🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 275
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 770
Хареса ми намигването от продукцията с тия 18-18 и 10-10 проценти в началото и края. Grinning Тия са взели по десет, колкото бяха на 18 процента в началото, кръгли нули са като хора и процентите им са били 1 и 2, с равните си резултати в началото и в края е ясно, че дори опосумите не крият "измамата" за запазване на поне част от достойнството им, а и своето като продуценти за избора им.
Иначе бях сигурен, че ще обявят и осми сезон, на инат ще го направят, но не биха се отказали така лесно и точно сега, защото спрат ли - повече няма да го вдигнат това "шоу". Очаквам доста наляти пари, яката кауза (сигурно ще строят следващия мост на Дунав Grinning), доста режисура... за да е забавен, приятелски и семейно ориентиран. Wink

# 1 771
Аз съм гледала само 7 сезон от средата и този, от другите само някакви откъси, защото течеше ББ и гледах него. Не мисля, че не мога да му устоя на това предаване и да не го гледам повече.

# 1 772
Мисля, че зрителите гласуваха не Живка да спечели, колкото групичката на отвратителните да загуби.
Абсолютно!

# 1 773
  • София
Да обощим колко хора са гласували.
Казаха, че разликата между Мартина и Курчо е 53 гласа
За Мартина казаха че са гласували 9.84%, а за Курчо 9.9нещо си.
Т.е. ако са били 9.90% разликата е 0.06 или 100 :0.06 х 53 =88 333  гласа общо
Ако са били 9.99% за курчо, разликата е 0.15 или 100 : 0.15 х 53=35 333 гласа.
Т.е. гласувалите днес са между 35 и 88 хиляди
Като прибавим и спонсорството на Лидл и Загорка, на БТВ им е излезнало безплатно сезона и затова ще има осми...

# 1 774
Ще мине ли "президента" да драсне 2 реда или да си легам?

# 1 775
  • Велико Търново
Живка спомена всички от "нейната" група - Жоро, Ралица, Стефан, Чавдар и Ваня.
За поредността не съм сигурна, че е тази, в която тя ги каза.

Определено зрителският вот беше по-скоро наказателен, да.

# 1 776
Сега само така си пишете. Сигурна съм ,че още от Септември ще сте нетърпеливи за Фермата 8. Беше ми приятно. До следващата Ферма. Успех на всички . Весели празници и за много години  Heart
Абсолютно.Тези дето най се канят да не гледат,  ще са първи кипри тук;)

Аааа не. Със сигурност не! Аз и този сезон нямаше да го гледам, ама нашите и сестра ми ме закачиха на кукичката, докато бях у тях. Вкъщи нямам телевизор.

# 1 777
Сега само така си пишете. Сигурна съм ,че още от Септември ще сте нетърпеливи за Фермата 8. Беше ми приятно. До следващата Ферма. Успех на всички . Весели празници и за много години  Heart
Аз си признавам - ще го гледам, но само заради победителя от тази година - Живка! Ако беше спечелил Пламен, щях да си мисля много, а ако бяха спечелили Кирил или Мартина - отивах 100% при Игрите другата година. Но за другата година ще имам едно наум - ще видя участниците, ще гледам първите дни, и ако усетя отново тази помия, която се изля тази година, директно ще превключа на Игрите. На мен ми стана мъчно за Пламен - да, аз лично мисля, че ЛюПчо, Дорчета, Морчета, Лорчета и тн. му направиха антиреклама. Това да си само с 8% пред Кирил си е направо обида! Пак щеше да загуби, но може би щеше да вземе повече вот.
Да, и аз съм напълно съгласна, че зрителят гласува повече ДА НЕ спечели злобната групичка, отколкото за самата личност Живка!

# 1 778
Поне дано е станало ясно, че със деколте не става. Дори и да си много силен...индивид 🙂
Може да се докопаш до финал, но зрителите ще те сложат на място.
И кифльочите не стигнаха далеч.
Стратегия и акъл победиха злоба и агресия.  Аз съм доволна.
Само Пламен не ми стана ясно какво прави там, но пък намаза криви палчета.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 23:41 от dany_nik

# 1 779
Честито на Живето.🥳 За пръв път в риалити формат печели някой, който съм си харесала в самото начало. Още във визитката ми се открои сред жените. 😀 Хареса ми, че накрая благодари поименно на Жоро, Чавдар, Стефан, Ралица и Ваня. Това са и хората, които определям като позитивни участници + Борислав и Цоньо. В миналата ферма бях само за Даяна и Боби, но тя пък отпадна преди финала, а пък за него се появи компромат в последния момент. Така, че този път съм много по-доволна от победителя.😁

Фермата 8 не знам дали ще я гледам. Ако намерят по-добър каст, може и да се включа.

При Пламен очаквах по-голям процент. Ако се беше отделил от готЕните, може би щеше да е първи.

# 1 780
На мястото на Пламен трябваше или Георги или Стефан , но Ваня с кофти момент го лиши да е на финала.

# 1 781
Аз съм гледала само 7 сезон от средата и този, от другите само някакви откъси, защото течеше ББ и гледах него.

Това е седми сезон. Иначе, след като си гледала ББ, можеш да гледаш всичко друго, по-голяма селяния и простотия от "брадъра" няма. Wink

# 1 782
Като прибавим и спонсорството на Лидл и Загорка, на БТВ им е излезнало безплатно сезона и затова ще има осми...
Малко без кръчмар са тези сметки.От СМС,  печелят 50ст. на СМС,  останалите 50ст. са за операторите.Не са кой знае колко пари за такова шоу.Разходите не са само наградата,  а и много други разходи има.

# 1 783
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Малко без кръчмар са тези сметки.От СМС,  печелят 50ст. на СМС,  останалите 50ст. са за операторите.Не са кой знае колко пари за такова шоу.Разходите не са само наградата,  а и много други разходи има.
както и приходите не са само от смс-и , а и от други места.

# 1 784
Сега видях - знаете ли какво е първото нещо, което казва Живка във визитката си - "Казвам се Живка Ролева. Щом съм тук, значи аз съм новия победител във Фермата" . Сега си спомням, че като го чух това си казах, че щом го заявява така и влиза с тази нагласа съм сигурна, че няма да спечели, още тогава я отписах, а тя още в началото ни е издала "спойлер" кой е победителят Sweat Smile !

Общи условия

Активация на акаунт