Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 34 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • В страната на мечтите.
Аз малко ще сменя темата, но се замислих за нещо... Дали трябва да си изследвам антимюлеров хормон, защото макар че съм само на 22 се замислям, че майка ми влезе в менопауза само на 41 години и не знам дали няма да се окаже нещо, което е генетично. Досега не съм се сещала да питам АГ, но може би следващия път ще се посъвествам и може би ще отида да се изследвам. Нещо днес имам време и много размишлявам.

# 151
  • На изток от Ада
Скрит текст:
Черпя Ви , днес ставам на 33 г.

Аз имам зацапване .. .

# 152
Днес малкият ми син Даниел има имен ден! 😚 Черпя Ви виртуално и ако има и други,които празнуват,нека са им живи и здрави имената!

Nasito8988, честит рожден ден,да си жива и здрава и да ти се сбъднат всички мечти!

# 153
Насито , честит рожден ден!

Ирната , честит ти именик!Да е жив и здрав!

# 154
Irnata, nasito, честити празници! Да сте живи и здрави вие и семействата ви и нека скоро се увеличат!

Дали трябва да си изследвам антимюлеров хормон, защото макар че съм само на 22 се замислям, че майка ми влезе в менопауза само на 41 години и не знам дали няма да се окаже нещо, което е генетично.

Такива мисли за генетични проблеми и при мен доста често се появяват.
Майка ми имаше много проблеми като млада с кисти и на 36 години, заради такива проблеми се реши да й махнат цялата репродуктивна система, та си мина и тя в ранна менопауза. Аз и затова за мен конкретно съм си сложила психическа граница 36 години за дете, че не знам дали и аз няма да мина през същото.

# 155
Тя ми каза - през септември - поне 3-4 месеца пиеш дуфастона по следната схема:
Чакаш си цикъла. Пиеш едно сутрин и едно вечер в продължение на 10 дни, а именно от 15-ия до 25-ия ден, считано от началото на М.

Вихрогонче, чудех се на лично ли да пиша, ама може и на друг да свърши работа.
Инструкцията е малко непълна.
Като напредне репродуктивната възраст производството на прогестерон намалява, затова е хубаво да се взима допълнително след овулация. Понякога само това е достатъчно за да се получи бебето. Така че 15-25 ден  е перфектно, ако овулацията е била на 12-13-14 ден. Ако на 15ти ден още си в цикъл, едва ли е минала овулация и това е някаква аномалия и пиенето на дуфастон е възможно да направи аномалията още по-голяма. Съветвам те да се консултираш с тези детайли.

п.п извинете ако се повтарям, не чета съвсем подробно Simple Smile

# 156
Здравейте момичета! Отново се допитвам до вас, днес излязоха резултатите от спермограмата на ММ. Как ви се виждат?
Благодаря ви предварително, подкрепата и силата която давате е достойна за уважение! Хубави почивни дни ви желая! 🍀

# 157
Сън, аз не съм много запозната - виждам някакви отклонения, но ще оставя на по-запознатите момичета да коментират.

Аз направих кръвен и е отрицателен..Чакам си М и се надявам да е по-скоро.

# 158
  • Sofia
Благодаря ти, Одри, май че като започне НГ и първите работни дни от нея, ще я посетя моята АГ.
Цикъл още нямам. Чувствам се напрегната и много емоционална. В същото време днес нарочно не направих тест.
Мисля, че само се филмирам прекалено и направо ми се превръща в идея-фикс това зачеване.
Познавам се - това никак не е добре за мен - затова сега ще се посветя на Коледно-Новогодишните празници.
Просто още след НГ ще си запиша час за моята лекарка, тя работи в Пентаграм, д-р Цандева се казва.
Познава ме и ме преглежда от поне 20 години лично мен, тя ми проследяваше и първата бременност.
Принципно и АА е права, и всички, дето ми казвате сериозните неща, зная го, но ме разберете правилно, моля ви.

# 159
Sun, аз не съм в детайли запозната със спермограмите, но мъжът ми беше с 4% морфология и въпреки, че и при него бяха описани дефекти, диагнозата беше Нормоозооспермия, което значи, че всичко е наред.
Имам 2 бременности, от които първата е спонтанен аборт в 7гс, а втората успешна.
При нас обаче и двете се получиха след като започнах да използвам Prefert гел за зачване. Преди това имахме 10-11 месеца неуспешни опити. При първия месец опити с гелчето забременях веднага, за жалост, както казах не приключи успешно.
3 месеца след аборта при първото ни подновяване на опитите пак се получи с гелчето.
Това го пиша, защото според мен при нас то помогна, но не знам дали на неговия материал или на нещо при мен (например недостатъчно овлажняване). Simple Smile

# 160
  • На изток от Ада
Днес не ми е ден . Развали ми се настроението .
Момичета, ако някой не заслужава бебе , то съм аз . С ТЕЛК съм не виждам и чувам добре.
Имам зацапване и трябва да ида на док.

# 161
Днес не ми е ден . Развали ми се настроението .
Момичета, ако някой не заслужава бебе , то съм аз . С ТЕЛК съм не виждам и чувам добре.
Имам зацапване и трябва да ида на док.

Наси, честит празник първо! 😊
И к'во каъо си с ТЕЛК? И то за невиждане и нечуване добре..... Има жени, които не могат да ходят или нямат ръце и пак имат деца. Има жени, които изобщо не чуват и виждат и имат деца. Всяка една жена заслужава да има дете.
И аз имам своите моменти и размисли, но наостина всяка жена има право да бъде майка!

Ъпдейт след великите ми излияния днес: Написахняколко реда на мъжа ми и си зарязах телефона. Тойднес цял ден мислил, милият и се прибра с различбо изражение. Направил си напомняне за витамините и щял да ги взима. Отделно си призна, че в началото не е приемал нещата сериозно, но сега видял, че не е толкова лесно и че нещата наистина не са прости и лесни и ще направи всичко, което поискам от него.
Да видим колко време ще си държи на думата...

# 162
Честити рожден ден Наси и честит именник на Ирна .
Да сте живи и здрави и вие и семействата ви! 🥳🎂

Днес е денят за М,обаче нея я няма.Този месец и гърдите не ме болят,не ми се е и гадило тези дни 🤷 Нали последните няколко месеца 2-3 дни преди М ми се гадеше и ми ставаше лошо..Всеки месец различни ПМС симптоми 😂
Страшна работа с женския организъм..понякога завиждам на мъжете честно казано 😁
То се е видяло,че моя след НГ ще пуска СГ,ще ходим дружно до Селената,че и аз да пусна тия работи,и вече да видим какво ще правим 😤
Стискам палци на всички,време е някой да се запише!🤞🍀🤗

# 163
  • На изток от Ада
Така е ,Лютиче  има и по - зле . Аз нямам помощ много.
Е ако Бог даде ще имаме .

# 164
Така е ,Лютиче  има и по - зле . Аз нямам помощ много.
Е ако Бог даде ще имаме .

За 15 години самостоятелен живот се научих  че Неволята учи. Човек може да се справи с всичко сам! (Освен да си направи дете де....)

Общи условия

Активация на акаунт