Графики на БТ - коментари

• 38 195
  • 445
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Скрит текст:
Привет, прилагам снимка на температурата. Дали всичко е наред, засега?
Кога мога да пусна прогестерон?
Здравей!
Ако е имало О., може да е била на 19/20 ден от МЦ.
Прогестерон може да изследваш на 27 ден от МЦ.
БТ трябва още да се повиши и да се задържи висока ( 36,7 - 36,9)

# 436
Здравейте! Може ли коментар и за моята графика? Съгласни ли сте с определения от приложението момент на овулацията? Измервам температурата ректално, а цикълът ми обичайно е дълъг - 34 дни, понякога (рядко) до 37.

# 437
  • София
Здравейте! Може ли коментар и за моята графика? Съгласни ли сте с определения от приложението момент на
Скрит текст:
овулацията? Измервам температурата ректално, а цикълът ми обичайно е дълъг - 34 дни, понякога (рядко) до 37.

Здравей!
Графиката е добре, О. според мен е била на 23 ден от МЦ. Дано да е станало Peace
Дължината на МЦ, за всеки МЦ, може да е различна и това се определя от деня на О., така че не се притеснявай.
Браво за това, че измерваш БТ през целият МЦ, вкл. и по време на М. и че мериш ректално - по този начин, графиката е обективна и носи много информация.
Стойностите малко играят, т.е. конфигурацията на графиката, не е плавна и причина за това може да е или времето на измерване - трябва да се мери в точно определен час, +/- 30 мин., (до 7:00ч.), или терм-ра не се държи достатъчно дълго време:
- живачен и неговите аналози : 10 мин.
- дигитален, 2-3 мин. след сигнала
Не е проблем за мен - но, ако го коригираш и ти по-лесно, ще разчиташ графиките си.

# 438
Много благодаря! И на мен така ми се струваше, че няма да е била точно на 21-вия ден. Гледам да спазвам времето за мерене, на графиката триъгълничетата отбелязват дните, в които не съм го уцелила. Като че ли основно събужданията преди това и мърдането, докато измеря са ми проблемите.

# 439

Здравей Денис, може ли коментар на графиката ми.
Този месец имам стимулация с Клостилбегит от 6до 10 ден на цикъла,включително. От 10 ден на МЦ до днес пих Естрофен по 2мг сутрин и вечер. А на 13 ден имам поставен Овитрел. Така по графиката изглеждат ли ти наред нещата. Кога мога да пусна прогестерон и ЧХГ, евентуално да разбера дали всичко е минало по план?

# 440
  • София
Скрит текст:
Този месец имам стимулация с Клостилбегит от 6до 10 ден на цикъла,включително. От 10 ден на МЦ до днес пих Естрофен по 2мг сутрин и вечер. А на 13 ден имам поставен Овитрел. Така по графиката изглеждат ли ти наред нещата. Кога мога да пусна прогестерон и ЧХГ, евентуално да разбера дали всичко е минало по план?
Здравей!
При стимулация, на графиката не трябва много да се вярва - причина: различните хормонални препарати, вероятност от повече Ф./ДФ ...
Къде мериш? БТ ми се струва ниска?! Aко е орално - това е още една причина за неточности в графиката.

Графиката до днес, не показва да е имало О.
О. по графика се "вижда", когато са минали поне 2-3 дни след нея и БТ е вече трайно висока.

Предполагам те следят на УЗ?!
Овитрелът при колко ДФ го поставиха и при какви размери?

Стискам палци да е станало! Peace

# 441
Скрит текст:
Здравей!
При стимулация, на графиката не трябва много да се вярва - причина: различните хормонални препарати, вероятност от повече Ф./ДФ ...
Къде мериш? БТ ми се струва ниска?! Aко е орално - това е още една причина за неточности в графиката.

Графиката до днес, не показва да е имало О.
О. по графика се "вижда", когато са минали поне 2-3 дни след нея и БТ е вече трайно висока.

Предполагам те следят на УЗ?!
Овитрелът при колко ДФ го поставиха и при какви размери?

Стискам палци да е станало! Peace

Меря вагинално с живачен термометър, поне 15минути всяка сутрин по едно и също време.
Да, следя се с УЗ. Видяха се по 1фоликул в 2та яйчника с големина 19мм.
Иначе в сряда имах болки в яйчниците и кръста, нетипични за мен.

# 442
  • София
БТ е ниска за вагинално измерване - възможно е терм-ра да е повреден.
Друга причина, да спиш на много, много студено ( 10-15оС)

При два ДФ, на графиката не може много да се вярва.
След предполагаемата О. , отново трябва да те видят на УЗ - след 36-ия час, след таймирането... или след два дни

# 443

Ето мен и мен отново тук. Нямам никаква положителна нагласа към тази графика, честно. Въпреки това мисля утре да пусна един кръвен…

# 444
  • София
Да, може да пуснеш ЧХГ + Прогестерон, те най-добре ще покажат какво се случва
Peace .. и ще чакам да споделиш

# 445
Здравейте, момичета! Прогестерон се пуска на 7ми ден след овулация, но кое се смята за 1вия ден, деня в който е засечено покачване на температурата или предишния като 1ви?

Общи условия

Активация на акаунт