Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 35 014
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
iren11 честита рожба 🤗

При мен О трябва да е минала. Разписахме се и сега започва обратното броене до 02.01. Даже ми минава една мисъл сутринта на 31.12. да си опитам късмета с един тест, ама има време де, ще го мисля 🤪

# 211
Ирен - би било прекрасна изненада - без значение дали с + ще изпратиш тази година или ще посрещнеш с него новата. Stuck Out Tongue Closed Eyes

При мен надеждата още не умира. Зацапването беше тъмно кафяво и оскъдно. Сега спря и нямам нищо дори на салфетката. Познайте на какво се надява останалата капка надежда в мен.. Grinning

# 212
Адашче, айде и тук да ти честитя 😁 Да ти е жив и здрав юнакът и весело посрещане на празниците! 😘
Излезе резултата от СГ с SDI на ММ, както се очакваше е нормозооспермия, само притеснява % на вакуоли. Някой запознат има ли? Иначе той има много голямо количество борци, но все пак може да обсъдим варианта за МАКС или ИМСИ.

Скрит текст:

# 213
Ирен честит голям юнак, да ви е жив и здрав, много да ви радва и да расте безгрижно! Голямо гуш от мен 🤗

# 214
Ирен да ти е жив и здрав Марио,все така голям да расте,и да е много здрав!🤗❤️

На мен ми закъснява пак,но теста е - 😂 .. иска да ми дойде точно по Коледа 🤷💩

# 215
  • В страната на мечтите.
Честит юнак, Ирен. Голям мъж си имате. Все така да расте и да стане наистина един голям и висок мъж 😍

На мен явно много ми се иска да съм бременна, защото от няколко дни явно си въобразявам някакви симптоми дето не мога да ги имам - спи ми се постоянно, догади ми се от миризмата на едно пиле.. Абе голямо нещо е самовнушението, особено като се има предвид, че трябва да ми дойде след 1 седмица чак 🤣🤣
И аз си мисля, ако не ми дойде до 30-и да пробвам с един тест, пък ще видим дали няма за нова година да сме двама 😍

# 216
Ирен, честита рожба и от мен! Желая ти да расте здрав, щастлив, с късмет и много да ви радва!

Аз много се надявам на коледно-новогодишно чудо, но си мисля, ако ми дойде да си взема за другия месец от гелчето за зачеване, може пък с него да ми се получат нещата. Както винаги мисля много напред 😁

Стискам палци на цялата ни групичка скоро да се преместим към отчетни 🤞🤞💖💖💖💖

# 217
Честит юнак, Ирен! Да е жив и здрав и много да ви радва. 🙂

Момичета да споделя с вас какво ми се случи, ако някой има подобен опит. Последната ми цитонамазка през април беше 2 а група и отрицателен резултат за hpv (имах положителен hpv 16, който дълго време лекувах с имуностимуланти). Сега направих контролна цитонамазка и излезе 2 а група от порцио и 2 б от канала с клетъчни промени, дължащи се на hpv. Докторът ми каза да му звънна само ако групата е по-висока от 2-ра и да не гледам буквичките, но аз се притеснявам от гледна точка на опитите за бебе. Не трябва ли в случая да се вземат някакви мерки, как мислите?

Много зле се почувствах понеже дълго време отлагахме опитите, за са се изчисти този вирус. След това, когато получих негативен резултат за hpv, започнахме опитите, след време се получи, но имах спонтанен аборт. Пак чакахме няколко месеца, започнахме опитите, които  бяха неуспешни, и сега пак имам съмнителен резултат от цитонамазка. Сякаш няма край всичко, а времето си минава.
Сега се чудя друг лекар ли да търся, ако този не обърне внимание на резултата. Също така не мога да намеря лекар, който да ме консултира за всичко - например този, при който ходех след аборта гледаше само матката, а когато го питах за цитонамазка каза, че скоро е правена и няма нужда. Все пак предвид моята ситуация отидох при друг лекар, който основно се занимава с шийката. За него при тази тази група не се предприема нещо, но не взима предвид бебеправенето и че ако евентуално стане, дълго време не може да се предприеме лечение.

# 218
Ирен, честита радост! Да е жив и здрав големия юнак, много радост да носи на цялото семейство!
Кактусче,  по мое  скромно мнение,  фрагментациите са добре,  на ММ бяха 40% при норма 30% и правихме МАКС. Но все пак д-ра ще даде варианти.
Благодаря на всички за подкрепата!
Резултатът очаквано е отрицателен 0.53. Казаха ми да спирам всички лекарства , да чакам цикъл и после за коментар при док.
Нова година, нов късмет за всички 🍀

# 219
Iren Честита радост!!! Да бъде здрав малкия юнак!

# 220
Еха, честит нов будилник, Ирен!

Аз се разписвам с изваден мъдрец Grinning Шегувахме се с ММ днес колко динамична година беше - вадиха ми неща, пъхаха ми неща, гледаха ме, пипаха ме, дупчиха ме... иии отново съм на кашеста диета Grinning стана ми навик. Добре че обичам картофено пюре Joy ще си мисля фертилната диета другата седмица Yum

Отпуск съм, отдала съм се на приятни занимания, доукрасяване на дома, опаковане на подаръци и все такива глезотии Blush

# 221
Ирен, честито бебе! Да расте здраво и щастливо и да има прекрасно и безгрижно детство!

# 222
Момичета, пуснах си профилактично една микробиология при гинеколога, нямам оплаквания, обаче излезе кандида и гарднерела 😭 казаха ми да изчакам следващия цикъл и да пия макмилор таблетки през устата и полижинакс вагинално… много съм разстроена,че пак имам - последния път беше миналата година по това време и не мога и да си обясня от какво е, преди само кандида съм имала…страх ме е,че ако са станали нещата с бебето това да не му навреди,а и това лечение…незнам. Някоя от вас да е имала нещо такова преди? Съвети?
Хубава вечер на всички 🤗🤗🤗😘😘😘

# 223
Казали са ви да изчакате да ви дойде и тогава да почвате лечение.То, ако е станало ще си покаже.А до лечението и по време на бременност си има начин.Успех!

# 224
Много нови попълнения има в тази тема, което е жалко. Аз бях за много кратко тук, 8 месеца опити, късно се престраших да пиша, но помня номера на темата-365. Вече е 399. Пожелавам на всички ви скоро една по една, че може и по няколко да се изнизвате от тук.  Не знам защо ви пиша, може би просто искам да знаете, че има и още един човек, който ви мисли и просто иска чудото да ви се случи!

Общи условия

Активация на акаунт