Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 35 449
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, ъпдейт и от мен: след кафявото зацапване сутринта, няма нито капка днес целия ден.. и сега сигурно ще си направя кръвен преди зъболекаря и ще ми дойде после…

Дано поне, ако идва, е утре, за да знам..

# 226
Дейзи И все пак, ти стискам палци да е положителен резултата! Хайде време е за коледни чудеса! ❤️😊

Да ви разкажа една история, която тръгвам да пиша на 2 пъти. Вчера бяхме на разходка, и както си се разхождаме едно бебе, ама едно такова пухкаво бузесто, ме погледна с такъв дълбок поглед. Като, че ли ме хареса или ме познава. Много му се зарадвах. А си мислех, че след аборта ще плача като видя бебе. Но това беше изключение. На ум си казах нека да бъде здравичко. 😊

# 227
Дядо Коледа ни пази подаръка за следващата година, момичета..
Разписвам се и аз с М. В 4часа се събудих с адските болки и ми дойде. А щях сутринта тест да правя... Confused
Да остават всички неуспехи в тази година и да започнем 2022г само с успешни бременелки. Flowers Four Leaf Clover

# 228
Добро утро! Днес сутринта направих тест и е отрицателен 😁 Така че, както казва Кубрат Пулев " Продължаваме напред" ! 🤣🤣🤣
Момичета пожелавам ви светли празници, изпълнени със смях, много положителни емоции! И след Нова година валеж от +++ 🍀🍀🍀

# 229
Момичета,този пакет с хормони ли да пусна : LH, FSH,пролактин, естрадиол,тестостерон?
И има ли значение дали е консумирано кафе?

# 230
малката лисичка по принцип когато , ходех да си пускам и аз хормони , бях консумирала кафе ...върнаха ме . Ембриолога ми каза да дойда сутринта , така и стана Simple Smile
Съвет от мен , да не се разкарваш излишно.

# 231
Снощи се разписахме с ММ и би трябвало да е точно съвпадане с овулацията. Много се надявам да е станало. Стискайте ми палци,момичета! Някоя от вас да е имала също опит с онзи гел за зачеване? Преферт май се казваше. Хубава неделна вечер на всички! 💖💖💖
Аз го ползвах два поредни месеца нямаше ефект

# 232
Лисичка, не бива да си пила кафе, също трябва да си в покой преди да ти вземат кръв. Също и гладна и жадна. На мен никой не ми беше казал за кафето и бях пила, но не ме върнаха, просто един от хормоните излезе малко по-висок, не си спомням кой.

Благодаря ви за съветите, момичета!

Стискам палци на всички за много +++++ преди и след празниците! 💖💖💖🤞🤞🤞

# 233
Момичета, моля за вашият съвет отново.

Мислех, че днес вече ще ми дойде, но, уви - нито капка.

Реално зацапването ми вчера беше оскъдно и в тъмно кафяв цвят. Сложих превръзка и нищо - нито вчера, нито днес.

Притеснена съм, защото утре следобяд ще ми вадят мъдрец. Не знам какво да правя. Има ли някаква възможност за бременност с много късна овулация? Днес ми е 36 ден. Зацапването беше вчера към обяд.

Ако направя кръвен утре сутрин, ще засече ли 2 дни след зацапването? (Мисълта ми е - ако имплантацията е била вчера, сряда сутрин кръвен тест би ли показал, или му трябват още дни?)

В случая дори не питам от някаква надежда, а просто съм супер притеснена, защото ако утре е рано да засече (знам, че като ден не е рано, но ако допуснем, че в пон е било имплантация..) и е отрицателен и аз извадя зъба с упойка и после се окаже нещо друго.. Много ще се притесня. Затова моля за вашия съвет и опит. Благодаря ви!

# 234
Здравейте и от мен в темата. Благодаря за старанието.

В момента съм зарината от работа, та успявам само по диагонал да чета.

Честито момченце на Ирен. Да е здрав, любопитен и игрив.

Дейзи не мисля, че има място за притеснение. Тест също няма смисъл. Нормален пиклив също ще покаже на 36 ден. А ако е била супер късна овулация преди 2 дни днес нищо няма да покаже и кръвен. Поне 7 дена след имплантация трябва да минат. Можеш да кажеш на зъболекаря, че има някаква вероятност за много ранна бременност. Има упойки подходящи за бременни. Обсъдете го и реши на тази база.

За мен ... Чакам си следващия час чак след 3 седмици. Ако всичко е наред ще мина да поръся и аз. Весели и спокойни празници на всички!

# 235
Дейзи, съжалявам, но на 36 ден имплантация по скоро не…. Ходи си спокойно да ти извадят мъдреца. И по някаква огромна случайност да си бременна, повечето упойки са безопасни. Просто си запиши час за АГ да видиш какъв е евентуалния проблем/причина да не ти идва

# 236
Благодаря ви, момичета! Heart Оставам си значи часа и чакам кротко М. Днес ще се чуя и с АГ.

# 237
Дейзи, подкрепям Литъл. Вади спокойно мъдреца и , ако имаш възможност, посети гинеколог, за да видите каква е причината за закъснение - ЗФ или ановулаторен цикъл вероятно.
Лисичка, пролактинът е стрес хормон. За да го изследваш, не трябва да си правила секс предния ден поне, да не са стимулирани гърдите, поне 20 минути преди изследването да си в покой и без кафе.

# 238
Много нови попълнения има в тази тема, което е жалко.

Кое точно му е жалкото, че има нови попълнения ... хората искат деца, нищо жалко няма.

# 239
  • Замък сред облаците
Одри, от снощи ме сърби да го кажа същото. Надявам се потребителката просто да е объркала темата, за която съжалява.

Общи условия

Активация на акаунт