Варненски благотворителни деяния V

• 9 171
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Чух се с Василева. Първо каза, че нямат нужда от нищо, после като я поразпитах се оказа, че само едно платежно са им заверили и то е 1000лв. за тока ooooh!. Беше много ядосана, че не им отпускат пари вече цял месец и че й е писнало да се моли и да нахалства. Каза, че ако решението на проблема е да остави децата гладни/без да помагаме и ние, и други, които са се включвали/ за да се вземат най- накрая мерки е готова и на това Crazy. Поговорихме, че няма смисъл от такива крайни мерки все пак. Сега ще провери с домакинката и ако имат нужда от хранителни продукти ще ми каже към три и половина.
Толкова за сега.

# 91
Последно питане за пътниците за Овчарово:дотук аз,Катюша и тони_н бяхме сигурни. Други?
Кога точно ще пътувате?

# 92
8 на Мамбото до Хеи

# 93
  • Варна
Има нужда от олио, сирене, домати консерва, кайма и подправки. Ще се чуя утре с monda за да напазаруваме Hug.

п.с.ако имаш време де...

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 18:15 от Катюша

# 94
Както отдавна казах, за огромно мое съжаление не мога да дойда, но кажете ако мога с нещо да помогна?

# 95
  • Варна
Май си намерих гледач и съм мноооооооого доволен Grinning!

# 96
Има нужда от олио, сирене, домати консерва, кайма и подправки. Ще се чуя утре с monda за да напазаруваме Hug.

п.с.ако имаш време де...
На линия съм.Обади ми се да се разберем по кое  време ще отидем.Имам  в касата 72 лева от сбирката днес и добавката към кувертите за Карнавала.Утре ще взема и от star  останалите пари за кувертите

# 97
 Не може ли да се тръгне малко по-късно? Много искам да дойда и аз  baby_neutral

# 98
Колко по-късно?

# 99
  • Варна
И в мен има парички доста/е за Станбул не стигат май Laughing/. Към 600 и няколко лева/не съм ровил в плика Embarassed/- та ще стигнат и останат. Ще се обадя!

Не може Тони- ще закъснеем много Confused! Към 10 ще почне празненството...

# 100
  • Варна
Колко по-късно?

Пфу, голям съм ръб ooooh!....намерих си гледач и съм готов в седем да припна Laughing.

# 101
Не че съм от тия, ама много бързо го намери тоя гледач,бе....мъжът ти вчера замина! Бре...оправна  работаа..... че и много доволна.Нямаше нужда да се казва...личи ти. Всеки моряк ,казват издържал по един студент newsm78

# 102
  • Варна
Не че съм от тия, ама много бързо го намери тоя гледач,бе....мъжът ти вчера замина! Бре...оправна  работаа..... че и много доволна.Нямаше нужда да се казва...личи ти. Всвки моряк ,казват издтржал по един студент newsm78

Завиждачка такава Laughing! Аз по студенти не си падам да ми гледат детето- свекърви има за тази работа Mr. Green.

# 103
 ОВНЕ предложи да изпрати чаршафи за децата  Grinning  Току що й изпратих размерите. Много ще се радвам, ако успеем да им осигурим нови чаршафчета  Grinning

Към 9ч ме устройва. Да заведа децата на ясла и занималня  Simple Smile

# 104
  • Варна
 hahaha Монде-Коконде, преуважаема Лейде,
тука бих искал да изкажа една мисъл, но ще я спестя, аз другарките обичам, в обич често и се вричам...
Исках да кажа, че днес пътувах по пътя Добрич-Варна през Каменар и бях меко казано потресена и буквано сътресена от дупката и камън`ти по пътя.  Sick Дали не е удачно поне  на връщане да се мине през хАксаково? Някакви помисли, въжделения на таз тематика?

Общи условия

Активация на акаунт