Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 34 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Кактусче, прегръщам те Hug бъди силна!

LasTShaDe, добре дошла. За 12-ти ден е нормално да са отрицателни, ако О ти е на 14-15 ден. Този месец може да си с по-дълъг Ц. Забелязала съм, че на повечето момичета тук Ц се размества при бебеправенето. За изследванията може да си пуснеш профилактичните. В първия пост има препратки към темите и за хормоналните изследвания. Успех и да се похвалиш съвсем скоро. Flowers Four Leaf Clover

Мила, не мога да помогна със съвет, но стискам палци всичко да е наред. Heart

# 181
Мила - има смисъл.

# 182
Не знам, но с тези неуспешни опити ...И аз като пушач човек и ММ , вече почвам да си мисля...че до някъде причината говоря лично за нас може да е тютюнопушенето. Не зная, дали има тук други където са пушачи, как мислите по този въпрос?

# 183
Анди, аз съм бивш пушач и ме притеснява, че може и това да е причината да  е става сега. По принцип навсякъде пише, че цигарите се спират още преди да се започне с опитите. Предполагам не е решаващо, но оказва влияние. Особено при мъжете.

# 184
Анди, аз съм пушач от 10 години и ги спрях щом видях + тест, а преди това не съм. Докато бебеправехме си пушех и док знаеше и не ми е казвал да ги спирам. Отрова е и може и да оказва влияние, но не знам до каква степен.

# 185
  • На изток от Ада
На мен М дойде с гръм и трясък.. Имах болки като преди 20 г. , Та пих но шпа. Подрани ми М .
Успех на тези който чакат да не им дойде.

# 186
Аз още нямам МЦ.
Сигурно утре ще отида на лекар.

# 187
Е, лелката и при мен се появи, ще се обърнем към репродуктивен специалист съвсем скоро, тъй като опитваме от година и ще е добре да се разбере дали има някакъв проблем. Надявам се всичко да бъде наред както при мен, така и при вас, момичета! Поздрави Heart

# 188
Мила, слагай прогестерон до кръвния тест. Октомври след трансфер на 2 бластоциста, бях с БХБ, ЧХГ беше 19,7. Тестът с чувствителност 10 предната вечер ми беше отрицателен, само дето по неясна причина не му повярвах. Ходих рано на тест, защото изкървях и поради това трябваше да знам какво се случва. Преди няколко месеца на закъснение 12 дни тестът ми даде положителен, а си беше чиста 0 кръвния.

# 189
Благодаря,  момичета. ❤
Успях да се свържа с манипулационната и от там ми казаха да продължа с утрогестан 2х3 и дуфастон 2х1 и утре кръвен,  та да се свърши с тази агония.

# 190
  • Замък сред облаците
Всички ти стискаме палци пикливия тест да е излъгал ❤

# 191
Дойде гадната лелка.
Пожелавам на всички,които не чакат да ни зарадвате с 2 чертички!

# 192
Вчера сутринта се събудих с ужасяващи болки. Толкова ме болеше, че чак ми се догади. Ужасно беше. Ужасно! Мъжът ми се изплаши. Искаше да ходим в спешното. Пих две болкоуспокояващи и днес вече тръгна.... Та се записвам и аз с М.

Може пък да ни е писано новогодишно чудо Heart Eyes

# 193
Снощи се разписахме с ММ и би трябвало да е точно съвпадане с овулацията. Много се надявам да е станало. Стискайте ми палци,момичета! Някоя от вас да е имала също опит с онзи гел за зачеване? Преферт май се казваше. Хубава неделна вечер на всички! 💖💖💖

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 10:27 от Sunshinegirl84

# 194
Рейв,благодаря,че винаги си толкова прекрасна! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт