Не става да забременея

• 1 293
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте. Не знам дали има тема като моята, но вече се чудя от кой да поискам съвет. Значи историята ни е такава. На 23г съм аз, а приятелят ми е на 27г. Преди 4г имах аборт от него (беше кухо яйце). От тогава не сме правили опити до миналата година. Година и нещо вече опитваме и нищо! На моят приятел му отркиха варикоцеле. Спермограма та също не му беше добра. При мен пък колкото и пъти да ходя на гинеколог все всичко ми е перфектно.. След 2 месеца ще ходим да му правят операция при д-р Кацаров. Но въпроса ми е такъв.. Споделете добри гинеколози и уролози, които могат да ни хванат заедно и като знаят и на двамата резултатите да знаят какво да ни казват… От който и град да са… Просто вече наистина се надявам да се случи нещо и про нас.. Всимките ни приятели си имат вече дечица.. Знач, че проблема идва може би от варикоцелето.. но след като се оправи искам да ходим при най-добрите за да ни насочат какво да правим… Извинявам се за дългия пост.. Благодаря Pensive

# 1
Освен варикоцелето, голяма е вероятността проблемът да се крие в:

Всимките ни приятели си имат вече дечица..

Ти това дете за вас ли го искаш, или заради приятелите си?

Иначе решението е репродуктивен специалист, но и чипът също е важен...

# 2
Има си репродуктивни специалисти.Много си млада още.Не бързай,порадвай се на свободния живот.
Добре е и приятелят да стане съпруг1преди бебето.

# 3

Какъв чип?
Има си репродуктивни специалисти.Много си млада още.Не бързай,порадвай се на свободния живот.
Добре е и приятелят да стане съпруг1преди бебето.

Колкото до приятелят ми, с него сме 8г вече заедно

Никъде не съм казала заради приятелите ми, а казвам, че ми е гадно вече всички да ги гледам, че си имат, а при мен да не става. Чувството е ужасно. И знам, че трябва да се насоча към репродуктивни специалисти и затова съм създала и тази тема. За да ме насочат към такива добри ..

# 4
  • Велико Търново
Отчаянието е най- лошият спътник на човека. Д-р Кацаров е много добър специалист, доверете му се, а ако след това няма подобрение в спермограмата, може би трябва да се замислите за ин витро. В МБАЛ Надежда сме ние с мъжки фактор, видях двете чертички след втория опит. Успех и спокойствие!

# 5
Отчаянието е най- лошият спътник на човека. Д-р Кацаров е много добър специалист, доверете му се, а ако след това няма подобрение в спермограмата, може би трябва да се замислите за ин витро. В МБАЛ Надежда сме ние с мъжки фактор, видях двете чертички след втория опит. Успех и спокойствие!
Много ви благодаря! Записах си болницата, която ми казахте и да чукаме на дърво да стане.. Пък ако не ще се насочим и ние натам. Благодаря ви отново Heart

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 01:04 от Не се сърди, човече

# 6
Наши семейни приятели правят опити в Тутракан.

# 7
А на вас какви изследвания ви е правил гинекологът?

# 8
Мацка, какво ти е гледал гинеколога, че да е заллючил "перфектно"? Някакви половопредавани болести изследвали ли сте - хламидия, уреаплазма, микроплазма? Женски хормони, щитовидни хормони, амх? Имаш ли доказана О, фоликулометрия правили ли сте? Гледали ли са те още докато си с М за полипи?
Докато оправите варикоцелето имаш време да провериш дали всичко при теб е ок, за да си сигурна, че имаш добра основа за опити, а няма да разчитате на случайност Simple Smile

ПС: Скривай имена и ЕНГ-та като качваш нещо, защото лешояди дебнат от всякъде Wink

Общи условия

Активация на акаунт