Лято в Албена 2022 г.!

• 51 419
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Според мен ги слагат вечер. Майка ми тази година два пъти беше в Албена, тя става да тича сутрин по изгрев, каза че тогава вече няма свободни шезлонги на първи и втори ред.

Луда работа е това😄А по принцип достатъчно ли са като брой за броя стаи на дадет хотел/поне приблизително/?Въпросът ми е ако отида в 9,30 в силен сезон ще има къде да седна,дори и на последен ред ме устройва?

# 166
Ние към 8 закусваме и към 9 отиваме на плажа. На 6-7 ред. До 10 вече всичко е запълнено. Събота и неделя по-рано.

# 167
Според мен ги слагат вечер. Майка ми тази година два пъти беше в Албена, тя става да тича сутрин по изгрев, каза че тогава вече няма свободни шезлонги на първи и втори ред.

Луда работа е това😄А по принцип достатъчно ли са като брой за броя стаи на дадет хотел/поне приблизително/?Въпросът ми е ако отида в 9,30 в силен сезон ще има къде да седна,дори и на последен ред ме устройва?

Преди пандемията първи и втори ред се заемаха до към 8 сутринта най-късно. Нямаше проблем за по-назад. Но на мен лично далече от морето ми е горещо, а и не виждаш какво правят децата.
Миналата година една дама сподели, че са си носели чадър и са нямали проблем да са на първа линия в свободната зона (дори беше пуснала снимка). Да, не е приятно да си платил пакет, а да не можеш да ползваш част от него, но понякога трябва да се търсят нестандартни решения.
Аз имах случай спасител да ми се накара, че съм заела чадър, който е трябвало да се сетя, че е запазен по това, че е бил отворен. Нямаше лични вещи оставени. Негови (явно) приятели дойдоха по обедно време. Дразнещо е много.
Познавам и биткаджии, които махат чужди вещи и след това се заяждат, че приежащите не могат да докажат, че са били там и кой им е махнал нещата. Но в такива случаи трябва да си подготвен за тежък скандал, какъвто аз не бих си причинила по време на почивка.

# 168
  • София
Здравейте, чета, че повечето цитирате хотелите, които са по-близо до плажа, а какво ви е мнението за хотели в парковата област, например Вита парк, Панорама, Компас?

# 169
  • There I was on a July morning
Надявам се от Албена да определят разумна цена за чадърите от 1-ви и 2-ри ред. Да не стане така, че първите два реда да стоят празни, а същевременно не достигат чадъри и шезлонги на останалите редове за почиващите в хотелите. Сигурна съм, че ползването на тези плажни принадлежности са ги включили в цените на ОИ.

............................................
Миналата година една дама сподели, че са си носели чадър и са нямали проблем да са на първа линия в свободната зона (дори беше пуснала снимка). Да, не е приятно да си платил пакет, а да не можеш да ползваш част от него, но понякога трябва да се търсят нестандартни решения.
Това и ние сме го правили, не на Албена, а на друго място, беше инцидентно, като нямаше нито един свободен чадър, на който и да е ред. Обаче, повече не повторихме в този хотел и това беше една от причините.
Крайно време е  хотелиерите да се научат да обезпечават екстрите, които предлагат в пакетите си, ако искат да си задържат клиентите.

# 170
Могат ли вече да се купуват Приорити карти и колко струват?

# 171

“ВАЖНО! Закупуването на карта Priority Club Albena Limited Edition e временно преустановено. Очаквайте нова версия на клубната ни карта от 2022 година!”

Това все още им стои на сайта. Преди НГ питах кол центъра и не знаеха кога ще ги пуснат.

# 172

“ВАЖНО! Закупуването на карта Priority Club Albena Limited Edition e временно преустановено. Очаквайте нова версия на клубната ни карта от 2022 година!”

Това все още им стои на сайта. Преди НГ питах кол центъра и не знаеха кога ще ги пуснат.

Ами като минат отстъпките сигурно Simple Smile

# 173
Привет! Никога не съм била в Албена, но сега с бебчето се замислихме за по-спокойно място и уредена храна😄 Имате ли препоръки за някой хотел, който е по-спокоен и с по-големи стаи. Не държа да сме съвсем на плажа, но и да не е най-огдалечената точка. Не държим на басейни в хотела или анимация. По-голям приоритет е да има място за кошара. В идеалния случай отделна спалня, но това май е апартамент вече🤔
Как би било придвижването в Албена с количка? Благодяря Simple Smile

# 174
Добре де... значи аз ще им дам близо 4 хиляди лева в пиковия сезон от средата на юли и няма да имам гаранция, че ще ползвам чадър и шезлонг на плажа, правилно ли разбирам? Чадърите не са ли само за гости на хотела или за общо ползване, за който дойде и изпревари?
Може ли да го изясним, благодаря.

# 175
  • В.Търново
От това лято 1 и 2 ред няма да са за гости на хотелите, което е супер тъпо.Пък, ако решиш да сте на тези редове ще плащаш обявената им цена.

# 176
Привет! Никога не съм била в Албена, но сега с бебчето се замислихме за по-спокойно място и уредена храна😄 Имате ли препоръки за някой хотел, който е по-спокоен и с по-големи стаи. Не държа да сме съвсем на плажа, но и да не е най-огдалечената точка. Не държим на басейни в хотела или анимация. По-голям приоритет е да има място за кошара. В идеалния случай отделна спалня, но това май е апартамент вече🤔
Няма да имате проблем да се придвижвате с количката. Миналата година бяхме в Малибу, стаите не са уау, но ние с 2 деца се събрахме, като на нас стаята не ни е приоритет, предпочитаме да сме навън. Прилагам и снимка. Храната ни хареса, имаше морски дарове (миди, скариди), също в ресторанта беше чисто.

# 177
От хотелите, които лично сме посещавали, по големи стаи, над 30 - 35 кв. м. има в:
Маритим Парадайс Блу
Гергана - новите им стаи
Амелия /ходили сме в новите им стаи 4*, преди сегашното пристрояване на 5* крило/
Калиакра бийч, делукс крилото
Фламинго гранд (има различни видове, всички са големи)
Парадайс Блу и Фламинго са HB, Гергана и Калиакра бийч са Al, за Амелия трябва да проверите как е тази година.
С количка ще ви е удобно при всеки от тези хотели.

# 178
От това лято 1 и 2 ред няма да са за гости на хотелите, което е супер тъпо.Пък, ако решиш да сте на тези редове ще плащаш обявената им цена.

И защо да си резервираш тогава хотел в Албена?Grinning

# 179
Няма да имате проблем да се придвижвате с количката. Миналата година бяхме в Малибу, стаите не са уау, но ние с 2 деца се събрахме, като на нас стаята не ни е приоритет, предпочитаме да сме навън. Прилагам и снимка. Храната ни хареса, имаше морски дарове (миди, скариди), също в ресторанта беше чисто.

Тази стая е потрес! Дано в други хотели да не е така, че това просто е недопустимо за такъв курорт. Тези от Албена просто не са мръднали на йота от това, което са приватизирали през 90-те години.

Общи условия

Активация на акаунт