🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 94 570
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София
Сега ви изчитам.
Ами не съм съгласен, че Кирил се бил изхлузил или му били потънали гемиите.
Точно обратното, той беше приятната изненада на финала. Като цялостно излъчване и поведение. А накрая ясно се видя как отиде при Живка, прегърна я и си поговориха бая. После пък неговия стар съперник Георги отиде при него и също започнаха нещо да си говорят и това беше.
Живка почти всички от групата на готините не я поздравиха за победата и чека, включително и Мартина, но не и Кирил.

# 1 846
Няколко ярки картини останаха в съзнанието ми , за съжаление🙂
Цвети , фермер с токчета, нелеп опит за...нещо...
Виктор, извиващ глас с досадно вибрато.
"Облаче" няма да ми се слуша скоро.
Теда реве или плете.
Лора квичи в подкрепа на дуел.
Стефан говори, и всички мигат на парцали.
Кирчо, грозен, грозен...И на финала мазен.
Марчина , мутра с чорапки.
Пацо, търсещ женени жени вътре  🙂

# 1 847
Честито на Живка! Радвам се, че победи.
Изненада ме играта й на арената, ако Ваня си я беше избрала за съперник, Живка нямаше да стигне до финал и Ваня щеше да е победител. Радвам се от подкрепата на фермерите от миналите сезони.
Още в началото, като видях разочарования Пламен, ми беше ясно, че на арената се е предсравил зле. Изеажението на Мартина показваше, че хич не й се стои там, а пък Киро беше много доволен от себе си.
Дано им дойде акълът на продуцентите и другия сезон да заложат основно на стойностни хора.
 Много ми беше приятно да съм част от  темата. Интересни ми бяха всички ваши анализи и реакции. Весели празници  и догодина съм тук  за новия сезон.

# 1 848
  • Отвъд алеята зад шкафа
За мен този сезон остави едно тягостно усещане. Така и не харесах никой от участниците, те самите нямаха спойка по между си. Не знам има ли някой от тях, който да може да ходи с гордо вдигната глава и да е чист пред съвестта си. Това ли представляваме ние българите като народ? Няма пробуждане, няма идеали и ценности, само лична амбиция, нетолерантност, его..

Най-приятните и готини обитатели на Фермата бяха кученцата и кравите.

# 1 849
  • Варна
Няма как да знаем, дали дуел между Ваня и Живка щеше да прати първата та Финал.

# 1 850
  • Стара Загора
Аз ги разпознах всичките в залата, които показаха. Освен, които сте писали видях Александра, Макето от предния сезон, Митко Красимирин, Красимира,  Альона и Мъжо Мъишо, Роман май се мерна, сякаш и Сълзата 1 Алек, Мустафа, мама Галя, една забравих ѝ името, която е дъщеря на собствениците на Зора от сезон 4, учителката от фермата 5 Маргарита, Александър, Венцислав,  Нина, Паулина

Еееехеее, браво ! Може би си една от малкото, бих казала единствена, която помни толкова много участници от всички сезони.
  Аз помня по 2-3 от сезон, но си имам култови моменти, които с удовлствие си спомням . Например играта на Даяна, която с едно слизане в кулата подреди всички картинки .
  Само за протокола да кажа, че до миналия сезон , винаги съм имала любимец, за когото се вълнувам. От миналия сезон се вълнувам с отрицателен знак. Тогава не исках да спечели Надя, а сега не само не исках да спечели Мартина, а исках да усетя момента, в който тя осъзнава колко е неприятна и неприемлива за хората. Отвратителни са ми глупави и ограничени хора, за които няма никакъв шанс да претърпят развитие и да се надграждат. Даже ми се струва, че и с Ивайло и Кирил бих могла да комуникирам, но с Мартина нямаме никакви допирни точки.
  Благодаря ви момичета за приятната компания !
  До догодина и дано върнат АЛМАНАХА (но без бутона), че дано попрочетат нещичко.

# 1 851
  • София
Така е Естела, но имаше доста голям шанс.
Според мен правилата трябва да се променят:
- този с най-много дуели отива на финал,  това ще намали скатаването и тънките сметки
- фермер директно става спечелилият дуел
- задачите да се оценяват и този с нзй-много точки отива на финал
- останалите две места, се определят с дуели.

# 1 852
  • София
Еее, ти сега, искаш да стане честно, а това не е в стила на някои хора!

# 1 853
Като гледах на 360°градусовата камера,ми Петър пилота най-готино облечен ,след него Любчо беше добре пременен,тъкмо за купонЯ след това Bowtie  От дамите ,е ясно кои са Топ ъф дъ Топ дори и снимка сте сложили -Косъма,Осипова,Лора и Цветка ,начело с кака им Марияна Smile

# 1 854
  • Асеновград
Ееее свърши се, голям зор този сезон. Не гледах , но мисля че на фона на Киро и Мартина , Живка е малко по добре за победител.
За мен тя си остава лицемерна и манипулативна. Не успях да е харесам , дори с нейното Аз,Аз едвам е изтрайвах.
Ако има нов сезон ,дано да е с по читави участници.

# 1 855
Радвам се за Живка. Замислям се обаче все си говорим, че тя спечели щото точно с тези тримата, но истината е, че реален шанс имаше да спечели дори срещи Георги и Ваня, показателна е и самата анкета в темата.

# 1 856
Между другото мен ме изненада речта на Живка накрая, въпреки че ме накефи на макс, че сипа сол в раната на другия лагер за последен път. Аз все пак очаквах да каже нещо клиширано за каузата и за това, което са направили, но тя си използва и финалната реч да изтъкне, че това е победа за тяхната малка група на аутсайдерите. А и още нещо, Чавдар беше такъв симпатяга, докато я подхвърляше и се радваше. Трябваше да покаже повече от тази страна, вместо на сърдит чичко със сексистки наклонности. Направо не можах да го позная в началото с тази хубава усмивка.

Колкото дали Живка щеше да спечели срещу Ваня и Георги. Според мен срещу Ваня щеше да й е трудно, но пак имаше добър шанс, а срещу Георги със сигурност щеше да спечели. Не, защото в Жоро има нещо очеизбодно грешно, но защото щеше да дойде като дискусия, че той загуби един дуел срещу Кирил в началото, който значеше, че ако Жоро спечели, миризливецът ще прибере 20 хиляди от неговата победа. Това щеше да възпре много от гласуващите да застанат зад него със смс-ите си.

# 1 857
Пламен и Теодора заедно ли са? Тя не беше много активна снощи и в Инстаграм също.

# 1 858
Не мога са кажа ,че се радвам ,че Живка спечели.Така и не успях да я харесам.По -скоро си казах добре ,че тя спечели ,а не някой от останалите.
Много тъп сезон

# 1 859
Пламен и Теодора заедно ли са? Тя не беше много активна снощи и в Инстаграм също.

Да, най-вероятно. Това, което изглежда сигурно е, че съпружето й е бил шута. Когато се спомена, че е футболна съпруга и живее в САЩ, веднага се сетих за Танко Дяков и проверих профила му, та тогава видях 3-4 техни снимки в инстаграм. Сега като му отвориш профила, тези снимки са изтрити, или архивирани. Единствената друга опция е да ги е махнал, защото някой е пращал кофти коментари, но се съмнявам. Като се сетя Танко Дяков колко безскрупулен беше на терена, много ми е трудно да си представя, че е изтрил 3-4 снимки, защото се е жегнал от някой коментар. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт