Лято в Албена 2022 г.!

• 51 272
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Преди няколко дни се разходихме до Албена. Пред хотел Амелия имаше палети с теракот. Работят усилено да успеят за това лято.

# 61
  • София
За Гергана напр. така и няма 25% отстъпка до днес, за ранни записвания....

# 62
Може би йотел Гергана, но той е най-вкрая на курорта. Бих Ви препоръчала и Калиакра бийч и Калиакра Маре, но с едно наум, тъй като имаше някакви отрицателни коментари. Хотел Маритим е най-новия, луксозен хотел на Албена, но е НВ и е висока цената.Това е хотела от филма Ол Инклузив.

Калиакра бийч   - не става,зле!
https://www.booking.com/hotel/bg/kaliakra.bg.html?aid=323176;lab … =1&#hotelTmpl

# 63
Аз не ги виждам тези лоши мнения.
Бийч е точно на първа линия, този, който се вижда като последен, ако сме на плажа на Гергана примерно ли?
Малко ми прилича на отворена книга

# 64
  • В.Търново
Честита Нова година! Simple Smile След Калиакра Бийч е Арабела. Последни са от другата страна, но се намират почти в центъра на курорта. Гергана наистина е по-отдалечена.

# 65
  • БГ
Здраве, щастие и късмет през Новата

година!

# 66
Здравейте, през сайта на Албена ли са най-изгодните цени? Или през някой туроператор? Харесала съм Амелия, пише че ще отвори през юни тази година. Знаете ли Маритим и Фламинго дали имат опция за Ол инклузив? В сайта фигурира цена само за нощувка със закуска. Друг хотел, който ми допадна е Сенди, но не съм убедена че условията и храната биха ми допаднали. Някой ако може да сподели ще съм благодарна, междувремнно се връщам да чета миналогодишната тема Simple Smile Имате ли идея дали мога да си извадя карта приорити без да съм била гост до сега и да я ползвам за сегашната ми резервация?

# 67
  • Русе
Аз като за начало на сезона резервирах за
Лагуна бийч в началото на Юни. Да видим как ще е.

# 68
Здравейте и прекрасна 2022!

Може ли да препоръчате олинклузив хотел с вкусна и разнообразна храна, в които хигиената да е на високо ниво?

Не сме почивали до сега на Албена.

# 69
  • Асеновград
Здравейте , никога не сме почивали в Албена. Семейство с две госпожици на 16г. и 12г. Приемам всякакви предложения.

# 70
Препоръките на хотели могат да се базират на опит от предходната година.  Текучеството на кадри е голямо, а отделно самата Албена "върти" управителите си, които съответно вървят с екипа си.
Тази година се случват някои положителни промени. Дано да ги усетите.

# 71
  • Русе
Здравейте и прекрасна 2022!

Може ли да препоръчате олинклузив хотел с вкусна и разнообразна храна, в които хигиената да е на високо ниво?

Не сме почивали до сега на Албена.
Зависи от бюджета Ви! Тази година отварят новия хотел Анелия предполагам, че там условията и храната ще са на високо ниво! Погледнете и Калиакра бийч, Калиакра маре, Гергана, Лагуна бийч, Парадокс Блу, но той няма ол инклузив.

# 72
Благодаря за препоръките! Ще се поинтересувам от всички посочени.

# 73
  • София

Мура и Славуна - 4 звезди? Какво означава това?

# 74
И мъжът ми спомена нещо такова, но аз като влизах в сайта май не беше така.
Ако е вярно, това е една голяма смешка, ето какво.
Мръсната Мура, в която чистене е да ти изхвълят коша в 2 на обяд и в която гониш някоя камериерка за прахосмукачка, с която сам да си почистиш. 4 звезди?
За третиране на баня и коридори на хотела с дезинфектант и дума да не става.

Общи условия

Активация на акаунт