Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 109)

• 31 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Слънчице аз си мисля, че Серенайката не е щастлива. Може би съжалява, за това какво е загубила, като вижда как нейното бишве севгиле става все по-популярен, по-харизматичен и най-вече той е щастлив и без нея.  Керем се променя в положителна посока след раздялата със Серенай. Като гледам видеа и снимки как се е държал преди и как сега, мога да кажа, че това е съвсем нов Керем. Серенай е провокативна жена. Предизвиква мъжете с държанието си, със смеха си. Тя е от този тип жени, които привличат мъжете с по-разкрепостено поведение. Не се притеснява особено с кого и къде ще я снимат. При нея има едно подчертано сексуално привличане. А знаем повечето мъже какво харесват. Но определено освен Керем няма друг мъж, с когото да се е задържала дълго. Бързо й се насищат. В момента тя няма сериозна връзка. Като гледа, как се развива любовта на Керем с Ханде, със сигурност дълбоко в себе си съжалява, но знае че вече е късно. Не вярвам Керем след всичко това, което тя му причини той да иска да бъде с нея.
В интервюто Керем много добре е отговорил, че той много се е променил. Станал е по-спокоен, по уравновесен. А това няма как да не се дължи и на влиянието на жената до него. Самата Ханде е такъв тип жена. Спокойна и търпелива. Обичаща и разбираща. Даваща свобода на партньора си без да го задушава. В един момент всеки трезвомислещ мъж ще предпочете такава жена до себе си. Защото само един секс не е достатъчен в една връзка. Трябва да са на една духовна вълна, с общи интереси. Ханде обича домашният уют, семейството си. Не го води непрекъснато по мероприятия и заведения за да ги видят, че са заедно. Не обича да демонстрира, колко са влюбени. Предпочита любовта да си я изживяват само двамата. Виждаме как Ханде се притеснява дори да целуне Керем на публично място. Това при Серенай не е никакъв проблем. Керем вече гони 35 години. Започва да възмъжава. Става все по-красив. Неминуемо става и по-мъдър. Според мен двамата са се намерели в най-правилният момент. Много малко им трябва и всичко само ще се подреди. Без да ги притискат. Само търпение. Времето е пред тях и няма да е много далеч момента, когато ще ни изненадат с нещо по-голямо.

Ето това е двойка, в която всичко е хармония.

А това е мъжът-мечта на всяка една жена. И се чудя на Серенай, как е могла да го замени с друг и то по- грозен и по-дърт.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 13:01 от БлагаВест

# 706
Мики, +1 Hands Plus1

А колкото до новата тема честно казано и аз започнах да се замислям, че ще потрябва скоро и чакам включване от Диди, за да знаем със сигурност има ли нужда да съдействаме.

# 707
Мики
Скрит текст:
Така е и темата наистина е много обширна. Тук при нас го изкарват едва ли не, че ваксинираните страдат заради неваксинираните. Не съм си била ваксина досега, но на работа буквално през два дни ме питат кога ще си сложа, въпреки, че съм със сертификат до май за преболедувал. Отделно обмислят влизането на закон за задължителна ваксинация, както направиха в Австрия. Който не е ваксиниран или преболедувал е длъжен всеки ден преди работа да си прави бърз тест. По принцип фирмите ги осигуряват и плюсът тук е, че бързите тестове в корона центровете са безплатни. Хората се ваксинират най-вече, за да ги оставят на спокойствие.

Линде, имах предвид за частта с Ханде, децата и семейството, не толкова за периода преди Ханде. Но хубаво, че се разписа по-обширно. Сега се връщам да ти прочета за трети път коментара. Sparkling Heart
И аз не харесвам Керем в този му период. Ние сме го коментирали преди.
А иначе пишат, за нова връзка с някакъв оператор Umut Evirgen и за съдействието му за евентуален проект с Къванч Татлъту. Интереса клати феса нали, ако е вярно. Thinking

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 22:26 от midnight__sun

# 708
  • София
Слънчице, Керем много хубаво е казал за периода му сега с Ханде. Това, което по-горе написах, той го потвърждава. Двамата предпочитат спокойствието на дома. Да са си двамката. Да гледат филми. Както Керем казва, връщат кадри, коментират разни сцени. Те съчетават личното с професионалното. Ето това имам предвид, да имат пълен синхрон на интересите. Да си приготвят храната.  Относно брак и деца, от интервюто това което разбрах, той не отрича, че иска да има деца. Дори не едно. Но все още изпитва някакъв страх и то по-скоро от това, в каква посока се развива живота в света. Но това надали ще му бъде пречка. Всички мъже изпитват страх. Моят син, когато се ожени и разбра, че снахата е бременна беше пребледнял. Толкова смешно ми стана. Попитах го, защо се е уплашил, нали това е най-нормалното, когато се ожени човек. Да очаква дете. А той ми отговаря, много неадекватно, че си правел сметка първо да изкарат меденият месец и тогава. Аз му отговорих, че едното не пречи на другото. И няма за кога да отлага, защото е хубаво да бъдеш баща, когато си по-млад, а не на 40 години.  Така че това изказване на Керем ми се струва много познато.   

# 709
  • София

# 710
  • София
Ето го цялото интервю с Керем с английски субтитри. За тези, които искат могат да го изгледат и с бг субтитри.

# 711
  • София
Не мога да не се включа и аз по темата с ваксините. Wink
Скрит текст:

Не се определям като антиваксър, защото не съм против ваксините по принцип. Но съм за това всеки сам да решава дали и каква ваксина да си поставя. Бях твърдо решена да не се ваксинирам срещу Ковид, защото смятам, че всеки организъм се справя сам със заразите и всичко зависи от личния имунитет. Освен това от март 2020 в продължение на година и нещо живях буквално като скот - бях ограничила социалните си контакти до минумум и спазвах всички противоепидемични мерки. Тази година, септември, ми се наложи да се върна на работа в офиса, затова реших да се ваксинирам. Работата ми е свързана с много контакти, освен това е много отговорна и важна като позиция. Не се гледа с добро око на тези, които не са ваксинирани. Така че по-скоро бях притисната от обстоятелствата. Реших да не се инатя и си сложих Янсен, защото е една доза. Въпреки това продължавам да спазвам всички мерки, посещавам молове само, ако е крайно наложително. Не ходя по ресторанти и барове. Избягвам места с много хора. Контактите ми с хора са само по работа, носим маски, уж всички сме ваксинирани. Но ето, че и мен ме застигна вирусът, въпреки че бях убедена, че имунитетът ми е силен и няма да се разболея. Майка ми е пулмолог и се е сблъксвала с най-лошото по време на пандемията. Затова искам да ви кажа, че преди всичко трябва да мислим за заобикалящия ни свят. Трябва да сме социално отговорни. Защото здравната ни система беше изправена пред колапс по време на първата, втората и третата вълна. Положението в болниците е страшно. Трябва да се пазим взаимно. Ваксинирани или не трябва да спазваме ограничителните мерки. А това, дали ще се ваксинираме, е право на личен избор. Иначе, Мики, мен вероятно ме е заразил някой ваксиниран колега, който не е имал симптоми. Защото последният ми контакт с хора беше на 23.12, след което съм била само със семейството на вилата ни край София. Всички от семейството ми са здрави, слава Богу, така че няма къде освен в офиса да съм се заразила.

Миднайт, явно Ханде има връзки в моя офис и ми е пратила една турска корона. Ама другия път нека е истинска Wear Crown или бира. Няма нужда с лошо. Grinning

# 712
Ето го цялото интервю с Керем с английски субтитри. За тези, които искат могат да го изгледат и с бг субтитри.

Как мога да си го гледам с бг?

# 713
Диди, ако си на линия казвай да забяваме ли темпото, че тук Керем ни провокира с тези снимки и се разприказвахме. Joy
Просто не се сдържах да ви покажа тази риза на коя риза ми напомни....

HeartHeartHeart

# 714
  • София
Последни снимки на Керем за тази година. Наистина вълшебна година за този прекрасен човек.

И една невероятна снимка, която днес 28.12.2021г. навършва 1 година от нейното публикуване. Тази снимка направи така, че след нейното излизане вече всички бяхме убедени, че ХанКер са реалност.

Каква двойка...

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 23:32 от БлагаВест

# 715
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Ханде Wink

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 07:49 от mi_si

# 716
Привет и от мен Coffee

# 717
Bell Превод на интервюто с Керем Бюрсин за списание Аlem. /трудът не е мой; видях го в една група за турски сериали; Благодаря им - всеки труд трябва да се уважава/
Bell Докато екипът се подготвяше за снимките в един невероятно студен и дъждовен ден, Керем се появи на снимачната площадка в много весело настроение. Обикновено се опитваме да развеселим човека, с когото работим, но този път беше обратното, Керем непрекъснато се шегуваше и оставяше много приятни спомени. Усмивката, държанието и стойката му бяха толкова привлекателни, че след края на снимките имах впечатлението, че продължавам разговор с моя близък приятел, когото не бях виждал от дълго време.
-Живееш с бързи темпове. Как е денят ти?
-Сега имам много натоварен период. Започвам деня със спорт, след това отивам в продуцентската компания. След работните ни срещи и т.н. се събираме с моята приятелка. Единият от нас двамата приготвя храна.
- Говорейки за готвене. Какво обичаш да готвиш?
-Обичам да опитвам различни неща. Ханде обича да готви традиционни ястия.
-Ти дойде на снимките толкова весел и позитивен, че развесели всички ни. Винаги ли харесваш това?
-Не винаги съм такъв, но се опитвам да бъда. Трябва да оцените момента, така че аз обичам да се смея и често карам любимите си хора да се смеят.
- Кой те разсмива най-много?
-Приятелят ми. Актьорът в Америка е Мат Макгори, той винаги ме кара да се смея."
- Наскоро станахте турски представител на движението HeForShe. Какво бихте искали да кажете за това значимо сътрудничество?
-Много ми е приятно да работя с тях. Те разглеждат въпросите на дискриминацията и неравенството от правилната гледна точка. Това е глобален проблем. HeForShe стартира дейността си през 2014 г. и дойде в Турция през 2015 г. Когато пристигнаха, участвах в рекламата им. И тогава започнахме да поддържаме връзка през годините. Освен това от известно време работя по тези въпроси от свое име. Получих също и коучинг обучение по тези въпроси в Inspire Justice в Съединените щати. След това HeForShe видя моите усилия и сега сме по този път заедно.
- Какви са плановете ти за близко бъдеще?
-Ще имаме една година упорита работа. Ще се съберем с HeForShe в университети в различни градове в Турция. Ще разработим стратегия с учениците. Ще работим как да привлечем повече мъже.
Ще видим какво работи, докато работим по него. Искаме да излезем още малко на терена и да поговорим по тези въпроси лице в лице с хората. Мисля, че е важно да говорим за въпроси, които мъжете смятат за неправилни или за които не могат да говорят, за привилегиите на мъжете, които причиняват неравенство, за това как да бъдеш мъж и как този натиск засяга както мъжете, така и жените.
- Има ли нови проекти, които ви вдъхновяват?
-HeForShe наистина ме вълнува, освен това има няколко проекта, които обсъждаме за актьорството. Работим и по някои неща в моята компания. Опитвам се да се забавлявам и да правя това, в което вярвам в момента.
- Чувствали ли сте се някога притиснати като мъж?
-Разбира се! Това е нещо, което зависи от културата. Усещате този натиск от време на време, докато пораснете или станете възрастен. Започва от детството или дори преди раждането. Например: „Мъжът не плаче“, „Мъжът не носи розово“. Като най-класически, но често чувани примери...
- Говорим за детството. Мечтаеш ли да станеш баща?
-Да. Винаги съм мечтал да стана млад баща, но сега вече разбирам, че това няма да стане. Искам това и разбирам, че това е голяма отговорност. Уплашен съм от появата на нов живот в този опасен свят. Не знам дали мога да го направя, но в крайна сметка всичко може да се случи в живота.
- Вие и Ханде обменяте ли идеи като двама колеги или се критикувате?
-Говорим за нашите професионални идеи или мечти, докато гледаме филма, обсъждаме всичко в детайли, независимо дали е сценарий или не. Ханде се интересува много от киното. През повечето време превъртаме филма назад и говорим за различните кадри в рамките на кадрите, които привличат вниманието ни. От друга страна, ние се опитваме да не смесваме бизнеса и отношенията си твърде много.
-Какъв човек си във връзка?
-Мисля, че съм готин. (Смее се) Шегите настрана, аз съм реалист. Не можете да ограничавате никого в една връзка и не трябва да се опитвате да промените другия човек. Следователно, когато промените човек, отначало започвате да не харесвате човека, когото сте променили, след това започва да ви липсва човекът, който е бил първоначално и казвате: "Какъв прекрасен човек беше преди." Обичам да се забавлявам с човека, с когото съм и да го разсмивам. Ако започнете връзка с някого, важно е да сте напълно естествени, в противен случай смятам, че това не е здравословен път.
- Смятате ли, че сте се променили след 30?
-Промених се и го чувствам много. Станах по-спокоен човек от преди. Преди много се притеснявах от всичко, бях по-нервен, гледах да съм редовен. Сега ми е много по-удобно.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 09:35 от st_ina

# 718
Добро утро момичета!
Пожелавам ви един чудесен вторник изпълнен само с положителни емоции.
Иска ми се за добро утро понеже наближава празничното издание на "Гласът на Турция" да си припомним участието на Керем и Ханде. Много е жалко че и тази година няма да участват.

От бекстейджа

За новата фотосесия на Керем мога да кажа че е убийствено жестока

Любов

Красавица

# 719

Общи условия

Активация на акаунт