🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 282
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Еми струваше си мъките само за физиономията на Мартина и хиленето на Курчо.
Живка спечели в момента в който успя да изхвърли Ваня и то без тя да играе. Заслужено!

# 1 726
  • Велико Търново
Много, много се радвам за Живка! Най-вече заради Жоро, Ралица и Чавдар, които я подкрепяха безрезервно.

# 1 727
Забелязахте ли Кирил колко бързо си тръгна от сцената?

# 1 728
Направихте ли снимка на физиономиите на “готините” ? Евала! Доброто победи!

# 1 729
  • София
И Лорчето гледаше като отровено.

# 1 730
  • гр.София
Доволна съм от резултата.
Браво, че Живка победи и то благодарение на гласовете на фермерите от всички сезони и зрителите.
Не става само с ядене. Трябва и акъл:)

# 1 731
Много вял, заспал и скучен финал! Както и самия сезон, най-слабия до сега. Нямаше емоции, нямаше нищо...

# 1 732
  • Sunshine state
Забелязахте ли Кирил колко бързо си тръгна от сцената?
Той работа там нямаше, боклукът сам се изхвърли, един вид. ☺😂
И Лорчето гледаше като отровено.
Ооо, да!

# 1 733
А мартина дори не поздрави Живка. Само я заобиколи и си отиде при групичката да реве. Така им се пада 😆

# 1 734
И на мен ми стана тъпо за Марта. Повече гласове заслужаваше от Фермерския съвет. Кирил как събра 20 и кусур гласа нямам идея.

Какъвто и да е Кирил,  свърши много работа и го биваше във всичко.Някои фермери оценяват това нещо.А Мартина какво показа?Нито някакви умения,  нито свърши нещо във фермата.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 23:13 от biglubo

# 1 735
Изобщо не искам да ми мрънкате за победителя, защото най-сетне и някой мой фаворит от самото начало да спечели!! 😁

А сега сериозно, хубаво беше, че въпреки огорчението на Ваня към Живка, втората я спомена в победната си реч, както и останалите от тяхната малка група.

# 1 736
и  естествено в обръщанието си накрая Живка отново им натри носовете на групата мартина, живко и ивайло

каза зрителят е умен и не можеш го излъга- има ум и глава на раменете си, когато е гласувал

и нещо още от сорта добре е преценил кой какъв е....

# 1 737
Готините даже не станаха да я поздравят. Мили, пробудени хора.
Лицето на Винету- дни заради него ще си върна пак да гледам.

# 1 738
  • Велико Търново
Хора, само сравнете ехидната усмивка на Мартина от снимката, която е корица на темата и физиономията ѝ, когато обявяваха вота на зрителите. Разликата е безценна!
Много ще се радвам, ако видим скрийншотнати физиономиите на "готините".

Butterfly, като че ли Веселка беше по-бутафорен.

За Кирил и аз си мисля, че са гласували заради свършената от него работа. За Мартина, колкото и от нейния лагер да говореха, че много била работела, не сме го видели - не е оценено.

# 1 739
  • София
Когато съобщиха колко процента имат Кирил и Мартина и разликата в брой гласове между тях, мъжът ми сметна, че пуснатите СМС общо за всички участници са ок. 35 000.

(Разликата е 53 гласа или 0.15 % и от тук може да се сметне общият брой на СМСите)

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 23:18 от Лютичe

Общи условия

Активация на акаунт