🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 278
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Велико Търново
Скрит текст:
Да обощим колко хора са гласували.
Казаха, че разликата между Мартина и Курчо е 53 гласа
За Мартина казаха че са гласували 9.84%, а за Курчо 9.9нещо си.
Т.е. ако са били 9.90% разликата е 0.06 или 100 :0.06 х 53 =88 333  гласа общо
Ако са били 9.99% за курчо, разликата е 0.15 или 100 : 0.15 х 53=35 333 гласа.
Т.е. гласувалите днес са между 35 и 88 хиляди
Като прибавим и спонсорството на Лидл и Загорка, на БТВ им е излезнало безплатно сезона и затова ще има осми...
Малко без кръчмар са тези сметки.От СМС,  печелят 50ст. на СМС,  останалите 50ст. са за операторите.Не са кой знае колко пари за такова шоу.Разходите не са само наградата,  а и много други разходи има.
както и приходите не са само от смс-и , а и от други места.
Точно така. За мненията и на двама ви. По принцип такива прости бакалски сметки са си само прости бакалски сметки. А и защо да работи телевизията, ако няма да има печалба?

# 1 786
  • Варна
Гледах до втората битка и се отказах,не ме грабна тоя финал.
Сега от темата разбирам кой е спечелил. Честита победа на Живка,заслужи си я с всичките схеми от ден 1 ,до края игра с акъл.
Само се чудя какво точно разбирате под " доброто победи" ? Кога я опознахте Живка,как разбрахте колко е добра като тя винаги е твърдяла че това, което виждаме не е тя и играе игра

До толкова, до колкото опознах и другите. Я ги сложи на кантар, м? Кой натежава? Кирил, който е всичко друго,но не и добро, Марта, която само обясняваше как ще смачка, коли и какво ли още не и Пламен, който много жестоко се издъни с това, че предпочете Марта пред Ваня. Никой от тези тримата нямаха шанс пред Живка. Виж, ако на финала бяха Георги и Ваня, Живка нямаше шанс и не за друго, а защото хората не харесват директните и искрени хора. Трудно се преглъща истината, на такива хора като Живка им казват, че са груби и нетактични, много е сбъркано понятието искреност.
Живка работи, беше честна, игра играта, не си търси приятели и то няма как, когато борбата и играта е за пари. Някой от вас замисли ли се Марта гушна ли поне един път някое от кученцата, никога, по-важно й беше да носи потник. Живка сто пъти повтори, че играе играта, не се показа като характер, защото иначе нямаше да държи чека сега, а според мен е много добра по душа, силен характер и хубава жена.
Доброто победи.

# 1 787
Вярно, “младата многодетна майка от село Борима”, спечели със зор, по-скоро от съжаление. Тук при Живка, е на принципа “най-малкото зло”.
Тя май спечели и поради факта, че Сами и Красимир й "пуснаха" победата. А и Иван и Андрей си я подбутваха.

За мен играта на Живка трябва да е шаблон и за други участници, които смятат да участват в подобни риалитита с телевот - правиш стратегия, но на интервютата на 4 очи си я обясняваш и така зрителите не те възприемат за лицемер. Виждала съм само един друг играч да го прави и това е Ваня Джаферович от Сървайвър, който също спечели. (П.П. И Неделчо от Игри на Волята играеше по подобен начин, но там е различно, защото публиката няма вот)

# 1 788
Доволна съм , че Живка спечели от четиримата финалисти. Беше очаквано на фона на умереното и представяне , не изпадна в негативни крайности,  имаше леки разочарования в поведението , но беше  разумна и последователна.   Гласовете за другите трима , които бяха все от другата група, се разпиляха и зй участница и за зрители.
Общото ми впечатление от сезона, който е първият който проследявам  упорито от формата,  е че беше много негативен, акцентът беше  върху интриги и блъскане и липсваше спортментство  одухотвореност , будителство.
Според мен Ивайло и Кирил са топ губещи , телевизионни образи които дълго ще се помнят , като най-неприятни индивиди участвали в тв формат , всички други спечелиха или ще бъдат бързо забравени.
Благодаря на оформящите темата и всички участващи , които бяха основна причина да догледам  този абсурден сезон Simple Smile

# 1 789
Сигурно е коментирано в темите, но някой може ли да ми каже, кой, кое кученце осинови?
Благодаря ви!

# 1 790
  • София
За мен най-странни от всичко бяха надеждите и очакванията на мартина, кирил и агитка. Хем съм кристално наясно, че простотията страда тежко и нелечимо от Дънинг-Крюгер синдром, никога не пада по гръб, не си прави изводи и не си вади поуки, хем пак съм потресена как е възможно да са очаквали различен развой на събитията, след като са имали предостатъчно време да се запознаят с нагласите и мнението на зрителите за прекрасните си особи. На какво точно се надяваха и осланяха? Ами... непонятна ми е чак такава тъпота, това е направо несъвместимо с живота, честно.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 00:01 от Reinа

# 1 791
  • при късмета
Радвам се, че Живка спечели. Харесах я в началото, после единствената според мен издънка, за това как Мартина била гола пред мъжете, не ми хареса, беше чиста измислица, но най-важното е, че си взе поука, че по този начин няма да успее и остави тази тактика. Игра играта и никога не е крила, че разчита само на стратегия.
И аз съм учудена и разочарована от гласуването на 3 сезон, точно за този да гласуват, а са ми любимците.
Мислех, че ще имат по-малък вот пияндето и Мартин. Мислех, че зрителите "ще ги накажат", а се оказаха фермерите.
От този сезон, ще си останат най-разединените.
Не знам дали ще гледам следващия сезон. след разочарованието от миналия, този тръгна добре, ама ей какво стана, същото разочарование.
Освен Дяволо имаше и друг потребител миналата година, който беше отпаднал в по-напреднала фаза за сезон 6 и каза, че и за този ще кандидатства. Още ли не сте се отказали?
Дяволо, приключвай със статитстиката за този сезон и подхващай 2. След настоящия много ще ти хареса, гарантирам

# 1 792
  • София
Много съм доволна. И най-вече, че информацията ми,че Киро ще е победител беше грешна. По-добре нямаше как да приключи сезона, предвид финалистите. И още по-хубавото е , че тая мъка приключи. Аз един сезон ще реша да гледам и ще уцеля най-кьопавия. Добутах го, загубих много време, чувствам се свободна вече и доволна, че е Живка.

# 1 793
  • Велико Търново
Сигурно е коментирано в темите, но някой може ли да ми каже, кой, кое кученце осинови?
Благодаря ви!
Кангалът Балкан е при Цоньо, белгийската овчарка Кари е при Георги, кокершпаньолът Гери е при Живка, а джак ръселът Гуньо - при Кирил.

# 1 794
За мен от всички участници най-много Живка си казваше нещата в очите, винаги беше супер пряма дори и към “своите”. Това не се цени в живия живот, по-скоро трябва да си мазняр, нагаждач и може би интригант, за да изпъкнеш. Както в реалността, така и във фермата подмолните клюки, прикритата злоба и “ще я смачкам” имаха превес и бяха болшинство, а за сметка на това болезнената истина, казана в очите, беше натирена в ъгъла. Честно казано до последно не вярвах, че искреността ще спечели. Изненадана съм, че зрителите и старите фермери са оценили толкова високо това качество, което за съжаление по-малката част от хората притежават. Особено в днешно време, когато се изпъква най-много с простотия.

# 1 795
Само за голите сиси на Мартина да кажа - тя има едно златно горнище, което от далече изглежда сякаш е гола. Може и това да е заблудило Живка, защото и аз се шокирах в първия момент.

# 1 796
Доволна съм от победителя, нищо, че снощи писах, че ми е все едно. Като видях самодоволната физиономия на Мартина и чух "идвам тате", започнах да стискам палци за Живка. Joy
Радвам се, че Живка изрази гласно мнението на мнозинството - "зрителят не може да бъде излъган". Това, че спомена поименно Ваня, Георги и другите, показа ясно какво е отношението към тези, които не си чуха имената. Тя сякаш говореше от името на гласувалите за нея.
Кирил изглеждаше жалко, когато обясняваше, че някаква непозната му подарила нещо си и отецът също, стигали му тези награди. Определено е разбрал колко е "обичан" и не посмя да спомене дори публиката, камо ли да я призове да гласува.
Пламен се държа като човек, който не знае къде му е мястото и още "се търси".

# 1 797
  • Варна
Живка го каза в преносен смисъл, ама Стефан му бяха пълни очите и замъглен мозъка, пък Тодора какво е чула, един Господ знае.

# 1 798
Финала скучен единственото което си заслужаваше да се види беше физиономията на Марта.

# 1 799
  • Другата България
Бабет, живи и здрави да сме, пак ще говорим.
Същото направих и след първи сезон на ИВ, когато другата продукция изманипулира /няма такава дума, знам/ вота на финала така, че Юлиян да загуби. Тогава по същия начин разни "смол" човечета пишеха, че само си говориМ, ама аз не съм припарвала до ИВ оттогава. Давам шанс, правя компромиси, до един момент. Като сериозно ми писне, от раз тегля чертата. Дори и после да съжалявам, и да съм изпуснала най-дъ бест и дъ фърст сезон на съответното риалити. Времето е ценно на всеки, а това е много загубено време, и най-вече - негативна енергия. Та така.

Тифани, помниш ли какво ти казах по-рано вечерта, когато питаше за прогноза за вота на Киро и МарЧина?
10%.  Joy Едно тото ще взема да пусна......

Та за Живка. Според мен не спечели точно Живка, а загубиха останалите трима. Това до известна степен си беше наказателен вот, и Живка трябва да е благодарна на Кирил, че е такъв лош човек, на МарЧина, че е "себе си", на Пацо - че не придоби смелост да се заяви ясно и конкретно още от самото начало на формата, а се лашкаше в крайности, и най-вече - на Ванчето. Че с нейна помощ стигна до чека.
А играта ѝ трябва да е показно за всички бъдещи желаещи за участие, как се прави, и как не се прави. Защото тя просто имаше късмет, че попадна точно в този сезон, с точно тези хора. Които бяха достатъчно "добри" и лоши, за да ѝ дадат трибуна и поле за изява, и да може да се разгърне. В един друг сезон, с други участници, с хора като Яни, Райно, Финци...да не изреждам още, Живка нямаше да вземе чека, ако беше на финал с някой от тях.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 00:22 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт