Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 31 777
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Стори на Ханде
Развълнувана е и записва нещо.

Доколкото съм чела, Акън е доста конфликтен. Ебру го отследва още преди края на сериала. Писаха за редовни конфликти между него и част от екипа, за полиции, за закъснения за сетове. Бяха симпатична двойка двамата. По време на "Вятърничав" също не беше много активен, та не ми се вярва и сега да е. Гледах първите 3-4 серии, но не беше за мен.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 14:34 от midnight__sun

# 91
Магия Hug
Скрит текст:
за сега само с руска озвучка , аз предпочитам субтитри - https://turkru.tv/zaklyuchennyy-1-seriya.html
Хандето е Flowers Cherry Blossom

# 92
  • София
Аз ще ви споделя какви щуротии ми се мъдрят в главата. От скоро си имам нов любимец, признавам си, но Керем все още държи първото място в сърцето ми. Има място обаче и за Акън, че и за трети, ако се появи. Grinning В момента се записвам на ускорен курс по турски език. До една година ще говоря свободно (езиците ми се отдават) и планирам да стана асистент на Гюнфер. С такива актьори като Акън и Керем тази жена си е за завист. Joy Пък и двамата говорят американски английски перфектно, планирам да им уредя някой проект в САЩ, защо не и общ. Ето тогава що дами ще изпоприпадат. На първо място аз. Grinning Grinning Grinning

Миднайт,
аз бая се поинтересувах за Акън и какво се е случило между него и Ебру по времето на Hercai. За да не спамя излишно тук, ако ти е интересно, пиши ми на ЛС и ще ти разкажа. Само ще кажа, че монетата винаги има две страни. Wink

# 93
От сторито на Ханде

# 94
Бро, разбира се, че е така. Далеч съм от идеята, че Акън е най-черният. Сигурно е имало причина. Не съм се интересувала в детайли, защото не са ми били чак толкова интересни. А и беше миналата година и бях под обсадата на "Почукай на вратата ми". Satisfied
Между другото за новият исторически сериал с Ебру отзивите също не са лоши.

# 95
  • София
Папараците не спят. Заредили са се пред фитнеса и чакат на гюме.
Един фен е написал с чувство за хумор: "Надявам се да не излязат от там до довечера"

# 96
Не знам точно какви са слуховете за Акън и Ебру , но мисля ,че медийният и фенския натиск беше ужасен, а Акън си беше обвързан със Сандра сериозно . Да не е човек на мястото на 3-та ( Ебру беше свободна тогава ) .Така ,че съм убедена, че нямат вина двамата . Но е факт ,че се държаха много свободно ( даже ми се струваше ,че той е леко запленен ) , но после той се отдръпна много , толкова ,че правеше недобро впечатление .
Що се отнася за перфектния му американски английски , БРО , не съм съгласна . Керем е супер и е ненадминат , на Акън си му личи .Въобще , турците много смешно говорят английски , следването там не подобрява акцента - пример Каан У от Черна любов и Присъда също е учил в САЩ , но акцента му е  Anguished ,Говоря за акцента , не за познанията на езика . БГ пример Кристалина Георгиева - ужасТ , макар да го знае добре ,акцентът и е страшен .
Най харесвам Керем и британския на Илкер Калели . Всички останали са Fearful И при мен е професионално изкривяване , но като чуя някой да говори английски веднага се заслушвам в акцента Grinning , за това съм подготвена за Акън Grinning

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 15:47 от Phillipine

# 97
  • София
Няма ли някой изявен художник да нарисува Ханде? Жалко, че го няма Леонардо да Винчи.

# 98
  • София
Фили,
за английския и акцента на Акън говоря от собствени впечатления. Слушах няколко интервюта и според мен говори доста добре. Въобще не усетих акцент, какъвто има при Джан Яман, Къванч, Чаатай, Арас, Баръш Ардуч и т.н. За Илкер и Керем съм напълно съгласна. Те са си като англичанин и американец. Не казвам, че Акън говори като Керем, че той Керем мисли на английски, но се справя доста добре по мое мнение. Simple Smile

За забежки, клюки и минали неща не ми се говори. Не си падам по тези неща и да обсъждам хората. Каквото било, било. Wink

Да видим дали папараците ще изловят нашите, че ни трябва малко нов материал за обсъждане. Тънем си в неведение тези дни и се чудим какво да коментираме. Grinning

# 99
  • Плевен / София
Бро, разбира се, че е така. Далеч съм от идеята, че Акън е най-черният. Сигурно е имало причина. Не съм се интересувала в детайли, защото не са ми били чак толкова интересни. А и беше миналата година и бях под обсадата на "Почукай на вратата ми". Satisfied
Между другото за новият исторически сериал с Ебру отзивите също не са лоши.
На мен ми харесва....
Здравейте момичета,
Скрит текст:
Ойкю си я следя от времето на Кузей - Гюней/Север -Юг/...Скоро получи награда за участието си в сериал за платформа...Беше страхотна докторка в Сърцебиене...

https://www.youtube.com/watch?v=13UdEcWe9j4&t=34s

# 100
# 101
  • София
Историческа драма май така и няма да загледам. Не ми се е случвало досега. Не говоря само за турска и тези по платформите не ми харесват (американски, европейски). Пробвах се с Медичите преди време, изгледах няколко епизода на един от сезоните и дотам. Не ме грабват нещо този тип сериали. Поради този факт доста се радвам, че Керем е светъл и няма нищо общо с турските ходжи. Че него, ако го брадясат в някой исторически сериал, само ще го похабят. Grinning

# 102
  • София
Излезе една версия за причината поради, която Ханде и Керем не отидоха на церемонията на Пантен за наградите "Златна пеперуда".
В последното интервю с Ханде тя заяви, че не са могли да отидат на церемонията понеже тя е била извън града, а Керем е бил зает със снимки. Тя допълни и нещо много интересно, което убегна на повечето хора. Заяви,   "Аз винаги ще подкрепя Керем". Какво означава това?
След церемонията, в Турция се разрази огромен скандал. Забележете, церемонията се състоя на 5 декември. Нека да припомня, че  5 декември е денят, в който Мустафа Кемал Ататюрк разрешава на жените в Турция да могат да гласуват, да имат правото на глас. Ето защо тази дата е особена важна там.

Скандалът се разрази, защото най-почетната награда отиде при певеца Ибрахим Татлъсес. А какво общо има този певец и тази награда с Ханде и Керем?
Работата е там, че Ибрахим Татлъсес е много противоречива личност. Многократно той е заявявал в своите интервюта, че: "Една жена може да бъде бита, за да знае, че трябва да си мълчи". Той не спира да тормози физически и психически своите жени. Карал ги е да правят аборти и редовно ги е биел, включително и когато са били бременни. Срещу решението на Panten и P&G скочиха всички популярни турски жени, както и женски организации в защита не техните права.
Керем, който толкова активно защитава и се бори за правата на жените и равенството между половете, категорично е решил, че не може да си позволи да присъства на тази церемония, на която се връчва главната награда на този нещастен човечец. Ето защо Ханде казва , че "Винаги и във всичко ще подкрепя Керем". Няколко дни по-късно Керем стана първият посланик на кампанията HeForShe, за правата на жените, спонсорирана от комитета на жените към ООН. Керем заявява: "Приятелите ми знаят, че не могат да си правят в мое присъствие секситки шеги"   Това е предполагаемата основателна причина за отсъствието на ХанКер на церемонията. А не, както повечето се опитаха да тиражират, че не са отишли, защото са обидени.

# 103
Линде Hug , право в десетката Heart
Абсолютно съм убедена ,че е така . Той никога не би отишъл там ,където награждават такъв човек .

# 104
Бамбини, сряда вечер е, ден за парти Wine Glass

Ето линк с бг.суб. на еп. 14
https://ok.ru/video/1979362314935
И за да се движим отново заедно стартираме в 20.00 часа Movie Camera
Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт