Лято в Албена 2022 г.!

• 51 389
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
По принцип в хотелите на НВ не са включени напитки, не само в Албена.

# 556
А някой може ли да препоръча ресторант в Албена? Към all-inclusive пакет ни е включен и обяд и вечеря в ресторант по избор, но нещо не ми вдъхват доверие.

# 557
  • при Arctic Monkeys
Хубаво, дано и на другите места не продават 750 мл. за 8 лв., че идва вповече.

# 558
  • Русе
Моето наблюдение, а и от опит е, че когато се наложи преместване в Албена винаги е в плюс на клиента. До сега не съм чула преместването да е в по-ниска категория хотел или на  по-лоша локация от първоначално избраната.

# 559
  • СИ
Странно. Имаш печалба, а не поддържаш и не развиваш бизнеса си и само гледаш да скубеш. Браво на тях. Дано се прежалят за вбъдеще да включват във вечерята по една чашка с вода. Има една лека подробност, че печалбата идва след дотации от държавата. Предната година са били с 11 милиона загуби. Всеки сам да си направи извода.

Ми да, така се прави. Приватизираш, тоест получаваш за без пари по партийна линия огромни активи изразяващи се в стари хотели и започваш да амортизираш до дупка и да печелиш с минимални вложения. Защо да набиваш пари в ремонти, подмяна и подобряване на качеството? И без друго има достатъчно желаещи да почиват там. Защо да влагаш пари в подобряване на условията, когато може и да не го правиш? Докато има желаещи да ходят там, ще е така. Лично аз се чудя как има хора, които продължават да ходят там. Но хора така или иначе има.

# 560

Имаме резеврвация за август HB в Маритим. Знае ли някой дали напитките (алкохолни и безалкохолни) са включени в цената?

# 561
На закуска има сок, кафе включено в цената. На вечеря напитките са платени. Мисля на вечеря имаше вода наливна, която не се плащаше допълнително.

# 562
На закуска има сок, кафе включено в цената. На вечеря напитките са платени. Мисля на вечеря имаше вода наливна, която не се плащаше допълнително.

Благодаря много!

# 563
Здравейте, знае ли някой в Ралица Супериор и спа как са двойните стаи парк, които са разположени в допълнителен корпус на хотела. По-лоши ли са от двойна стая стандарт и с какво. И наистина ли ол инклузив в Ралиците включва и неограничени посещения на аквапарка.

# 564
Здравейте, знае ли някой в Ралица Супериор и спа как са двойните стаи парк, които са разположени в допълнителен корпус на хотела. По-лоши ли са от двойна стая стандарт и с какво. И наистина ли ол инклузив в Ралиците включва и неограничени посещения на аквапарка.
По-малки са, с настаняване максимум 2+1. Но аз лично ги харесвам повече заради пода (плочки, а не мокет) и сешоара.
Посещенията в аквапарка са неограничени, както за ден, така и общо за престоя.

# 565
Някой има ли информация за графика на отваряне на хотелите в Албена.

# 566
На мен от Съни турс ми отговориха че няма да ползваме аквапарка! Confused

# 567
Защото сте преместени от друг хотел ли? Не знам, ама аз не виждам логика. Гривните в Ралиците и Вита парк са с чип, с който се влиза в аквапарка и заведението на плажа. Надали имат отделни гривни. 2020та работеха само Ралиците и всичкото румънец и българин от другите горски хотели беше там, за огромно наше съжаление. В аквапарка беше нечовешка гмеж и нямаше различни гривни. Нито пък миналата година видях други гривни, освен сини, жълти, зелени и детските червени. Обадете се на кол-центъра на Албена.

# 568
Защото сте преместени от друг хотел ли? Не знам, ама аз не виждам логика. Гривните в Ралиците и Вита парк са с чип, с който се влиза в аквапарка и заведението на плажа. Надали имат отделни гривни. 2020та работеха само Ралиците и всичкото румънец и българин от другите горски хотели беше там, за огромно наше съжаление. В аквапарка беше нечовешка гмеж и нямаше различни гривни. Нито пък миналата година видях други гривни, освен сини, жълти, зелени и детските червени. Обадете се на кол-центъра на Албена.

Да,местят ни от Магнолия (защото нямало да отвори) в Ралица Акваклуб.

# 569
  • София
На целия тоя очертаващ се силен сезон, с толкова много чужденци също, се чудя как има хотели в Албена, които няма д а отварят....
Или може би там остават украинците, които бяха в хотелите на предна линия?....

Общи условия

Активация на акаунт