Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 35 010
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета, и при мен дойде гадната лелка, че и един ден по-рано от очакваното.  Размина ни се коледното чудо. На всички очакващи стискам палци и пожелавам да видят двете чертички, а ако не, догодина продължаваме с пълна сила! Весели и светли празници!

# 196
На трети ден ли да пусна половите хормони?

# 197
Лисичка , да на трети ден.
Силно стиснати палчета за всички 💖💖💖

# 198
Силни прегръдки на момичетата, които се разписаха с М тези дни. Hug Нова година, нов късмет за всички ви!

Аз съм 11 дни след О и вече мноооооого ме сърбят ръцете за тест... Изпитвам страх, нетърпение и вълнение. Пак съм като пред изпит Grinning

# 199
Най-накрая привет и от мен в темата, след като предната я изпуснах.
Рейв, както винаги е прекрасна  , нека да е и бебеносна, пък , ако може и ти да развееш две чертички в нея...
Аз , както писах последно , при следващо включване ще замервам с памперси, та така мятам ви пълен чувал памперси от моя младеж. Марио се появи на 22.11.2021г. в 9:28ч  след планирано секцио . Доста голямо бебе -  56см и 3950гр .
Хера, благодаря за орисването и , ако е останал още розов прашец, си заделям за един малко по-късен етап Wink
Честито на всички момичета с положителни тестове, които пропуснах. Добре дошли на новите попълнения, че доста непознати никове виждам. Да не се задържате дълго и скоро да се изнасяте към отчетните!
На всички , на които М дойде , не губете надежда  - Нова година, нов късмет , както се казва.

# 200
Момичета, при мен 35 ден - още няма МЦ..

Кръвният в петък беше 0,15.. Дали има някакъв шанс тогава да не е хванал? В четвъртък имам час за вадене на мъдрец с упойка ... и се чудя дали ако не дойде, да повторя кръвния..

# 201
  • Замък сред облаците
Дейзи, за съжаление е отрицателен 0.15, ако си го пуснала на 32 ден. По-добре иди на АГ да види яйчниците как са, да нямаш задържан фоликул нещо.

# 202
Момичета , не се отчайвайте ,че се разписвате с М този месец !
Това означава ,че другия ще има валеж от плюсчета и то един след друг !
Някой беше питал за гелчето .
Аз го ползвах ,но без резултат защото нямах О ,но има много момичета в темата ,който са успели с него.
Нямам търпение да дойде 23ти за да видим има ли фоликулчета, как ми се иска да си имам един ехограф у дома ....

# 203
Ох, това с ехографа ме разсмя Grinning Grinning Grinning Трябва един форумен да си купим.

# 204
  • Sofia
Ирен, честит Марио, голям юнак бе, да расте здрав и щастлив, за радост и гордост на близките си Gift Heart

# 205
Ирен честито синче! Каква прекрасна новина! Нека да е здрав и благословен този голям принц и много поводи за радост да ви дава! 🍀❤️🍀

# 206
Ирен, да ви е жив и здрав младежа! Много да ви радва и да расте щастлив и игрив! People Baby

# 207
Благодаря, момичета! Зацапа ми! Предполагам идва до довечера. Не са най-щастливите новини, но.. Поне 35 ден е ок за мен като дължина на цикъла.

Ирен - пропуснала съм те, извинявай! Честито!

# 208
Ирен, честит юнак! Да расте здрав и силен, радост за семейството! Живи и здрави и весели празници!

# 209
ако е останал още розов прашец, си заделям за един малко по-късен етап Wink

Хах Ирен и аз така събирам по малко розово, пък да видим след време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт