понася, Теди на дуела също си каза мнението за нея, Лора пък все едно не се включваше в демонстрациите със ставането от масата.
Освен Рали никой друг не ѝ е приятел, нито Живка, нито Пламен, за Жоро не съм сигурна. Най-добре ще е за нея да се дистанцира от всички.

# 1 312
  • Другата България
Три месеца я мачкаха и не успяха да я използват - не се огъна. А сега вече са излезли и се оставила да я използват.
Да бе, да.
Е....а, де.
И да уточня, че аз не споря с никого.
Излагам своята гледна точка и не държа някой друг да я споделя.
Гледала съм интервюто и не мисля, че някой може да й повлияе на това кого да иска за победител.

# 1 313
  • В тъмната гора.
Живка си казва на хората в очите това, което говори и когато ги няма. За нея това, че някой прави нещо, което тя не харесва, не означава, че не може да има нормални отношения с този човек. Така е чиста пред себе си. Лицемерие е да се говори зад нечий гръб, а пред него - усмивки. Тя не спестяваше на никого нищо и искаше същото отношение, но малко са хората, които го могат. Далеч по-лесно е да шушукаш по ъглите.

Не, не мисля, че Живка е толкова искрена и си казва всичко в очите. Живка иска да е лидер, да блесне /защото сега точно това и трябва/, да стане забележима, да се изкара уникална и различна.
Живка иска да е последна инстанция и като я сравня със Стефан, виждам големи разлики. Защо искам да я сравня със Стефан ли? Защото той има мащабно и всеобхватно мислене, разглежда нещата от всички ъгли. Но, за да си толкова обективен, първото което трябва да си и смирен. Трябва ти тишина за размисъл.
Живка не търпи възражения, тя е властна и арогантна и така манипулира хората, че те да се съмняват в себе си, в решенията си, в чувствата си, в морала си и да се оправдават, защото са различни. И понеже тя е завзела позицията на лидер, то те другите не са в позиция да и противоречат. Правилни бяха думите на Мартина, че Живка е прекрачила границата.
Живка няма капацитета, нито професионалната подготовка, за да изговори всички тези неща на Виктор и Цвети. Това е само поглед от нейната камбанария, а тя нейната камбанария е незначителна, защото е ниска и съградена само от опит,въпреки че Живка си я представя като катедрала.

И погледнато така, няма на кого да се даде доверието, освен на Пламен.
Много интересно ще бъде, ако някой се заеме със задачата да анализира, кой деградира и кой се надгради в този сезон на "Фермата". Личното ми мнение е, че точно Киро, Мартина и Живка мръднаха най-малко в своя духовен и житейски напредък. Те искаха да приспособят обстоятелствата към тях, а не обратното. Пламен израсна, Ваня израсна, Ралица е прекрасна до толкова, че няма значение дали е израснала или не, Георги израсна, Стефан се възползва много и научи много  и ще има възможността да промени някои от хората от Фермата, ако си останат приятели в реалния живот, Боби е супер.... Дано има някаква надежда за трите - Лора, Цвети и Теди. Виктор си е прекрасен и така, дано живота му даде всичко необходимо по най-безболезнения начин.Цоньо и Анастасия са си ок, хора с широки сърца.
Има логика да се избере Пламен, той обича промяната, гъвкав е и  е с нагласа да върви нагоре и напред. Само да вметна, че сигурно му е доста трудно да е син на такава майка и въпреки всичко той е добър човек. Залисва се в разни истории и теории, но пак намира правилния път.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 09:08 от _Мishel_

# 1 314
Аз пък мисля, че Ваня от самото начало искаше да е с готините и до последно дерзаеше да я приемат. Но лошо тръгнаха нещата от самото начало и нямаше шанс така да стане. Пролича си и при уж сдобряването с Тедка,тогава се усети на време, че я използват и реагира.,и сега знае че я използват, но е решила да се радва на 5мин.слава надявайки се, че все пак сега може да я приемат наистина. Живка прекали на моменти, ако имах избор и аз нямаше да съм за нея, но от тези 4 човека тя е единствения ми избор за финалист,другите мишки са ми дъно, даже и Пламен ми е голям мишок.

# 1 315
  • Другата България
Ваня още от самото начало влезе в конфликт с Ивайло, който си беше с "готините". Аз поне не виждам как можеше да са в един отбор двамата.
Първо беше конфликта с ИвчутУ, после дойде КиротУ.

# 1 316
Аз пък мисля, че Ваня от самото начало искаше да е с готините и до последно дерзаеше да я приемат. Но лошо тръгнаха нещата от самото начало и нямаше шанс така да стане. Пролича си и при уж сдобряването с Тедка,тогава се усети на време, че я използват и реагира.,и сега знае че я използват, но е решила да се радва на 5мин.слава надявайки се, че все пак сега може да я приемат наистина.
Ванчето сега е решила да се радва на 5 минути слава, като тепърва ще се събира с "готините"? Че за какво са й?

# 1 317
Аз пък мисля, че Ваня от самото начало искаше да е с готините и до последно дерзаеше да я приемат. Но лошо тръгнаха нещата от самото начало и нямаше шанс така да стане. Пролича си и при уж сдобряването с Тедка,тогава се усети на време, че я използват и реагира.,и сега знае че я използват, но е решила да се радва на 5мин.слава надявайки се, че все пак сега може да я приемат наистина.
Ванчето сега е решила да се радва на 5 минути слава, като тепърва ще се събира с "готините"? Че за какво са й?
Ванчето има нужда да бъде харесвана и разбрана, а те сега и се мазнят и видимо им минава номера. Нямам идея как е в реала с прителите, като цяло ми е много странна птица и често в епизодите не намирах логика в действията и не ги разбирах.Знам само едно, след такова грозно отношение към нея от страна на "готините" нормален човек, който уважава себеси не би комуникирал с тях изобщо. Защо тя го прави и ги подкрепя в разни лайфове е мистерия, или пък май хич не е......

# 1 318
  • Другата България
Явно критериите за нормалност на различните хора са различни.
Нищо ненормално няма.

# 1 319
Рядко пиша, но ви чета. Моят фаворит е Живка, защото знае как се играе играта, а и на битки е силна. То не че има, за кой друг да симпатизирам.
За Коледа ще си пожелая желязна психика като на Ваня! Като я гледах, все едно се връщах в училище, как тормозеха различните (не говоря за педе***и и маргинали) - уж Кирчо бохем, алтернативен и т.н., но да нападаш жена по този начин е отвратително! В семейството ми слушаме метъл и с фланелките Кирчо ни беше изборът в началото, но сега на мъжа ми и мен ни се ще да му изгорим тениските! Срам за мъжете, срам за актьорите, срам за феновете на този музика. Живка трябва да спечели, поне на фона на финалИСТИЧИ! А агитката беше безобразна. Каквото Любо спечели с дарение, го проигра с неадекватно държание точно тук!

Общи условия

Активация на акаунт