Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 31 664
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Момичета попаднах на една статия в фейс бук за нашичките. И много се зарадвах.

# 721
  • София
Привет ХанКерки. Пожелавам ви един приятен и спокоен ден.
Един фен в Туитър е качил тази снимка и е написал нещо много сладурско.
Той е шеф на мафиотска банда, а тя е дъщерята на човек от друга мафия, когото той мрази най-много...

Бърборанке,  как си днес. Дай ни само едно палче, че всичко при теб е наред. Пожелавам ти леко боледуване...

# 722
За довечера остава уговорката нали ...... все пак е сряда Joy

# 723
  • София
Диамант, чакаме да видим дали момичетата ще успеят да подготвят новата тема. Защото Бърборанка е болничка, а сме вече на 49-та страница. Ако всичко е наред, довечера сме на линия.

# 724
Пишете спокойно, нова тема ще има.  Диди е заета, но ако никоя от вас не иска да се изпробва ще ви пусна това, което съм подготвила аз. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 725
  • София
Привет, момичета! Smiley Лек и спокоен ден ви пожелавам! Heart Eyes

В тази фотосесия Керем малко ми напомня на Джеймс Дийн, едно от "лошите момчета",
тогавашните протестъри,  на американското кино.

Скрит текст:

Бърборанке, Heart Exl с пожелания за бързо оздравяване чакаме up-date!  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ако има и други момичета /с този гаден вирус!/ , бързо оздравяване и на тях! Heart Exl

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 12:19 от Dilemi

# 726
  • Dupnica
Flowers Hibiscus Привет момичета,
Стахотна визия на Керем !

Така ми изглежда най-добре / почвам да припадам и аз Money
Но и Ханде си е най, най , най - красивата / и двамата са си баш таман /

Бърборанке , да минава бързо този проклет вирус Animal Crying Cat Face

Приятен ден и бъдете всички здрави! Gift Heart

р.s. Остават само 3 дни до Нова година! Christmas Tree Champagne

# 727
Днес интернет е пълен с Топ новината за годежа и сватбата на Керем и Ханде.
Цитат:
Един блогър съобщава, че Керем Бюрсин и Ханде Ерчел се женят.
Те го пазели в тайна от всички и обмисляли да се оженят следващото лято.
Говори се, че Керем много обичал годеницата си Ханде и че двойката “иска да се оженят, докато отношенията им са толкова добри“. Един ги разделя, друг ги жени.

Част от превод на интервюто на Керем

В интервю за списание ALLEM, Керем Бюрсин говори за мечтата си да стане млад баща:
Мисля, че остарявам, защото винаги съм искал да бъда млад баща. Искам това и това също е голяма отговорност. Появата на нов живот в такъв свят ме плаши. Не знам дали мога да го направя. Ние сме в състояние, в което сме ангажирани с потреблението. В крайна сметка всичко може да се случи в живота. Така че, ако това е в моята съдба, тогава готино, ако не е, всичко е наред.

# 728
Пишете спокойно, нова тема ще има.  Диди е заета, но ако никоя от вас не иска да се изпробва ще ви пусна това, което съм подготвила аз. Stuck Out Tongue Winking Eye

Браво , Марги, много си бърза. Hug Явно ще изпратим старата година с нова тема. Stuck Out Tongue Winking Eye Много ми харесва това вълнение , дали ще е интервю, фотосесия, реклама или нещо друго, винаги сме на линия. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 729
  • София
Момичета Hug,
добре съм. Не съм по-зле от вчера, това е важното. Simple Smile Благодаря ви за позитивната енергия! Flowers Four Leaf Clover

Спретнах тази шапка. Малко по-различна е от досегашните ми. Май. Rolling Eyes Но така ми дойде. Wink Ако на Марги й харесва, може да я ползва. Няма да се обидя, ако вече си има подбрана.

# 730
Мики, не съм от най-бързите Joy Само 1-2 пъти се е случвало да правя темата в деня когато съм я пускала, но понеже не обичам да ме притиска времето и да ме чакат, този път подхванах рано. Още снощи. И съм на принципа "ако потрябва - добре, ако ли не - здраве да е" Stuck Out Tongue Winking Eye Сега добавям още някакви неща, но докато минем на 50-та, ще съм готова предполагам.

Бро, само така, възстановявай се.
Шапката е хубава и цвета на шрифта даже си улучила, Wink но ще доуточним допълнително една малка подробност.

# 731
Днес интернет е пълен с Топ новината за годежа и сватбата на Керем и Ханде.
Цитат:
Един блогър съобщава, че Керем Бюрсин и Ханде Ерчел се женят.
Те го пазели в тайна от всички и обмисляли да се оженят следващото лято.
Говори се, че Керем много обичал годеницата си Ханде и че двойката “иска да се оженят, докато отношенията им са толкова добри“. Един ги разделя, друг ги жени.

Част от превод на интервюто на Керем

В интервю за списание ALLEM, Керем Бюрсин говори за мечтата си да стане млад баща:
Мисля, че остарявам, защото винаги съм искал да бъда млад баща. Искам това и това също е голяма отговорност. Появата на нов живот в такъв свят ме плаши. Не знам дали мога да го направя. Ние сме в състояние, в което сме ангажирани с потреблението. В крайна сметка всичко може да се случи в живота. Така че, ако това е в моята съдба, тогава готино, ако не е, всичко е наред.

Azisiq, това ще е новина само ако те двамата я потвърдят. Именно заради такива "новини" и блогърчета, които си измислят после Керем излиза лош и черен като се окаже, че нищо подобно не се е случило...

# 732
Шапката много ми харесва.
БРО, Hug
Спретнах тази шапка. Малко по-различна е от досегашните ми. Май. Rolling Eyes Но така ми дойде. Wink Ако на Марги й харесва, може да я ползва. Няма да се обидя, ако вече си има подбрана.

Тук ми е малко поза "Ханде" Joy

# 733
  • София
Гледам социалният тренд и си казвам, ама разбира се, кой друг да е на първо място. Най-харесваната, най-обсъжданата и най-следваната наша красавица Бамби. Керем и той и не й отстъпва. Твърдо я следва и напредва. Очакваме скоро да достигне заветните 10 милиона последователи. То така е в живота. С какъвто се събереш, такъв ставаш.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 12:44 от БлагаВест

# 734
Момичета Hug,
добре съм. Не съм по-зле от вчера, това е важното. Simple Smile Благодаря ви за позитивната енергия! Flowers Four Leaf Clover

Nature FireNature FireNature Fire

Марги, не знам направо как ти хрумват идеи за темите , аз ако съм на теб и ми кажат от днес за утре, просто ще копирам цялата първа страница в нова тема и готово. Joy Даже преди като водех тема тук преди 100г винаги така правехме и всъщност никой не каза нищо. Първа страница си беше винаги една и съща. Joy

Общи условия

Активация на акаунт