Графики на БТ - коментари

• 37 047
  • 429
  •   2
Отговори
# 390
  • София
Здравей, Денис!
Скрит текст:
Може ли мнение относно графиката на БТ? Трети месец я меря вече, стойностите са все около 37°. На 30 януари ми е поставена trigger shot, съответно овулацията е на 31.01.25. Имах 2 доминантни фоликула при преглед на 28.01 с размери по 15мм /по 1 фоликул в яйчник/. Следим се в клиника, може да се наложи инвитро (тъй като времето лети), но разбира се преди това пробваме всички други познати методи. Благодаря!

Здравей!
Графиката е супер, дано да е станало. Peace

# 391
Добро утро Simple Smile
 Ето ми я последната графика досега.
Според вас възможно ли е да е станало чудото? И евентуално кога да направя тест?

# 392
  • София
Добро утро Simple Smile
 Ето ми я последната графика досега.
Скрит текст:
Според вас възможно ли е да е станало чудото? И евентуално кога да направя тест?

Добро да е!
Ако е имало О., може да е била ( засега) на 16/17 или на 19/20 ден от МЦ, но БТ трябва още да се повиши и да се задържи висока. Прави и тестове за О., защото с тях + БТ , О. се определя по-точно.
Дано да е имало О.
След деня на О. + 13/14 дни => това ти е ориентир за следваща М. и респ. от този ден броиш закъснение на М.... и тогава е най добре да се прави и тест за бременност.

# 393
Аз съм малко учудена дали може да е станало, понеже сега изрових старата ми графика, когато забременях през 2018г.

Не знам дали въобще може да покаже нещо,но….

А графиката ми към тази сутрин е тази:

# 394
  • София
Аз съм малко учудена дали може да е станало, понеже сега изрових старата ми графика, когато забременях през
Скрит текст:
2018г.

Не знам дали въобще може да покаже нещо,но….

А графиката ми към тази сутрин е тази:
БТ и при двете графики е ниска, но ако е мерено орално или термометърът не е държан достатъчно дълго време  или не отчита правилно - графиките няма да са показателни... т.е. бременност може да има, но графиката да не я показва.
БТ се повишава от Прогестерона, а той се синтезира след О. За да има достатъчно кол-во прогестерон, разликата в БТ трябва да е 0.4 - 0.6 (ФФ:ЛФ)... когато е по-малка тази разлика, прогестерона може да е по-малко, но това не е проблем за зачеване, стига да е имало О.
Чудеса винаги са ставали, така че шанс винаги има. Simple Smile

# 395
Здравей денис , имаш ли идея защо приложението показва че овулацията предстои все още, според графиката не е ли логично да е била на 14 ден точно преди повишаването на температурата, което е на 15 ден?

# 396
Това приложение обикновено иска поне три дни повишена температура

# 397
За да я потвърди ли?

# 398
Да. По-нататък след като е опознало ритъма на жената, може и след два дни само, но обикновено поне три. Ползвах го с години, затова знам. Бих се доверила на алгоритъма му, защото е доста добър

# 399
За втори цикъл се следя само с него, тоест не правя отделно тестове. Ще видя какво ще покаже евентуално, но след като днес температурата пак е по-ниска, може и изобщо да е нямало О. Не съм с чак толкова дълъг цикъл, че наистина да предстои все още.

# 400
За втори цикъл се следя само с него, тоест не правя отделно тестове. Ще видя какво ще покаже евентуално, но след като днес температурата пак е по-ниска, може и изобщо да е нямало О. Не съм с чак толкова дълъг цикъл, че наистина да предстои все още.

Приложението казва, че е добре и тестове да се правят и могат да се логват. Ако целта е забременяване, тестовете са много полезни

# 401
Здравейте на всички.
Опитваме се от няколко месеца да забременя, но не се получава. Започнах от 1 месец да си следя и измервам температурата и не знам какво се случва. От няколко дни имам болки в корема? Но нямам МЦ. Моля ви помогнете 😊

# 402
  • София
Здравейте на всички.
Скрит текст:
Опитваме се от няколко месеца да забременя, но не се получава. Започнах от 1 месец да си следя и измервам температурата и не знам какво се случва. От няколко дни имам болки в корема? Но нямам МЦ. Моля ви помогнете 😊
Здравей!
Къде мериш БТ... защото през ФФ, БТ е малко ниска... както при орално измерване, а то е неточно.
Правиш голяма разлика в БТ? Да не си болна?
Ако е имало О. може да е била на 17/18.02
Оправи си графиката - 1-ви ден от МЦ, е 1-ви ден на М. ( т.е. графиката трябва да започва 07.02)

# 403
Здравейте на всички.
Скрит текст:
[/quote]Здравей!
Къде мериш БТ... защото през ФФ, БТ е малко ниска... както при орално измерване, а то е неточно.
Правиш голяма разлика в БТ? Да не си болна?
Ако е имало О. може да е била на 17/18.02
Оправи си графиката - 1-ви ден от МЦ, е 1-ви ден на М. ( т.е. графиката трябва да започва 07.02)
[/quote]

Меря си температура анално от самото начало с електронен термометър всяка сутрин в един и същи час.
В момента съм малко настинала.
Благодаря много! Ще си оправя графиката.
А според вас дали се е получило, вече се мъчим от 5 месеца и всеки месец нищо. Ходих на гинеколог и той казва, че всичко е наред и трябва да се получи до няколко месеца, а толкова искам да стане бързо 😊🫣

# 404
  • София
Меря си температура анално от самото начало с електронен термометър всяка сутрин в един и същи час.
Скрит текст:
В момента съм малко настинала.
Благодаря много! Ще си оправя графиката.
А според вас дали се е получило, вече се мъчим от 5 месеца и всеки месец нищо. Ходих на гинеколог и той казва, че всичко е наред и трябва да се получи до няколко месеца, а толкова искам да стане бързо 😊🫣
За стойностите на БТ, най-вече ниските - показват,  според мен, че нещо не мериш правилно или терм-ра е повреден, ако е електронен - може и батерията да е изтощена.
Ако терм-ра издава звук/сигнал, но не се изключва, опитай да го държиш поне още 3-5 мин.
За по-високата БТ - ако си болна и имаш и по-висока TТ., тези стойности не са много обективни.
Всичко това се отнася за графиката, така че не се притеснявай. Дано да е имало О. и да е станало Peace

Общи условия

Активация на акаунт