🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 263
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 755
Радвам се, че ще има 8ми сезон, надявам се да е по-добър от този, за мен този беше много слаб. Най-слабият. Не можах да "се свържа" с нито един от участниците, а обикновено винаги има поне един двама човека, които наистина подкрепям. Сега на този финал исках просто да не спечелят Кирил или Мартина, другото ми беше все тая.
Та за 8ми сезон се надявам да подберат малко повече осъзнати и адекватни хора, тук, за мен, масово бяха прекалено повърхностни, първосигнални и примитивни. С малки изключения, разбира се, но безкрайно недостатъчно.
Честито на Живка.

# 1 756
Много ми е странно защо когато някой играе играта по правилата и има ясна и последователна стратегия се възприема, слава богу не масово, като нещо лошо? Естествено, че има манипулация. И ако някой твърди, че никога не е манипулирал през живота си, значи живее на друга планета. Аз лично бих искала да притежавам самоконтрола, хладният, логичен ум и емоционална интелигентност на Живка. И смятам, че тези качества биха ни били от полза и като нация.Но не са ни в ДНК-то.

Защото сме хора и като такива не обичаме тези, които манипулират и лъжат хладно, неемоционално. Защото знаем, че такива хора ще те прегазят и в живота. По-положително гледаме на емоциите, отколкото на хладнокръвната манипулация.
Гледаме май различни предавания. Това е тв проект не е  = на реалност.

# 1 757
Аз си признавам едно нещо обаче - очаквах разликата между Живка и Пламен да е по-малка в зрителския вот, а той с някакви кирливи 8 % беше пред Мартина и Кирил. Докато пиша това, започвам да си мисля дали бясната агитация за него тези дни от групата на малоумните всъщност не изигра лоша шега. Всеки, който е видял това се е усетил, че победа за Пламен, ще се счита за победа на групичката и това вероятно е накарало повече хора да гласуват за Живка, която въпреки някои противоречиви изказвания в последните седмици, все пак беше единствения представител на другия лагер.

# 1 758
Доволна съм от победата на Живка! За мен е един много добър победител от риалити формат. Завиждам и за самочувствието и самообладанието. Много мъжко момиче със силен характер. И добър пример, че в живота трябва да си хамелеон и да печелиш с правилната доза лицемерие, честност, умения и най-вече характер.

# 1 759
Мисля, че не е имало друго риалити с толкова много женски победи като съотношение - 4:3 са към момента.
Лората я отследвах в Инстаграм след като беше писала, че нейните финалисти са Марта, Киро и Пламен. Пикленски номера. Кеф ми е, че им се натриха носовете!
Какъв катарзис - Георги и Живка от врагове станаха приятели и то не само защото си трябваха стратегически.

# 1 760
  • Велико Търново
Когато съобщиха колко процента имат Кирил и Мартина и разликата в брой гласове между тях, мъжът ми сметна, че пуснатите СМС общо за всички участници са ок. 35 000.
Обявиха, че разликата между двамата е 53 гласа и че на Мартина гласовете са 9,84%, но точните проценти на Кирил така и не ги казаха колко са - нещо от сорта на 9,9 и малко, но колко малко - не се знае. А всъщност точно от тази разлика в процентите зависи общата бройка на получените СМС-и. Да приемем, че това "малко" е 1, т.е. процентите на Кирил ако са 9,91, то тогава общият брой гласове е към 75 710, ако обаче за него са гласували 9,94%, тогава общият брой СМС са 53 000.
35 000 щяха да са, ако процентите на Кирил са 9,99, а то очевидно не е така, тъй като 9 вече няма как да е "малко".

Oliboo, и аз очаквах гласувалите за Пламен да са повече. Както и за другите двама пък очаквах по-ниски проценти, ама... и така бива. Е, Пламен можеше да е на по-почетно от четвъртото място, но пък да се беше постарал на битките малко повече.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 23:36 от DamaPika

# 1 761
Съмнявам се групичката изобщо да са повлияли на вота за Пламен... Той през цялото време беше тотално объркан, изгубен, нерешителен, никакво присъствие, липса на категорично мнение, липса на енергия, малко като призрак се движеше между хората. За кое точно да гласуват? Пламен има да свърши доста работа по себе си.

# 1 762
Сега само така си пишете. Сигурна съм ,че още от Септември ще сте нетърпеливи за Фермата 8. Беше ми приятно. До следващата Ферма. Успех на всички . Весели празници и за много години  Heart

# 1 763
Гледах до втората битка и се отказах,не ме грабна тоя финал.
Сега от темата разбирам кой е спечелил. Честита победа на Живка,заслужи си я с всичките схеми от ден 1 ,до края игра с акъл.
Само се чудя какво точно разбирате под " доброто победи" ? Кога я опознахте Живка,как разбрахте колко е добра като тя винаги е твърдяла че това, което виждаме не е тя и играе игра

# 1 764
Много грозно ми беше и това, че от съфермерите ѝ - на Живка, никой не дойде да я поздрави веднага, а я наобиколиха фермерите от изминали сезони - това показва за пореден път наистина огромното разделение в самите и между самите тях,друг път като кажат победителя и едно скачане, прегръщане, пищене....сега един Гошо и Чавдар /явно по предварителна уговорка/  я вдигнаха /тя спомена ли Чавдар сред фермерите, на които благодари? Стефан и Гошо чух, но Чавдар?/ и дотук.
Да, Живка спомена и Чавдар.

# 1 765
Вярно, “младата многодетна майка от село Борима”, спечели със зор, по-скоро от съжаление. Тук при Живка, е на принципа “най-малкото зло”.

# 1 766
Сега само така си пишете. Сигурна съм ,че още от Септември ще сте нетърпеливи за Фермата 8. Беше ми приятно. До следващата Ферма. Успех на всички . Весели празници и за много години  Heart
Абсолютно.Тези дето най се канят да не гледат,  ще са първи кипри тук;)

# 1 767
  • София
Ще гледам и догодина най-вероятно.

На финала всички спазваха дистанция, чудя се дали не са ги предупредили заради Ковид. Не само към Живка. Странно се държаха всички, все едно е имало разни указания.

Хареса ми, че Живка благодари и на Ваня. Въпреки че явно са си развалили отношенията. Според мен има връщане назад.

Добро впечатление ми направи и Пламен, който всеки път поздравява Живка за спечелен медал.

# 1 768
  • София
Бабет, на мен след Шопски (сезон 5) доста ми държа влага и не гледах сезон 6.
След Кирил и Ивайло със сигурност ще пропусна на есен. Потресена съм до дъното на душата си. Още повече, че няма и минимално съжаление и корекция след реакцията на публиката.
Категорично НЕ от мен!

# 1 769
Мисля, че зрителите гласуваха не толкова Живка да спечели, колкото групичката на отвратителните да загуби.
И бяха прави.

Общи условия

Активация на акаунт