🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 329
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 575
Живка беше близо този път. Хич не е слаба тя, просто Марта е терминатор. За 10 секунди изяде първата плочка на гредата. Като няма символи за помнене е топ.😀 Ако не друго, поне физическата и подготовка е желязна. И характера и да беше малко по-добър, абсолютен фаворит щеше да е.

# 1 576
Да добавя и цепенето на дърва - от тук си пролича как се е оставила на Лора. А тази сглобка и цепене беше уникално. Никой не го е правил досега. Сори, просто ме изкефи много 😂😂😂

# 1 577
Добре, разбрахме вече, че Живка е страхотен стратег, но думите трябва да съответстват на действията. Ако беше толкова велика и непобедима, тогава защо не показа това сега, когато ѝ е дадена възможност да е срещу Мартина, която Живка твърдеше, че ще смачка от раз? Не разбирам защо в някои от мненията тук се прокрадва идея за подкрепа на лицемерието и манипулаторството? То стратегия до едно време, ама само със стратегия не се живее. В един момент приятелствата и отношенията придобиват по-голямо значение от това хладнокръвно и коравосърдечно да си отброяваш дните до финала. Това мен лично ме подразни - несъответствието между приказки и действия. Нито е работила кой знае колко във Фермата, нито пък се е доказала в някакви битки. Сравнявайки я с мама Галя от втория сезон на Фермата, не мога да си представя, че Живка минаваше за една от най-силните жени.

Мартина е като торнадо. Вярно, че битките са така подбрани, че да съответстват на нейната физика и умения, но и тя показа завидна концентрация, успя да се събере, докато Живка беше много хаотична, отвеяна, сякаш не беше тук, а витаеше в някаква паралелна реалност.

Не знам що за човек би гласувал за Киро, освен себеподобните му и родата. Но не вярвам да има чак такива мазохисти в страната ти, така че мисля, че той ще бъде последен, Марта ще бъде трета, а за първо и второ място ще се борят Пламен и Живка. Това за вота на зрителите, а иначе за битките май, както се очертава, Марта и Киро са фаворити, за съжаление.

# 1 578
  • Вестерос
1,2 и 4 бяха за Живка
3 за Кирил

# 1 579
Как Живка отива на дуел с бретона в очите, това не е спортист

# 1 580
  • Другата България
Ама защо не оставите хората да /не/ харесват когото си искат?
Току току някой дойде да насочва кого да харесваме....моля ви се, големи хора сме!

Никаква изненада за мен.
Дотук спойлерите, които писах в другата тема, са едно към едно.
И за бивши участници, и за битките.

Дано после има снимки от нета, че аз съм кьорава и не видях никой от изброените.

# 1 581
  • Наоколо
Да попитам! Родилка ли има на арената? Все това се чува от Момината сълза.,,.Дишай,дишай....,,

Олееее велико! Това ме изкърти!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 582
Да добавя и цепенето на дърва - от тук си пролича как се е оставила на Лора. А тази сглобка и цепене беше уникално. Никой не го е правил досега. Сори, просто ме изкефи много 😂😂😂
не гледах вниматено: каква сглобка е направила Мартина?

# 1 583
"Честно казано, никой не искам да победи"
И аз така, но от възможният избор съм за Живка, Мартина и Кирил ми идват в повече с агресия и злоба, Пламен с "фурнаджийска лопата"...

# 1 584
  • софия
Гледам и не вярвам на очите си. Много ме е яд на Живка, изобщо не се напъва. А Марта кой знае на какви химии е, това не е жена, а "животно". За сега съм доволна от избора на фермерите от предишните сезони. Във вота ми е надеждата

# 1 585
не гледах вниматено: каква сглобка е направила Мартина?

Вече нацепени дървета, които не влизат през дупката ги нарежда едно до друго и ги цепи наведнъж. Просто такова нещо за първи път виждам. 2 такива ги цепеше наведнъж.

# 1 586
Не знам дали осъзнавате, но Кирил прави услуга на Живка. Ако Кирил спечели игрите, Живка има доста по-голям шанс да спечели.

# 1 587
  • Велико Търново
Ами именно, че битките са подбрани да съответстват на физическото надмощие на Марта. Ако беше да се мисли или да се помни, не се знае дали щеше да бъде чак такъв терминатор, каквато се показа в двете битки дотук.

За Пламен и Кирил не бих се наела да предвидя дали игри с мислене биха показали нещо различно. И двамата не показаха нещо кой знае какво в тази насока. Изключвам кодираното послание за кривите палчета.

# 1 588
  • Другата България
Ох, Пацо е направо.....

# 1 589
И Марта и кирил са объркали кастинга. ИВ е тяхното предаване!

Общи условия

Активация на акаунт