Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 34 979
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Охх, момичета, явно при повечето е така. Ние след М сме много надъхани, а когато наближи О сякаш по задължение го правим. След О пък още повече ми спада на мен желанието. Не знам защо е така, хормоните сигурно имат влияние.
Аз тотално зарязах пъзела. Но пък намерих друга страст - прежда ализе пуфи. Уникални, меки и пухкави шалчета стават. Hug

# 106
Човек като провери в google за преждата и се зарива със снимки на бебешки одеалца..
Мери, пожелавам ти след шала и едно такова да ти се наложи да направиш! People Baby

# 107
  • В страната на мечтите.
И аз в клуба на тези дето напоследък го усещат като задължение. Когато кажа на ММ, че трябва да действаме и все ми казва, че се напряга по този начин и не може по задължение. До преди няколко месеца почти всеки ден си го правехме просто за удоволствие, но щом направихме 3 години заедно и сякаш нещо се случи и вече нямаме толкова енергия.
Наскоро купих ашваганда и мака на прах и му ги давам, но той се оплаква, че било гадно и горчиво и вече не знам изобщо как да му ги давам (и аз ги пия, и да, не са най-приятното нещо на света, но се търпи)

# 108
Здравейте кадер на 18 една загуба преди два месеца надявам се сега всичко да е наред ... Последен цикъл на 20.11 (сега имам положителен кръвен тест)🤲🏻дано се похваля със живо и здраво бебе защото с две черти да се хваля вече ме е стра...Но пък по Коледа стават чудеса и Господ може да чуе всичките ни молитви. ❣️♥️

# 109
Трополинка и аз с ММ приемаме мака, обаче капсули вече 2 месец . Сутрин и вечер по една таблетка . За (ашфаганда) сега чувам - по разчетох се за нея 😁 , искам да попитам тези двете неща ги приемате заедно ?! Мога да го добавя към Мака-та /капсула/.

# 110
  • В страната на мечтите.
Andi, аз ги слагам в сок и първо му давам едното, а после докато го изпие приготвям и второто. Търсих информация дали не е вредно да се приемат заедно, но не открих нищо, а и в био магазина нищо не знаеха.

# 111
Нищо им няма ММ пие ашваганда, черна мака и трибестан заедно Simple Smile

# 112
Inferiya харесваш ми 😁, не си играеш ...смело напред.

# 113
Момичета,все едно ми прочетохте мислите! И при нас около О има напрежение… ММ сега има малко грижи в работно отношение и хич не му да бебеправене от което аз пък се разстройвам и се караме. Той все ми казва, че както стане и трябва да е естествено и да не давам зор…не знаех как да споделя,а ми тежи. Сега се поуспокоих,че и при другите има такива неща и от това ми поолекна! Той хич не иска да е по график. Аз дори не му казвам кога ми е О, а гледам да го предразположа. При нас това е временно,заради работата му. Дано се оправят там нещата скоро.
Днес бях на преглед и видяхме с доктора по един голям фоликул и от двете страни! Много съм щастлива!
Лека и спокойна вечер на всички! ❤❤❤😘😘😘

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 22:43 от Sunshinegirl84

# 114
При нас сега само месец опити едва 3 😀 и  той това ми казва,не можел по график. Ама и двете деца така станаха наистина със секс по график. Аз не мога да му се сърдя, защото истината е,че и двамата сме уморени. Но наистина по-добре е да не споделяме,че сме в овулация. Аз затова този месец се надявам да видя + тест за овулация,за да има опити тогава. 😀

# 115
За съжаление винахи е секс по график, ако искаме резултат. Мен самата мисъл, че ще изпуснем момента и ще чакаме още един месец, ме побърква. Може пък точно месецът, в който сме несериозни да е бил нашият и да сме го изпуснали.
Аз обаче като съм скарана с него и не искам секс. Не мога да се насила. Хората си падат по секса за сдобрява е, а аз се изприщвам при мисълта само.
Мен друго ме напряга - мъжът ми е много навит, никога не отказва, обаче като се стигне до фертилния прозорец и трябва уж всеки ден, на третия-четвътия вече е издъхнал и гледа да се скатае. И освен всичките тестове, следене и шитни трябва да направя план график и как е най-добре за него Joy Та ако извадя лош късмет, О ще е баш като съм предвидила почивка. Ама голяма работа - и без тва сигурно ще сме скарани по план в този ден Joy

# 116
Като ви чета ме върнахте назад 😀. Ние с ММ след лечението и като ми се върна цикъла, си започнахме опити след 2 цикъл. Не съм се следяла с лентички за О просто правихме опити около 12 и 14 ден тъй като съм с редовен Ц. Той даже ме питаше ама кога ти е О😀,стана ли време 😀. Даже е супер позитивен, че отново ще стане, а пък аз съм на мнение, че няма да стане толкова лесно следващия път.
Божа работа 🍀💫. Както казва моят док, ще дойде когато му е времето. 💫😇

# 117
  • В страната на мечтите.
Инферия, и аз исках да взема на ММ трибестан, но много солена сума ми идва за половин месец. В нашата аптека, като ми казаха 58 лева за 60 таблетки, които стигат за 2 седмици и направо се изприщих. Засега ще караме на мака и ашваганда и ще видим дали ще има някакъв ефект, че напоследък желанието и на двама ни за любовни ласки е направо нула.

# 118
Аз драпах с графици, ленти, гелове, добавки и какво ли още не…. На втория цикъл след хистерото и ЦС, точно в месец, в който започнах нова работа, бях отказала да пия лекарствата от док и гледах около О да няма директни опити, то инатчето взе, че тогава стана… Та понякога можете и да се изненадате!
Хайде, омитайте се вече от тази тема! Ръс!

# 119
Момичета, вкарвайте малко женска хитрост и не ги уведомявайте тия мъже за всичко, нали знаете, че са нежни души и лесно могат да се почувстват притиснати Grinning Шегата настрана, около фертилните дни гледам да слагаме по-ранна аларма сутрин понякога, така знам, че сме се разписали, денят ни тръгва хубаво и не сме зависими от работни или други събития, които може да се случат по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт