Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 32 468
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Nature BoomЛека да е нощта, Ви момичета!
https://www.youtube.com/watch?v=QeHurq6dtsY
Няма как, анализа на Филан/Филан, много прецизен може би и последен за тази година.

# 256
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции, добро настроение и усмивки Wink

# 257
Привет и от мен
Хубав ден на всички

# 258
Инфо:
Ханде Ерчел оглавява списъка на актьорите с най-голям ръст в последователите в Instagram през 2021 г

Gift Heart
Ханде и Керем спечелиха „Най-добра двойка“ от FlyPaparazzi Trophy

# 259
  • София
Добро утро! Smiley Лека и успешна седмица ви пожелавам! Heart Exl

Ханде и Керем спечелиха „Най-добра двойка“ от FlyPaparazzi Trophy
]

Hands VHands VHands V

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 08:45 от Dilemi

# 260
  • София
Привет момичета. Днес е Игнажден. Ако някоя от вас има имен ден, нека да и е честито.

На въпроса към Керем, какво за него е романтиката, той казва следното:
Романтиката на момента... например, отидохме на разходка в планината Каз. Това е, като да живееш любовта по най-добрия начин

След като никой не иска да пише, за да ме покрие, аз се саморедактирам с тази снимка от рождения ден на Мави. .

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 12:14 от БлагаВест

# 261
# 262
Привет и от мен
Хубав ден на всички

Аййй, това го повтарям! Много хубави са тук! 🥰💞

# 263
Nature SnowflakeЗдравейте хубав ден ви пожелавам:high_brightness:

Според журналиста Бирсен Алтунташ, Disney Plus иска да прави проекти с известни актьори и Ханде е един от тях.
 Disney Plus; Предстои да сключи споразумение с Şahan Gökbakar... Той също така иска да прави проекти с известни актьори като Халит Ергенч и Ханде Ерчел. Работата за това продължава на пълни обороти.(Birsen Altuntaş)

Ханде беше класирана на 17-то място в света като най-влиятелната актриса в Instagram

# 264
"Lipton Ice Tea продължава да усмихва учениците, като обновява вътрешните и външните бои на училища, нуждаещи се от ремонт, с подкрепата на своя проект (TOG). С участието на Керем Бюрсин, рекламно лице на марката, средно училище в Истанбул беше оцветено с младежта."

# 265
Керем: „Особено се вълнувам от работата, свързана с нашата младеж. С проекта „Пъстри училища“ не само училищата се поддържат и ремонтират, но и животът на нашите млади хора е пъстър.“
„Обичам този проект заради подкрепата на образованието и приноса му към младите хора. Много е важно проектите за социална отговорност да са устойчиви и да отговарят на реалните нужди."

# 266
  • София
Този Керем е голям артист. Колко убедително ни пуска по пързалката. Щом повечето му се вързаха и повярваха на приказките му.

# 267
# 268
Неотразима

# 269
За Ханде би било много по лесно да си остане само Инстаграм момиче , огромни доходи си докарва от реклами , но я аплодирам ,че е решена да се развива като актриса , въпреки критиките и откритите нападки .
Чакам я в сериал по различен от ромком Heart

Общи условия

Активация на акаунт