Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 35 405
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
LastShade приеми го от хубавата страна, а тя е, че ако беше бременна сега щеше само да се притесняваш с тази корона. Така е трябвало да стане!

# 676
Х Е Р А така е, но тъкмо се бях наканила да си пускам хормони, но важното е сме здрави (в случая по-бързо ММ да оздравее)

# 677
  • София
Здравейте,момичета! Не съм писала напоследък, но ви следя редовно!
Честито на всички, който видяха положителни тестчета, да имате спокойни бременности чак до финала!!!! Дано през тази година всички да сбъднем мечтата си за бебче!
При мен нищо интересно, правим си опити и се надяваме.Миналия месец ми откриха големичка киста-5см,която се е образувала на мястото на спукания фоликул (поне така го разбрах)и сега в петък ще ходя до АГ да види дали се е спукала с менструацията.

# 678
Здравейте момичета !
Влизам да се похваля , че и двата ми фоликула са се спукали , перфектна лигавица , абе всичко изглежда ТОП !
АГ се пошегува ,че ако излязат близначета не приема рекламация .
Изписа ми дуфастон 2х1 и каза да си направя тест след 2 седмици , но аз разбира се съм се въоражила с 5 теста и от други ден ги почвам . Днес е 8-9 ти ден след О , и просто нямам търпение , иска ми се да заспя и за едно денонощие да са минали 5 дни! 😁
А също така да ви питам , имате ли болки след О ? Мен ме придърпват яйчниците , не е болка за умиране, но е неприятно.

# 679
При мен като спрат болките и е миналата О.
Днес бях на лекар. Каза, че не вижда нищо притеснително и утре ще пусна изследванията. Препоръча спермограма. Мъжът ми се уплаши, че проблемът може да е в него и веднага последва въпросът "Ама то колко често проблемът е в мъжа?". Ми 50:50... Какво да му кажа...
Та да видим.

# 680
И аз да се похваля,днес ми беше първи ден закъснение.Сутринта правих тест- отрицателен и на обяд си ми дойде Sad

# 681
И аз да се похваля,днес ми беше първи ден закъснение.Сутринта правих тест- отрицателен и на обяд си ми дойде Sad

Мими, не знам от колко време опитвате ...но моят съвет е просто колкото и трудно да е след 6-7 ден закъснение , тогава . Аз съм писала тук, не съм от много активните но всеки ден ви чета ...моята история накратко (опити в продължение на година и половина - гоним втората) дано не я дочакаме. Надежди, очаквания, разочарования, болка, тежест в гърдите от неуспешни опити и тестът още повече, като го видя отрицателен ми се вдига буцата на гърлото...и намирам сили да я смъкна и да си кажа "Следващия път". Въоръжи се с търпение , и пак.. тест ако можеш да се стърпиш до 6-7 ден, знам какво е. Спрях да си го причинявам.

Успех на всички в зачеването, като мен ...и естествено един голям Успех и на бъдещите мами. На тях мога да им пожелая Лека бременност и до как беше пухкав финал 😍

# 682
  • Замък сред облаците
Анди, а ти имаш ли редовно няколко дни закъснение, че някак си така ти прочетох поста? Или ти е редовен цикъла ?

# 683
Добро утро, момичета. Събудих се с цикъл тази сутрин и честно казано ми олекна, че нямам някакъв друг проблем. Доста се бях притеснила, защото с тия отрицателни тестове не беше много вероятно да има Б, макар и да имах някакви надежди. Но с този ковид малко се зарадвах, че сега ми дойде. Имам разочарование, разбира се, защото с всеки изминал неидващ цикъла ден, надеждите ми се увеличаваха. Но да кажем, че този месец не съм чак толкова разочарована, заради ковида. Дано скоро ни се случи на всички, мили момичета! Стискам ви палци и горе главите! 🤞🤞🤞💕

# 684
Здравейте! Новичка съм, но реших да попитам за мнение. Изследванията са на ден 3 от МЦ. Според АГ съм за консулт с ендокринолог и УЗ на щитовидна жлеза. Личната пък каза, че за нея са окей нещата. 🤷♀

# 685
Анди, а ти имаш ли редовно няколко дни закъснение, че някак си така ти прочетох поста? Или ти е редовен цикъла ?

Не нямам , през няколко месеца решава ей така на 3ти ден закъснение да ми идва. Предполагам , че е от смяна на климата. По принцип ми е редовен на 28 дена + /- 1 ден (което за мен е нормално) . Именно заради това , че и аз в началото от както почнахме да правим опити ...и 1 ден "закъснение" вече тичам за тест, до преди опитите не съм, защото знам че няма как да се е получило.
Просто вече спрях ..с ММ се прегледахме преди 4-5 месеца . Всичко при мен си беше в норма само АМН леко завишен в което моят АГ не видя нищо притеснително. А ММ пиеше антибиотик за една бактерия , която пречи на сперматозоидите относно качеството и тяхната подвижност. Естествено ако нещата не се подобряват след известно време ще търсим други специалисти.
П.п Ние с ММ сме на 24г.

# 686
А направихте ли консултация с друго АГ? Завишено АМХ често е сиптом за ПКЯ.

Не нямам , през няколко месеца решава ей така на 3ти ден закъснение да ми идва. Предполагам , че е от смяна на климата. По принцип ми е редовен на 28 дена + /- 1 ден (което за мен е нормално) . Именно заради това , че и аз в началото от както почнахме да правим опити ...и 1 ден "закъснение" вече тичам за тест, до преди опитите не съм, защото знам че няма как да се е получило.
Просто вече спрях ..с ММ се прегледахме преди 4-5 месеца . Всичко при мен си беше в норма само АМН леко завишен в което моят АГ не видя нищо притеснително. А ММ пиеше антибиотик за една бактерия , която пречи на сперматозоидите относно качеството и тяхната подвижност. Естествено ако нещата не се подобряват след известно време ще търсим други специалисти.
П.п Ние с ММ сме на 24г.

# 687
Yvka не, не съм се консултирала с друг АГ. Просто за пръв път се изследвахме толкова обстойно...даваме си малко време, и както казах следващия път при други.. по задълбочено разследване ще има.😁

# 688
Момичета, вализам да се похваля!! Днес ЧХГ-то ми е 192 (преди 2 дена беше 74). Много се радвам. Просто не мога да повярвам!! Нереално е. Дано сега всичко е наред и да устискам до прегледа на 14-ти без да съм за лудницата.

# 689
Честито, Парушева! Радвам се за теб! Успех и до финал! 🍀

Момичета, Прогестерон задължително ли на гладно се изследва?

Общи условия

Активация на акаунт