Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 32 456
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София
         Любима сцена на една очарователна кавга... Revolving Hearts Която остави Серкан Болат да премигва невярващо след спора с една жена, приличаща на онези "урагани с нежни имена", които те помитат без пощада, и са, както казва науката, пет пъти по-опустошителни от всяка друга разразила се буря... Пресече пътя му, мина с емоционалната си мощ през него, стъпка прекалено голямото му его, изтръгна и повлече сърцето му....Остави го да гледа озадачено след нея с пуст и невиждащ  поглед... и усети, че тази жена носи със себе си един друг свят... И един различен, цветен "аромат", който остави безмълвен и бездиханен дори самият Серкан Болат.... Wink

Прекрасно казано, браво!

# 196
  • София

Ели-mama не зацикляме. Никой не ти се сърди за това, че не я харесваш колкото ние тук. Но ми се струва леко провокативно това, че влизаш колкото да си кажеш, че ти е писнало да изкача от всякъде.  

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 15:07 от БлагаВест

# 197
Специално за Злати и всички, които обичат гифчета. Flowers Cherry Blossom
/аз докато се наканя да сложа от 14 еп. ще дойде време за 15-ти Joy/

Фили, Flowers Bouquet Честит имен ден! Да си здрава и много щастлива!

Алекс, да ви е жив и здрав малкия юнак. Tada

Ели, само да ти кажа, че не си единствената, която се радва на краткото затишие. Понякога е нужно...

# 198
Не това е била целта ми, Блага вест, казвам си мнението. Не се обиждай, ако друг има различно от твоето мнение. Това, че харесвам Керем и по-малко Ханде, трябва да ме откаже от темата ли? Не мисля! На няколко пъти Бърборанка нарече други мои любимци с думи, които и на мен не ми харесаха, но аз го приех за нормално. Защото това е смисъла да сме различни, да приемаме чуждото мнение. Така че, не приемай всичко в черно и бяло! 🤗♥️🙂

# 199
  • София
Не това е била целта ми, Блага вест, казвам си мнението. Не се обиждай, ако друг има различно от твоето мнение. Това, че харесвам Керем и по-малко Ханде, трябва да ме откаже от темата ли? Не мисля! На няколко пъти Бърборанка нарече други мои любимци с думи, които и на мен не ми харесаха, но аз го приех за нормално. Защото това е смисъла да сме различни, да приемаме чуждото мнение. Така че, не приемай всичко в черно и бяло! 🤗♥️🙂
Бърборанка може да ги е нарекла, но тук в тази тема. Тя не влиза в темата на твоите любимци за да ги дразни.
Ние знаем, че не харесваш Ханде. Не е нужно всеки път да го изтъкваш. А и начинът по който го написа, че ти писнало да изкача от всякъде е малко в повече. Нищо лично. И ти не приемай нещата в черно и бяло. Нали затова всеки може да си казва своето виждане. Това е моето.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 15:34 от БлагаВест

# 200
Линде, тази тема я смятам и за моя! 😉Хайде да не спорим вече! Ако имам различно мнение от преобладаващото, обещавам да е в скрит текст! 🙂

# 201
  • София
Аз не крия, че харесвам повече Керем. Просто той ме впечатли страшно много със своите качества като мъж, човек и артист. Ханде е прекрасна и наистина съм впечатлена и от нея. Но, ако трябва да избирам, ще предпочета Керем. Simple Smile Това не го крия. Но и не означава, че не припадам по Ханде. Тъкмо обратното. Затова се радвам, че именно тя е жената до него. Двамата заедно са ураган, който ме помита всеки път, щом ги видя. Heart Eyes

Относно думите ми за Айча и Алп, сори, Ели, ако са те засегнали, не е било умишлено, нито е нещо лично. Просто съм свикнала да съм директна и откровена, а и си позволявам да го пиша тук, в темата за моите любимци. Не бих си позволила да влизам в темите на други актьори, за да ги обиждам и всявам смут сред техните почитатели. Но тук сме си наши хора и неведнъж сме писали, че сме свободна тема, всеки може да си казва всичко, стига да не нарувашаваме добрия тон и т.н.

Вижте го Керем как се разтрои, че спорим.

Скрит текст:
Btw, довечера от 20 часа има нов епизод на сериала с Акън, който загледах. И както нямаше да гледам повече онлайн, така май ще си наруша тази закана. Grinning Ама пусто му женско любопитство, не трае до епизода с превод. Иска да знае всичко на момента. Grinning

# 202
Здравейте, момичета!

Идвам да поздравя макар и със закъснение Алекс за празника и пожелая на порасналия Анди здраве и вълшебно детство!

Фили, честит празник! Желая здраве, успех във всичко, прекрасни моменти с любими хора!

Ханде е блестяща в рекламата на Atasay.

# 203
  • София
Рядко между артистите се запазва приятелство след приключването на сериала. Прекрасно е това, че между Ханде и Бурджу това приятелство не само се запази, но стана още по-силно. Двете  са много добри приятелки и винаги, когато имат възможност се виждат.

Ето преведен разговора с репортерите.

Репортер: Здравейте, как сте?
Ханде: Благодаря, добре сме.
Бурджу: Уау, екипът е тук.
Ханде: Да, всички стари са се събрали.
Репортер: Как вървят при вас нещата?
Ханде: Благодаря, при нас всичко е добре.
Репортер: Г-жо Борджу, да започнем от вас. Сериалът ви напредва много добре.
Борджу: Да, всичко се развива много добре. Щастлива съм. В нашият сектор, за съжаление,  е много трудно да се направят дълги проекти.
Репортер: Определено е така.
Борджу: Затова съм много щастлива.
Репортер: А при вас г-жо Ханде, има ли нещо ново?
Ханде: При мен също всичко върви много добре.
Репортер: Вие сега бяхте в студиото, струва ми се...
Ханде: Не, това беше вчера.
Репортер: Всички с интерес очакваме, имате ли нови проекти?
Ханде: Имам една изненада, но нека засега да си остане изненада. Няма значение, вие скоро ще узнаете за този сюрприз. Има нещо много хубаво и се надявам да се получат добри резултати.
Репортер: А, говореше се за озвучаване на мултфилм...
Ханде: О не, нищо подобно. Ние очаквахме този въпрос (смеят се). Да озвучиш всичко това с такива гласове, нищо подобно.
Репортер: Онзи ден господин Керем направи изявление по повод на това, дали иска да има дете. Той говори много топло за вас.
Ханде: Всичко с времето си. Всичко си има време, разбира се и ако това е предопределено, защо не! Всичко с времето си.
Репортер: А вие очаквате ли нещо подобно от г-н Керем? Нещо като предложение за ръката или сърцето?
Ханде: Не, нищо подобно не очаквам.
Бурджу: А защо затова не попитате Керем?
Репортер: Разбира се него също ще го попитаме.
Бурджу: Струва ми се, че затова трябва да питате мъжа.
Ханде: Аз вече казах, че за всичко си има време. Разбира се, ако нещо подобно се случи някога, защо не!
Репортер: През цялото време, докато снимахте сериала, ("Дъщерите на Гюнеш") се говореше за вашето приятелство. Има ли някаква тайна? Защото обикновено, след като приключи сериала свършва и приятелството.
И двете: Трябва да си добър човек. Това е тайната.
Ханде: Струва ми се, че тук няма какво повече да се добави.
Репортер: Да попитам за 2021 година. Каква беше тя за вас.
Ханде: Беше много весела и ми провървя.
Бурджу: За нашата страна не беше много хубава година. Надяваме се следващата година да бъде по-добра за всички.
След което се извиниха, че не бива да карат да ги чакат и си тръгнаха.

Ето я леля Ханде. Този път изскочи от партито на Мави...  

https://www.instagram.com/p/CXlnPMUAKVr/

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 17:14 от БлагаВест

# 204
Ханде на стори

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 18:24 от midnight__sun

# 205
Wink

Скрит текст:

# 206
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Честит имен ден, Фили!

Алекс, честит рожден ден на синът ти, да ти е жив и здрав и много да ви радва!  Birthday

И една прекрасна и неотразима Ханде!

И един вечно усмихнат чаровник:

# 207
И колието с буквичката H разбрахме на коя марка е -Ханде беше с него на награждаването.

# 208
Не, Бърборанке, не съм го взела навътре, точно затова казвам, че всеки трябва да си каже свободно какво му е на сърце! Надявам се всички се разбрахме вече и няма обидени! 🙂

# 209
Привет, момичета!👻Цял ден надничам в темата, но така и не намерих време да се включа, та чак сега успявам.
Първо, макар и със закъснение, искам да честитя рождения ден на Анди.😊Алекс, да ти е жив и здрав и много да ви радва!🍀❤
Честит рожден ден и на малката Мави!🎂🍬

Кадрите с Керем, които излязоха преди 1-2 дена, са от гостуването му в "Orda rahat mısın?". Предаването се излъчва в платформата Gain. Аз нямам абонамент там, вероятно и повечето от феновете, та се чудех как ще гледам интервюто, когато излезе. Надали ще го качат някъде другаде. Накрая ще взема да си направя абонамент само и само да го гледам.😁
А снимката от рекламата на Ханде с бижутата е прекрасна!😍🔥

Общи условия

Активация на акаунт