Чакам аз, вълнувам се, мечтая, с чертички две да се похваля ! ~бебеправене 399~

• 35 453
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Може би е имала впредвид,че много хора имат проблеми...🤷

# 241
Според мен потребителката мисли, че в тази тема всички са с репродуктивни проблеми. Реално в темата не всички са с някаква диагноза или опитват от много време. Аз влязох на 2-3 месеца опити. И както казвам - добре, че влязох. Иначе можеше да си опитваме до безкрай без да разбера, че имам здравословен проблем, който иска намеса.

# 242
  • Sofia
Отчитам още един отрицателен тест за бременност от снощи и все така неидваща менструация.
Много ми е мъчно и тъжно, момичета, ама много. Гледам уж да се държа и да не се скапвам, ама...
Явно още първите работни дни на 2022 година ще си посетя гинеколожката да видим какво ще ми каже.

# 243
Момичета,
Отсъствах известно време, защото се бях фокусирала над инсеминациите и се опитвах да си самовнуша, че този път е станало, ама не е. И третата инсеминация е неуспешна (установено с кръвен тест на 14 ден след нея) и си чакам цикъла. Мисля да направим 1 последна след празниците, след 1 цикъл почивка, а после ще пуснем документи по фонда.

Много е интересно как се редуват тихата и плаха надежда с отчаянието и после се заменят с надежда за успех следващия път. Опитам се да се наслаждавам на свободното си време и да вярвам, че скоро чудото ще стане.

Дейзи, според мен също си вади мъдреца спокойно, а после посети гинеколог да види причината за закъснението.

Прегръщам ви всички!

# 244
Здравейте, момичета!

Искам да пожелая на всички много успех от мен и да видите така желаните две черти!

Вчера като гръм от ясно небе ни дойдоха много лоши кръвни изследвания на баткото,които ни пратиха в детската онко-хематология. Стискайте ни силно палци да се излекуваме бързо! Осъзнах,че човек трябва да е много благодарен за това,което има и да не иска повече от необходимото!  Ако е писано някога ще имаме и трето детенце,но няма по-важно от здравето!

Бъдете здрави и съвсем скоро да сбъднете най-съкровената си мечта!

# 245
Включване и от мен Simple Smile аз след биохимичната гледам изобщо да не мисля и да не смятам кой ден ми е, знам само, че цикълът ми трябва да дойде след 1ви някъде. Подновихме опитите, не говорим много по темата, надявам се да имаме късмет. Чета ви в движение и често не успявам да се включа. Видях, че масово сте се разписали с М, явно декември наистина не е нашият месец, но пък - нова година - нов късмет Simple Smile а и поне сме заедно в това. Потребителката, която изказа съжаление за нарасналата посещаемост на темата и аз не успях да я разбера. Не разбрах и тя защо вече не я посещавала - забременяла ли е или просто се е отказала да пише? И в двата случая ми се струва малко неуместно да пише само за да каже колко е жалко, че тук се увеличаваме, но вероятно е било с добри чувства. А и завършекът беше мил Simple Smile

Дейзи, на мен ми се е случвало да имам зацапване, после ден-два нищо и след това чак да ми текне силно. Пожелавам ти при теб причината все пак да е друга. Във всички случаи ако имплантацията е била толкова скоро, че още дори тест не може да засече ЧХГ, вярвам, че упойката няма как да навреди, защото все още дори няма ембрионче. За твое спокойствие, както са те посъветвали и другите момичета, сподели със заболекаря си /то е препоръчително май винаги да се казва, когато се правят опити за бебе преди назначаване и прием на лекарства/. Стискам палци да прекъснеш веригата на идващите лелки през този месец Simple Smile Purple Heart

So close, съжалявам за неуспешната инесминация и стискам палци за следващия опит Simple Smile

# 246
  • На изток от Ада
Irnata_87 дано се оправи. Бог да помогне.
So close , дано следващия път стане.

На мен ми свърши. Аз съм на гости на майка ми. Пак се чудя , дали да бебеправим . Доста се озлобих покрай всичко.

# 247
Ирна , дано се окаже , че не е нещо много сериозно . Пожелявам ви късмет и когато му дойде времето - бебе ! ✌

Успех на всички 🧸

# 248
Ирна дано не е нищо сериозно,и бързо да се оправи баткото! 🤗
Клоус стискам палци следващия път да си успешен!🤞🍀

# 249
So close, съжалявам за неуспешната инсеминация. Дано новата година ти донесе повече късмет и да се получат нещата.
Irnata, стискам палци всичко да е наред!

# 250
Мили момичета, пиша ви за да ви дам кураж никога да не се отказвате. От много време съм във форума, първо в групата Кюретаж и забременяване след това. 2016 г имам мисед в 9 г с, след това 2018 г извънматочна бременност с отстраняване на едната тръба. Мислех че няма да се случи чудото и за мен, бях се предала, по лекари.. В месеца, в който не следих овулация, 2019 г забременях и 2020 родих дъщеря си, а след това, 5 месеца по-късно забременях и преди два месеца родих и втората си дъщеря. Чудеса се случват... Пожелавам ви за Коледа да се случи това чудо и за вас, да бъдете благословени и много щастливи!

# 251
Роза Благодаря ти, че споделяш през какво си минала! Аз имам аборт на 7.11, преживях го тежко. Нашето си беше истинско чудо как се случи. По назад може да прочетеш моята история. 🤗И още си го изживявам, вътрешно аз си знам какво ми е. 🤗 Моето Коледно, чудо ще се забави, но пожелавам на всички момичета тук да им се сбъдне най-съкровенната мечта! ❤️

Чудесата винаги се случват когато най-малко очакваме. ❤️

# 252
Ирна, стискам палци да се излекува по-скоро детенцето ти.🤞🤞💖💖

Роза, благодаря ти, че ни написа тази наистина вдъхновяваща история, дава ми надежда и кураж, че нещата за всички ни тук ще се случат.💕

So close, съжалявам да неуспеха и стискам палци скоро да ни се похвалиш с +++++🤞🤞💕

Круела, не се отчайвай, радвам се, че ни пишеш и четеш, знаеш, че всички сме с теб. Когато си обграден от приятели, макар и виртуални, нещата се преживяват по-лесно. 🤗😘

За всички останали, момичета трябва да сме силни и спокойни. Прегръщам ви силно и чакам от всички +++++ 💖💖

# 253
Момичета, АГ ми препоръча да пусна тест пак днес. Пуснах и резултатът е 0.27. В петък беше 0.15. Знам, че и двата са отрицателни. А съвсем малката разлика предполагам идва, защото индикаторът си варира, нали така?

ПС още не ми е дошло след зацапването в понеделник. Имах само светлорозови точки вчера.

# 254
Ирна ,бързо оздравяване на детенце!

Общи условия

Активация на акаунт