🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 15 - * ФИНАЛ * (12.12 - 19.12) 🐄

• 93 072
  • 2 048
  •   1
Отговори
# 1 980
Не знам от къде ми хрумна, но от Стефан и Ванчето ми се струва, че може да излезе добра двойка Simple Smile
АААА, едва ли, Стефо е закостенял стар ерген и така се държи, умен, но хлъзгав, непредвидим. Ванчето е светлина, тя ще търси емоции, дъжд от рози и аромат на жасмин!

# 1 981

Пак за Ваня питат. Какво са си казали снощи. Лора: ''Здрасти'' ; Любо: черпил я един шот ; Ивайло: Казал и бил, че каквото било във Фермата си остава във Фермата, но тя не била отзивчива.
Има си хас Ивайло да не иска всичко да се забрави, Ваня да прости и да се правят, че нищо не е станало. За имиджа му ще е най-добре да плеснат с ръце и да се прегърнат и той да се реабилитира в очите на околните.

# 1 982
  • Варна
Не знам от къде ми хрумна, но от Стефан и Ванчето ми се струва, че може да излезе добра двойка Simple Smile
Стефан на мен ми изглежда, че е на другия бряг.
Да видим кога зрителят български ще приеме телевизията като телевизия - която в основата си носи манипулацията, а не като реалния живот.
Не става въпрос, че не приемаме манипулацията. Просто търсим качествена манипулация. Joy
Подценяват ни като аудитория и е логично ако продължават - да ни загубят.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 00:09 от Хексе

# 1 983
Бат Тянко отдавна е в България. Още преди 3-4 седмици ги видяхме няколко пъти в Стара Загора, и заедно, и по отделно с Дора. След финала може и да са си заминали.

Ивайлото пак ли се изявил?
Не мога да си представя какво бих могла да чуя, видя или пък науча от някакъв такъв "лайВ" с тези тримата. Еле пък и Цветка като се появи. Хич не бих си го причинила.

Обаче ми прави впечатление, че никъде не видях снимка/и на Дора. С никого. Нито се чува за някакви нейни изяви, срещи или каквото и да е.
Да не е хванала самолета за Чикаго, или бат' Тянко да е кацнал, или с Пацо да са на меден месец да го утешава за загубата?

# 1 984
  • На морето!
Заради Ивайло и Кирил спрях да гледам предаването, как пък няма и доброволно да си ги пусна - абсурд!

Аз, за разлика от повечето от вас, не мисля че кастът е слаб- напротив, според мен играта им куца и то все повече с всеки следващ сезон.
Този беше много хаотичен, влизаха някакви хора да разказват лични истории, отчето беше приятна кръпка, но и той с готови разкази, а не в крак с историята във формата. Нямаше наставници, не излъчваха нищо от работата, не показаха нищо от приготвянето на храната, грижата за градината, за животните (тях виждахме само как умираха). Спомням си какво направиха в предните сезони, наистина чудеса, а тук почти нищо- вярвам, че накрая е влязъл екип да им довърши работата, защото те бяха толкова оплетени в интриги, че нямаха време.

За следващите сезони могат да върнат битките с царевицата, яйцата на сняг, Алманаха, мога да добавят месене, повече битки свързани с битието на селските хора, които не забиват пирони по цял ден; повече интелектуални, а не силови битки и задължително закрита арена.
Могат спокойно да престанат да ги карат да се къпят навън и да спят на открито, но да вкарат правила - леглата винаги да са оправени, стаите подредени, животни да се колят по определен порядък, а не по 5 кокошки седмично. Трябва да има имунитет поне в началото- който спечели дуел или е бил ратай да е имунизиран от ратайство и дуел за 2 седмици поне. Такива лекета като Ивайло трябва да спазват правилата, а вербалният и психически тормоз трябва да е забранен изцяло.

# 1 985
И да има реални наказания за провинилите се, а не да заплашват като сега, че ако Ваня се оплаче, ще  накажат цялата група. И насилниците да ги изкарват, а не да ги правят финалисти на второ място и да им ръкопляскат.

# 1 986
  • Вестерос

DamaPika,  Жоро е с Нина и Гергана от сезон 4, а не с жена си и дъщеря си Grinning

# 1 987
Жорката обаче в 90% от снимките все към младото месо ходи за снимки Grinning Grinning Grinning

# 1 988
Ще се включа на финала на темата. В случай, че четат продуцентите. Не, че ще им накривя шапката, ама да си кажа. За пръв път ми се случва да не гледам последователно сезон на предаването. Да нямам желание да изгледам онлайн епизодите впоследствие. Предполагам, че и на други зрители им се е отгледало вече. Всеки път като пусна - някой реве, някой обижда някого и поредните любовни драми... Ами като искате вземете на Биг Брадър лиценза и го правете.
Отделно как може да оставиш да се държат с хората като с отрепки, да ги унижават и обиждат в прав текст и с цялата си наглост на финала да заявиш на зрителите, че и от лошия пример можело да се извадят полезни уроци?!  Ясно се видя от вота на финала, че хората не симпатизират на простаци, ако ще да са най-способните.

За анкетата - аз съм много доволна, че Живка спечели. Не само защото натри носа на нейно величество. Аз така или иначе бях за нея или Георги, така че екстра се получи. Simple Smile

# 1 989
Браво на Живка! От самото начало ми хареса и съм доволна, че точно тя спечели. Заслужава си победата. И за момент не забрави къде се намира и какво трябва да направи. Заяви, че ще играе играта, изигра я правилно и спечели. Ваня за съжаление, така и не ми хареса. Прекалено пресилено и изкуствено ми се струваше това нейно приповдигнато настроение и приказките за любов и светлина. На арената обаче беше страхотна, не мога да го отрека. Не ми харесва, че накрая реши да подкрепи Пацо. Грозно впечатление ми направи снощи тя, докато всички бяха слезли да поздравят Живка (без Мартина, която бързо-бързо се изнесе), Ванчето единствено остана на стола си и не помръдна.

# 1 990
Скрит текст:
Ами те едни и същи публикуват, двама, трима по-активни, от останалите тишина. Не че нарочно ги избирам само тях. Ваня е също много активна, но тя един лайф не направи.
В ИВ участниците са много по-активни социално.
Забавляват се, докато работата и живота не ги завъртят отново. Любо скоро ще си заминава за Чикаго, Иво ще си ходи в Лондон. Лора явно си има много свободно време и си обикаля. Аз не виждам нещо лошо да правят, забавляват се и толкоз. Мен не ми пречат или да ми губят времето, а и пускам, пък който иска да гледа, който не иска, да не гледа, все тая.

==> ЦЪК <==

Любо гладиатора искаше да счупи рекорда за най-силен удар ама не станаха нещата.
Пак за Ваня питат. Какво са си казали снощи. Лора: ''Здрасти'' ; Любо: черпил я един шот ; Ивайло: Казал и бил, че каквото било във Фермата си остава във Фермата, но тя не била отзивчива.
Друго интересно май няма, освен че Ивайлото набираше инстаграм приятелки за сина си.

Ивайло си спомням по време на битката на ваня, през цялото време каканижеше: "падни...падни...умри...падни.....разбий са, айде падай стига ти толкова..." През цялото време само ей такива брътвежи каканижеше и просто как там нямаше един по-смел мъж да му зашие едиш шамар през устата и да го простре на земята. Андрей си слушаше безучастно всичко,   от което следва, че и така  безучастно следва да отмине и една звучна плесница по джипсито!

...а  сега тоз дебилен тапир ивайло се прави на широкоскроен и иска от ваня,  каквото било..било...там си остава...
аз ако съм на мястото на Ваня, моментално завеждам  гражданско дело за  неимуществени вреди, многобройни обиди, нанесени публично в медия и т .н.

ама те сигурно в договора са подпиисали някакви такиива клаузи, че нямат право за претенции от тоз характер....и затова  иван и андрей си пасуваха през цялото врееме и се правеха на ни чул ни видял

# 1 991
Мисля, че нямат право да съдят продукцията, но помежду си могат да се съдят.

# 1 992
Мисля, че нямат право да съдят продукцията, но помежду си могат да се съдят.

ами ето на..супер..тя да съди тези дето се дъжаха с нея арогантно, обидно и грубо,
слушах малко от това, което каза в интервюто си сутринта в студиото, че майка й много, много тежко приемала гледаното по ТВ, как  психически са малтретирали дъщеря й и затова й било много мъчно

ще се радвам да си намери  някой наперен устат адвокат и ония си получат урока заслужено от съда-
тогава ще възтержествува справедливостта, доколко и има ли право някой си льольо да наритва безцеремонно  една жена,

Щото сега като го гледам ивайло как се държи, хич даже и през оная му работа е какви лайна е бъркал срещу ваня  !

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 02:19 от helen.nona

# 1 993
  • earth
Ще ви споделя нещо от личен опит по повод т.нар. психотестове (тази дума не ми харесва на български, някакси ми звучи като "тест дали си ненормалник").
Та, правили са ми повече от 20 в България и нищо - даваха ми ok без никакъв коментар.
Още на първия, който направих в чужбина, след теста ме викнаха - хайде сега да ни обясниш на този, този и този въпрос защо така си отговорил.
Явно се подхожда различно.
Да, тези в чужбина са искали (или са им изисквали) да симулират активност, а на тези в България не им е пукало. Кое е по-добре - BS output or no output?

По отношение на каста във Фермата, намерили са това, което са трърсили, т.е. добре са си свършили задачата.

# 1 994
И на мен ми станаха много симпатични като приятели Живка, Жорката, Рали, хубави хора, слънчеви, надявам се и аз Ванчето да се присъедини. И моят фаворит не беше Живка, някак има нещо, което не е моето в нея, прекалено първична и директна, но се радвам, че успя тя, а не останалите трима. Мартина, вярно не я даваха да обижда някой, но на мен самото ѝ излъчване ми е неприятно - груба външност, липса на изказ, татуси, самонадеяност. За силна е, силна и то бая силна, с това ме възхити, като танк мачка. За Киро не ми се говори всичко сте казали, неприятна личност....Пламен ми е симпатичен на външен вид, но няма хъс в това момче, излезе на финала като умряла мишка, ми два метра мъж си, здрав, прав, дръж се като мъж, не като кашкавал.
      Мартина си обиждаше наред ! Само че тихичко,под сурдинка както се казва.Мишки,помияри,олигофрени,ТЕ не трябва да дишат,идиоти и какво ли още не .....

Общи условия

Активация на акаунт