Лято в Албена 2022 г.!

• 51 340
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • БГ
Направила съм резервация от преди месеци за Ралица Примасол. Ако сега закупя сега карта, бих ли могла да ползвам намаление за вече направената резервация (за остатъка, който имам да заплащам)?

За да се възползвате от преференциите на Картата - първо трябва да я притежавате, след това да направите резервация.
При вече направена и частично платена резервация варианта е анулация (с риск от загуба на част или цялата авансова сума), нова резервация (ако това изобщо е възможно към момента), при обвързана с профила Ви Карта.

# 661
Аз също имам направена резервация от миналата година за август месец тази година и си купих Приорити карта преди 2 месеца.Аз знаех,че няма как да се надявам на 10% отстъпка,но  реших да звънна на управителката на хотела за да ми каже как стоят нещата с моя казус-тя каза,че ще мога да се възползвам от ранно настаняване,късно освобождаване,посрещане с вино в стаята и всички други предимства,които включва Приорити картата,което мен много ме зарадва.Управителя на хотела,в който ходя е изключителна и много добра жена

# 662
Аз също имам направена резервация от миналата година за август месец тази година и си купих Приорити карта преди 2 месеца.Аз знаех,че няма как да се надявам на 10% отстъпка,но  реших да звънна на управителката на хотела за да ми каже как стоят нещата с моя казус-тя каза,че ще мога да се възползвам от ранно настаняване,късно освобождаване,посрещане с вино в стаята и всички други предимства,които включва Приорити картата,което мен много ме зарадва.Управителя на хотела,в който ходя е изключителна и много добра жена
Кой е хотела?

# 663
Хотела е Лагуна Бийч.

# 664
Здравейте, някой с отзиви за Лагуните тази година!? Колебая се кой от трите хотела да избера? Някъде в коментарите срещнах, че изхранването на Лагуна Гардън е в ресторанта на Маре, това така ли е? Кой хотел е най-скоро реновиран и къде са най-хубави басейните?
Хубаво лято на всички!

# 665
Здравейте, някой с отзиви за Лагуните тази година!? Колебая се кой от трите хотела да избера? Някъде в коментарите срещнах, че изхранването на Лагуна Гардън е в ресторанта на Маре, това така ли е? Кой хотел е най-скоро реновиран и къде са най-хубави басейните?
Хубаво лято на всички!
Лагуна Маре няма басейн и ресторант и обикновено туристите ползват тези на Лагуна Гардън. Била съм в Лагуна Гардън, но отдавна и не мога да дам актуално мнение. От трите хотела, аз лично бих избрала Лагуна Бийч.

# 666
ММ говорил с Амелия и покрай другото, питал за водата - имало диспенсъри с двойно филтрирана вода по етажите и нещо включено в ОИ (това не разбрал точно - бутилки ли ще са или кани)

# 667
Да, на всеки етаж има диспенсър, а в стаите има бутилка вода.

# 668
Освен диспенсърите, на нас ни даваха и бутилки от бара за стаята, когато си поискаме.

# 669
# 670
Моля да ми кажете има ли много щипалки в морето е Албена в момента? Много интересно, на места чета, че Албена е празна, други казват, че е пълна

# 671
Аз се върнах на 24.06, нямаше щипалки. Бяхме в Калиакра бийч и бих казала, че беше по-скоро празно. В Калиакра Маре обаче беше пълно. А като цяло в курорта бих казала беше празно.

# 672
Някой има ли пресен отзив за х.Елица от тази година? Имаме резервация за там, а попаднах на отвратителен отзив в една група, стаята беше потресаваща, до колкото видях гледа назад към Балтата,също и храната🙄. Надявам се стаите с гледка море са в по-добро състояние🤔

# 673
  • Северо=Западналия край
Някой има ли пресен отзив за х.Елица от тази година? Имаме резервация за там, а попаднах на отвратителен отзив в една група, стаята беше потресаваща, до колкото видях гледа назад към Балтата,също и храната🙄. Надявам се стаите с гледка море са в по-добро състояние🤔
И аз имам резервация за там, ще дам отзив след 24.07 😀
Общо взето не очаквам чудеса, но се надявам да е прилично Simple Smile

# 674
  • София
Здравейте,
другата седмица заминаваме за Албена в хотел Амелия. Има ли някой, който вече е бил настанен там тази година? Интересува ме, кой ресторант ползва хотела и впечатленията Ви след реновацията на хотела ?
Предварително благодаря!
PS. Бяхме през 2019г в Амелия, в не реновираната част, и тогава останахме разочаровани от условията.

Общи условия

Активация на акаунт