🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 143
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 965
Доволна съм от победителя. Честито на Живка! Много ми хареса как Жоро и Чавдар скочиха и я вдигнаха, щастливи, че е победила. Което ми говори, че макар да обясняваше колко не искала приятели, все пак да се зародили взаимни симпатии и уважение.

Кирил, за сметка на това, ми се стори доста примирен. Сигурна съм, че си дава сметка как сам си надяна въжето като залитна по "групата на готините" и, в следствие, извади на показ най-тъмните си страни. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.. Реално на Кирил щеше да му е достатъчно просто да играе сам.

Мартина е безумно силна физически. С това си темпо на цепене и коване, щеше да отвее и Пламен, ако се състезаваха заедно. Пламен пък игра като Ралица малко - тип "ръцете ми пречат". Joy Мартина очаквано взе игрите за повече физическа сила, тя е с около 15 кила чиста мускулна маса повече от Живка.

На мен ми хареса така пушенето гласуване за първи дуелист - от всички фермери, по-лесно се объркват планове така Smiling Imp. В интерес на истината, и двамата дуелисти да точкуват, също ми допадна. Липсваше че алманахът в дуела, трябва да го върнат, дуел без алманах не е дуел. Както и контрол на свършената работа. И определено трябва да помислят повече как да монтират епизодите. Не чухме нищо повече за участниците, не ги видяхме достатъчно да работят, изглеждаше сякаш 24/7 се джафкат и провокират.. Новата арена е голяма, разпиляна и опасна в лошо време. Признавам плюса й, че дава възможност за по-мащабни битки. Ако продължат в тази насока, с по-голяма арена, трябва много добре да я обезопасят, така не  може. Колебая се за дуела в два дни - губи се съспенса, напрежението, но дуелистите имат възможност да се мобилизират за по-добро представяне.

# 1 966
Най-доброто от фермата в една снимка .Hug Nature Boom

Живка от жените и Георги от мъжете ми бяха фаворити за краен победител.

Уникалнии. Много готини снимки + тези по-горе, където Жорката се е снимал с всеки, който е успял. Супер емоция.
Ето малко коментарчета относно финалистите:
Пламен - мишкар по душа и сърце, абсолютно незабележим на финала, все едно не беше там, но и 3те загуби изиграха лоша шега.
Кирил - това щеше да е големия победител с доста разлика, ако не беше такова ла*но по душа.
Живка - шаблон за това как да се играе пред телевизора като участник. Нищо особено в дуелите, но всяваше страх в участниците и най-умело използва Ваня като свой калашник да отстреля конкуренцията, че и накрая да я изпрати на финал. Да не ми хареса това, но факт изигра си картите перфектно.
Мартина - не оправдавам никой срещу нея, личи си, че е машина и май май нямаше кой да я спре. Още си пускам да й гледам невероятното цепене и безапелационното рязане, където обърна Живка/с една ръка!!!/. Само заради тази битка заслужаваше много повече + не разбирам защо е приравнена на ниво Кирил и Ивайло при положение, че тя на никому лошо и неистинно не е казала, освен това за Пламен, което видимо си беше вярно Grinning Заслужаваше повече гласове.

За мен равностойни гласове от зрители щеше да има ако финалистите бяха Живка, Ваня, Стефан и Жорката --> краен победител Жорката/Ваня според мен, но това са си мои фантазии. Grinning А толкова много се кефя за приятелството между Живка, Жоро и Ралии/надявам се и Ваня да се включи/. Много си ме кефят от самото начало до края заедно, а не като останалите - съюзени с една единствена цел и след това разпад.

# 1 967
И аз си мисля, че иронично тези, които твърдяха, че са в един лагер, просто по стечение на обстоятелствата, а не, заради истински приятелски чувства, всъщност май са завързали по-здрави емоционални връзки и приятелства от тези, които се пазиха един друг и се наричаха братя и сестри, майки и дъщери и т.н.

В тази връзка си пожелавам в следващия сезон да няма толкова недорасляци тип Виктор, Любо, Цветелина, Лора, КоцИ, които си търсят майка и баща във Фермата и се разочароват от тях, както тая година беше със Сия и Цоньо. Като видя някакъв пръч на 30 години да разправя на жена на 45, която познава от месец как я виждал като майчина фигура и тя го разочаровала, направо ми иде да се гръмна.

# 1 968
И на мен ми станаха много симпатични като приятели Живка, Жорката, Рали, хубави хора, слънчеви, надявам се и аз Ванчето да се присъедини. И моят фаворит не беше Живка, някак има нещо, което не е моето в нея, прекалено първична и директна, но се радвам, че успя тя, а не останалите трима. Мартина, вярно не я даваха да обижда някой, но на мен самото ѝ излъчване ми е неприятно - груба външност, липса на изказ, татуси, самонадеяност. За силна е, силна и то бая силна, с това ме възхити, като танк мачка. За Киро не ми се говори всичко сте казали, неприятна личност....Пламен ми е симпатичен на външен вид, но няма хъс в това момче, излезе на финала като умряла мишка, ми два метра мъж си, здрав, прав, дръж се като мъж, не като кашкавал.

# 1 969
Аз пък не смятам, че фермата 7 беше провал, а точно обратното.
Скрит текст:
Такъв силен обществен отзвук получи, дори хората писаха жалби и т.н. Това надхвърля влиянието, което едно тв предаване би могло да има. Вътре бяха много добре подбрани типажи, които срещаме в обществото ни, като те бяха показани под увеличителното стъкло на телевизията. На фона на Пробуждането нещата просто се засилиха още по-драматично.

Не е възможно пробуждане все още, не само за хората вътре, но и за обществото ни. Това вътре сме ние, а ако не сме се харесали - да се замислим какво трябва да променим. Това за мен е изводът от този сезон.

Лично на мен най-скучен ми беше сезон 6. И подкрепям напълно мнението, че най-накрая добре подготвен тактик спечели ТВ ИГРА. Дано и в Съвайвър има повече добри стратези. Не мога да се надявам на такива като в американския вариант, например, но все пак. Нямам търпение за Сървайвър!

Гледала съм всички сезони на Фермата, но едва тази година, и то сравнително към края, открих темата, която ми достави устинско удоволствие. Благодаря.

Иван и Андрей ли са ви работодатели?
Един съвет.
Знам, че много се интересуват как стават нещата в другите държави. Но нека не сравняват американския /примерно/начин на мислене с българския. Тук ценим повече емоциите, а не стратегиите.
Мисля, че се опитват да пренесат чуждия опит, но тук просто аудиторията е друга.

Хаха, не, не са ми работодатели. Споделям как аз видях нещата като зрител, имам право на това и първосигналните реакции не са място, според мен. Да, аудиторията е друга, но това не означава да не следя какво се случва по света и да не го харесвам и да се припознавам в него в някаква степен. Да видим кога зрителят български ще приеме телевизията като телевизия - която в основата си носи манимулацията, а не като реалния живот.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 22:02 от slastna

# 1 970
  • София
Виктор е с covid-19 и за това не е присъствал вчера на финала.

видео на Ивайло със синът му, Алекс от Хепито в Парадайза (6 мин). Алекс изглеждаше доста притеснен, прилича много на баща си. В края към тях се присъединяват Любо и Лора.

==> ЦЪК <==

следва ново видео с пълен лайф (45 мин.) на Иво, Любо и Лора, като малко по-късно към тях се включи и Цвети.
Това е един от най-яките лайфове дотук. Включваха и 'рандъм' фенове. Направи ми впечатление, че средната възраст на феновете им е много ниска. Момичета и момче на 10-14 г. се включваха.

==> ЦЪК <==

# 1 971
Боже колко е отвратителен този Ивйло, не го понасям!

# 1 972
Попрочетох Ви малко. Повече не ща. Не бях за никого, но бих се радвала , ако Мартина  беше спечелила. Поне беше силна и честна . Каза, че ѝ трябват и парите. Ваня силно дразнещо момиче. Ако трябваше всеки ден да я гледам и аз не знам как бих реагирала. Откъде , обаче намериха уж успешни хора с толкова ниска обща култура, още се чудя. Както и се чудя, защо не си четат Алманаха?

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 07:31 от Desi.67

# 1 973

следва ново видео с пълен лайф (45 мин.) на Иво, Любо и Лора, като малко по-късно към тях се включи и Цвети.
Това е един от най-яките лайфове дотук. Включваха и 'рандъм' фенове.

Наистина ли? Лайф, в който Ивайло нарича всеки с негативен коментар към тях "крепостен селянин"?

# 1 974
  • София
Той така си говори, познавам такива хора, не са лоши. В смисъл под як, забавляваха се, имаше настроение, Лорчето само я бъзикаха и тя се хващаше, а това с феновете ми хареса. Последните не го очакваха.

# 1 975
Защо му правите трафик на този?
Мартина не е добър човек и това, че "не е обидила никой", не ѝ пречеше да надъхва и настройва останалите от нейната група. Забравихте ли репликата ѝ: "не им давай да дишат"? Същата е като Кирил и Ивайло, но пред хората мълчеше като пукал, а по кьошетата сееше омраза. И колко самодоволна и арогантна беше на дуелите?

# 1 976
Ивайло ми е жалък. Аз и преди съм го казвала, но някои от монтажите на събитията го караха да изглежда дразнещ, но и като умен провокатор, особено когато накара Чавдар да слезе на неговото ниво. Колкото повече го даваха обаче, толкова повече ми мязаше на дърта пастърма и побеляващ чичо, който е отчаян да се върнат тийнейджърските години.

Начина по който говори, обидите му, подигравките, всичко е изкарано от речника на средностатистическият осмокласник, който си мисли, че е много готин, щото мама вече му дава с два лева повече за училище.

# 1 977
  • Другата България
Ивайлото пак ли се изявил?
Не мога да си представя какво бих могла да чуя, видя или пък науча от някакъв такъв "лайВ" с тези тримата. Еле пък и Цветка като се появи. Хич не бих си го причинила.

Обаче ми прави впечатление, че никъде не видях снимка/и на Дора. С никого. Нито се чува за някакви нейни изяви, срещи или каквото и да е.
Да не е хванала самолета за Чикаго, или бат' Тянко да е кацнал, или с Пацо да са на меден месец да го утешава за загубата?

# 1 978
  • София
Ами те едни и същи публикуват, двама, трима по-активни, от останалите тишина. Не че нарочно ги избирам само тях. Ваня е също много активна, но тя един лайф не направи.
В ИВ участниците са много по-активни социално.
Забавляват се, докато работата и живота не ги завъртят отново. Любо скоро ще си заминава за Чикаго, Иво ще си ходи в Лондон. Лора явно си има много свободно време и си обикаля. Аз не виждам нещо лошо да правят, забавляват се и толкоз. Мен не ми пречат или да ми губят времето, а и пускам, пък който иска да гледа, който не иска, да не гледа, все тая.

==> ЦЪК <==

Любо гладиатора искаше да счупи рекорда за най-силен удар ама не станаха нещата.
Пак за Ваня питат. Какво са си казали снощи. Лора: ''Здрасти'' ; Любо: черпил я един шот ; Ивайло: Казал и бил, че каквото било във Фермата си остава във Фермата, но тя не била отзивчива.
Друго интересно май няма, освен че Ивайлото набираше инстаграм приятелки за сина си.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 23:37 от Diavolo

# 1 979
Не знам от къде ми хрумна, но от Стефан и Ванчето ми се струва, че може да излезе добра двойка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт