МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 17

• 58 800
  • 839
  •   1
Отговори
# 180
Надявам се да са наред нещата...
Излезе разширена СГ чакаме днк

# 181
  • На изток от Ада
Не са, но съм на вън и не мога да покажа. То аз показах, но с тъпите данни... И изтрих.
Ето

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 18:07 от nasito8988

# 182
Здравейте на всички.
Искам да споделя мнение за мъжките добавки от Надежда. Диагнозата на мъжа ми беше възможно най-дългата спермия. Даже не мога да я цитирам-без живи сперматозоиди в еякулата, без да има варикоцеле или други пикочо-полови заболявания, причиняващи липсата на сперматозоиди. В края на ноември правихме спермограма в Турция, в която се откриха 5 броя подвижни сперматозоида. Мъжа ми приема добавките един месец плюс малко по-висока доза кломифен. Това беше единственото по различно нещо, което прави. Няма да коментирам факта, че преди това изпи цялата менделеева таблица от добавки, илачи и билки. През януари направихме стимулация и бяхме подготвени за микро тесе. Изненадата дойде от факта, че не само не правихме микро тесе, но и успяха да оплодят 20 яйцеклетки. До 5 ден останаха 5, които ще бъдат изледвани. На всички с лоши диагнози като нашата искам да кажа да имат вяра. Чудесата са сред нас 🍀

# 183
Здравейте, а можете ли да кажете колко време вашия мъж приема тези добавки от Надежда? И на каква цена са?
Здравейте на всички.
Искам да споделя мнение за мъжките добавки от Надежда. Диагнозата на мъжа ми беше възможно най-дългата спермия. Даже не мога да я цитирам-без живи сперматозоиди в еякулата, без да има варикоцеле или други пикочо-полови заболявания, причиняващи липсата на сперматозоиди. В края на ноември правихме спермограма в Турция, в която се откриха 5 броя подвижни сперматозоида. Мъжа ми приема добавките един месец плюс малко по-висока доза кломифен. Това беше единственото по различно нещо, което прави. Няма да коментирам факта, че преди това изпи цялата менделеева таблица от добавки, илачи и билки. През януари направихме стимулация и бяхме подготвени за микро тесе. Изненадата дойде от факта, че не само не правихме микро тесе, но и успяха да оплодят 20 яйцеклетки. До 5 ден останаха 5, които ще бъдат изледвани. На всички с лоши диагнози като нашата искам да кажа да имат вяра. Чудесата са сред нас 🍀

# 184
И ние сме с крайно тежка степен. Олигоастенотератозооспермия и имаме едва около 100 000 бройки от който няколко подвижни, а морфологията е пълна катастрофа..  също сме изпили цялата менделеева таблица и то без резултат. За ,,късмет" бяхме и с много тежък ковид и все още нямаме успешно инвитро. Бог да ни е на помощ..

# 185
Здравейте, а можете ли да кажете колко време вашия мъж приема тези добавки от Надежда? И на каква цена са?
Здравейте на всички.

Мъжа ми ги пи точно месец, но се препоръчва да се проведе 3 месечен курс. Цената е около 150 лв.

# 186
  • На изток от Ада
Хм, как ви се струва СГ на мъжа ми?

# 187
Като изключим морфологията, другите показатели са сравнително добре. Ноо с тази морфология шанса за естествено забременяване е минимален. Това единствена спермограма ли е или сте пускали и по-рано?
Хм, как ви се струва СГ на мъжа ми?

# 188
  • На изток от Ада
Първа СГ е.. Аз имам. 4 неуспешни бременности..

# 189
Момичета, тест за ДНК фрагментация за колко време става готов? Чудя се в коя клиника да ги направим: Токуда или Афродита?

# 190
  • На изток от Ада
На нас 2 седмици казаха, в Стара Загора в репрудоктивна клиника.

# 191
Момичета, тест за ДНК фрагментация за колко време става готов? Чудя се в коя клиника да ги направим: Токуда или Афродита?
Ние правихме Малинов и казаха, че ще излезе до 10 дни, но излезе след 2.

# 192
Ние правихме Малинов и казаха, че ще излезе до 10 дни, но излезе след 2.

И ние направихме в Малинов и казаха, че ще излезе след 2 дни - като спермограмата, но излезе след 10 Rolling Eyes

# 193
Явно зависи от степента на натовареност, но при всички случаи е по-добре да се действа и да се чака резултат, а не да се чуди човек и да отлага.

# 194
  • На изток от Ада
Ето и Днк моля за мнение!
Май е добре.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 17:34 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт