Валенсия- 2

• 43 280
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Има ли лесен и удобен транспорт между Аликанте и Валенсия?
Директни влакове - Renfe
Директни автобуси - Alsa

# 421
Здравейте, какво е времето във Валенсия към средата/края на октомври?
Бяхме октомври от 04 до 11 октомври 2022. Времето достатъчно топло, около 24-26 градуса, ходихме всеки ден на плаж, водата леко хладна, но приятна. Само на 07.10. валя до към 14 часа и после се стопли. Сутрин до 10 часа е по-хладно. Говоря за Валенсия, Бенидорм и Аликанте. Сами си планирахме всичко и беше прекрасно.

# 422
Има ли лесен и удобен транспорт между Аликанте и Валенсия?
Директни влакове - Renfe
Директни автобуси - Alsa
Благодаря!

# 423
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Здравейте, за посещение на църквата Св. Николай от Бари, трябва ли предварителна резервация, или може да се купят билети на място? Благодаря на отзовалите се.

# 424
  • София
Здравейте, за посещение на църквата Св. Николай от Бари, трябва ли предварителна резервация, или може да се купят билети на място? Благодаря на отзовалите се.
В темата за Валенсия си 🙂

# 425
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Да, знам. Така се казва църквата - Sant Nicolau de Bari i Sant Pere Màrtir.

# 426
  • Germany
Не, не трябва да си взимате онлайн, на място се купуват. Само е възможно, ако попаднете на някакъв религиозен празник да не ви пуснат. Тогава е затворено за туристи и допускат само местни на служба. Много красиво място, може би от най-красивите църкви, които съм виждала някога. Аз ходих три пъти, докато я улуча отворена.

# 427
  • Велико Търново
Здравейте! Търся отзиви за рентакар във Валенсия - без депозит и с приемливи цени

# 428
Хем да е без депозит и хем да е евтино няма как да стане.
Повечето предлагат застраховки и свалят много, включително до 0 депозита.

# 429
  • Велико Търново
Вземали сме в Андалусия от малагакар. Ако има нещо подобно и във Валенсия...

# 430
  • Mediterraneo
Аз не съм попадала на фирма без депозит. То и депозит не е точно, де, само ти блокират парит от кредитната карта и ти ги освобождават в момента на връщането.

# 431
Ако се направи застраховка не искат депозит.

# 432
  • Велико Търново
Бихте ли ми препоръчали конкретна фирма ☺️

# 433
  • Mediterraneo
Ако се направи застраховка не искат депозит.
За мен това твърдение не е вярно, от моя опит. Няма как да вземеш кола без застраховка. Сигурно имаш предвид, ако се направи някаква висока застраховка с високо самоучастие. Тогава може и да не ти вземат депозит. Но не съм чувала за наемане на кола без застраховка.

# 434
Никога не плащам застраховка, наемам кола 2-3 пъти годишно от летището на Валенсия. Блокират ми 1200/1300 евро и около една седмица след като върна колата ги освобождават. Само веднъж имах нещо като глоба 50 евро, защото бяха вдигнали с паяк колата от Валенсия.

Общи условия

Активация на акаунт