Варненски благотворителни деяния V

• 9 162
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Или Баба Марта Simple Smile Първа пролет Simple Smile

# 76
  • Варна
Покана за вечеринка, молим!  Flutter

# 77
  • Варна
Чеки да агитирам и тука пък.

Варненски дами, длъжна съм да ви запопомоля, да изразите вота си или пък да гласувате направо за нашата прелестна Стела с ник Star в тази тема.
Тенкю пипъл! Peace

# 78
Момичета, днес получих 30 чифта вълнени чорапки и терлички от ОВНЕ. Тя ги е изплела за децата в Овчарово. Не знам как да изкажа благодарността си    newsm51

# 79
Момичета, днес получих 30 чифта вълнени чорапки и терлички от ОВНЕ. Тя ги е изплела за децата в Овчарово. Не знам как да изкажа благодарността си    newsm51

БРАВО момиче!
Днес гледах бабите, които предлагат плетенки нещица и се чудех какво ли стана с тази идея... а пък те били готови  Simple Smile

# 80
Последно питане за пътниците за Овчарово:дотук аз,Катюша и тони_н бяхме сигурни. Други?

# 81
  • Варна
Ами мен къде ме оставихте, в Лучано ли??  ooooh!

# 82
Ами мен къде ме оставихте, в Лучано ли??  ooooh!
Нали теб някакъв колега щеше да те кара до там newsm78..аман!
Значи- аз,Катюша,Небесна и toni_n.Други желаещи,моля?

# 83
Момичета и аз съм тука вече! Бройте ме за Овчарово - искам да дойда Praynig
Malenna и аз правя заявка за 200  красиви картички, плийз Simple Smile( Браво!!!) 
А какво става с логото, с кутиите, няма ли вече да ги правим??? А с базара?

# 84
Значи- аз,Катюша,Pippo ,DIVA,Небесна и toni_n.  Засега сме с две коли.Други желаещи,моля?Какво ще носим? Да занесем плодове,викам аз...нещо сладко за почерпка?

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 01:03 от monda

# 85
  • Варна
Значи- аз,Катюша,Pippo ,DIVA,Небесна и toni_n.  Засега сме с две коли.Други желаещи,моля?Какво ще носим? Да занесем плодове,викам аз...нещо сладко за почерпка?

Ами аз ще звънна да питам имат ли нужда от нещо днес. Плодове- добре, какво сладичко да вземем?

# 86
Аз няма да дойда този път ,много умувах ,но не мога да пътувам с бебка ! Целунете децата от мен !!!!

# 87
Ехооооу, пропуснали сте ме...и аз ще дойда до Овчарово. Плодовете са от мен, ще взема портАкали и банани и в 8.00 съм на линия..

# 88
  • Варна
Аз пак ще звънна де, ама няма да мога да дойда Cry. Мишката ми вдигна една чудесна температура /за първи път през живота си/ и е като парцал милото- само хленчи и се гушка Confused. Ще пиша по-късно какво ми е казала Василева и ако трябва ще мина утре през Моника да оставя парички за почерпката. Много съжалявам, ама-на, явно сега му е дошъл реда да се разболява на детето.

# 89
Oставаме  аз, tonimam,Pippo ,DIVA,Небесна и toni_n.  Засега сме с две коли.Други желаещи,моля?Какво ще носим? Плодове ще донесе тонимам.Чакам Катя да каже от какво друго имат нужда.

Общи условия

Активация на акаунт