Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 34 990
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • В страната на мечтите.
Момичета, искам да ви оправя малкото лошото настроение и да ви кажа какво се случи - преди около 2 седмици направих нещо, което не съм правила от 5 годишна - написах писмо до Дядо Коледа, като вътре писах, че си мечтая за дете и всякакви такива неща. Преди малко бях в кухнята и ММ ме извика, за да ми покаже, че от един търновки онлайн вестник са видели моето писмо и са написали част от него в статията си 😳
Едновременно ми е толкова мило и толкова странно, защото без да искам съм успяла да трогна толкова хора, че чак да го напишат в статия. Оставям една снимка, ако искате и вие да прочетете част от него, защото наистина просто си излях душата и даже не очаквах отговор от "Дядо Коледа", а какво остава да го има в търновски вестник 😁😍

# 166
А, с донор и сама жена може да си направи дете..
Абе явно днес ни е ден за мрънкане... Е, на мен си ми дойде, поне не хабих напразно тест. Ще чакам следващата О и надявам се десен яйчник.
Честити празници на всички празнуващи днес! Бъдете здрави вие и близките около вас! Споко, момичета, и на нашите улици ще изгрее слънце! 🌞

Така е ,Лютиче  има и по - зле . Аз нямам помощ много.
Е ако Бог даде ще имаме .

За 15 години самостоятелен живот се научих  че Неволята учи. Човек може да се справи с всичко сам! (Освен да си направи дете де....)

# 167
Идеята ми беше, че задължително зависиш от друг човек за детето... За съжаление не е възможно да си оплодим сами яйцата.
Аз днес се наревах и съм готова за следващия месец Simple Smile

# 168
Така погледнато си права.

Идеята ми беше, че задължително зависиш от друг човек за детето... За съжаление не е възможно да си оплодим сами яйцата.
Аз днес се наревах и съм готова за следващия месец Simple Smile

# 169
Лютиче Горе главата! И нашият ред ще дойде! 💝💞

Честит рожден ден Наси! 🥳🍀Бъди най-вече здрава, щастлива, обичана и всичко хубаво те първа предстои!

Ирна Честит ти именник! Бъдете здрави и щастливи! 🍀😇

Rocket И моят аборт беше в 7с, даваш ми надежда, че пак ще се получи и този път до финал. 💞

Момичета бъдете здрави, сега в тези времена това е най-важното!

Бях споделила, че моите родители са под карантина, много ми е криво и притеснено. Ваксинирани са, но пак в мен има страх.. 😟😥

# 170
Честит рожден ден Насито и дано най-хубавото тепърва да предстои при теб!
Ирна на теб честит именник и бъдете здрави!

Каква дискусия само тръгна от споделеното за О. Аз никога не казвам кога ми предстои О, но се случва все деня предо и в деня на О да е скапан и с лягането веднага да заспи и ей тогава ми става много криво, ама човека от де да знае де 😁 А и като е скапан физически остава да го будя и нароваря и психически, че баш сега е момента. Ама поне видях, че не само аз се напрягам кат стане тъй.
Имам съмнение за ранна овулация, че до сутринта ме наболяваше и имаше типичната ЦС, а сега вече нищо. Но при мен най-дългия цикъл е 27 дни, иначе предимно 25 дни, та не бих се учудила на О на 11ти ден.

# 171
Здравейте, момичета! ❤️
Наси, честит рожден ден на патерици!
Ирна, да ти е жив и здрав именика!
Много съжалявам за всички с отрицателни тестове, но оставете разочарованията в миналото! Прекарайте едни незабравими Коледни празници! Това е най-светлият християнски празник! Молете се и имайте вяра! 😊🙏❤️
Нова година, нов късмет! На всички от ❤️ пожелавам следващата Коледа да имате по едно пухкаво вързопче в ръце!
 На мен ще ми е много трудно да празнувам Коледа тази година 😔
Скрит текст:
Дядо ми почина април тази година, свекър ми през декември(преди 3 години), а преди няколко дни съвсем неочаквано си отиде милата ми баба 😢 Мир на праха им и светла им памет!
Не мога да повярвам, че вчера на лицето ми се появи най-голямата усмивка! Много съм доволна от отношението на Начев. С доктор Чапанова вчера направихме план и ме накара да почувствам, че ще сме един страхотен екип! След Нова година ще стартираме по дълъг протокол. 🍀🙏❤️ Правим всичко възможно от нас, а за останалото ще се молим!
Успех, борбени момичета! 😊🍀

# 172
Съболезнования Кактусче 😑
Нали казват,че когато някой си отиде,друг идва на негово място.Желая ти с цялото си сърце в най-скоро време да се похвалиш с две тлъсти чертички! 🤗❤️

# 173
Благодаря, Мери! ❤️ Дай Боже! 🙏
Да знаеш, че чакам твоето положително тестче с голямо нетърпение! Както и още няколко борбени  дами, на които е крайно време да ходят към отчетни! 🍀🍀🍀

# 174
Кактус,моите съболезнования❤
Момичета,сигурна съм,че идват хубави дни и ще има много +++++
Прегръщам ви! ❤❤❤😘😘😘

# 175
[bКактусче[/b] , искрени съболезнования.

Непременно ще дойдат хубавите дни и чудесата.
Коледа идва,а и след всеки дъжд изгрява слънце.
Heart
Очаквам скоро валеж от положителни тестове.

# 176
Кактусче Моите съболезнования! Бъди силна! 💞

# 177
Благодаря, мили момичета! ❤️

# 178
Здравейте и от мен. За първи път пиша в темата, от юли тази година правим опити, за съжаление все неуспешни (въпреки че винаги си въобразявам, че месеца е успешен) Този месец реших че ще следя О с тестове, но към момента и те отрицателни(на 12 ден от цикъла).
На кратко за мен на 29г. с ИР от 2017 г. , цикъл 26-29 дена. Преди да започнем опити отидох на лекар, който ме погледна на ехограф и ми пусна АМХ, който е в норма.
Та знам, че е много малък периода на неуспехите, но все си мисля, че нещо ми има. Чудя се дали не си самоназнача кръвни изследвания, само че не знам какви ...
Както и да е, пожелавам си и на вас много ++ ^_^

# 179
Момичета, трябва ми малко помощ.
Днес ми е десети ден след трансфер на 1- 5 дневен бастоцист. На втория ден след пункцията направих реакция на циклогеста вагинално и от тогава го слагам анално по препоръка на доктора.  Проблема е, че имам хемороиди от първата бременност,  които бяха в спокойно състояние. От два дни обаче един де възпали ужасно и вчера съм писала на докторката да ми смени циклогеста , но още нямам отговор. Манипулационната отваря на обяд и ще звъня и там. Сутринта направих един тест с чувствителност 10 и беше отрицателен, съответно не съм слагала сутрешната доза. Има ли смисъл да продължавам с прогестеронова терапия. Кръвен мога да пусна най-рано утре .

Общи условия

Активация на акаунт