МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 17

• 59 019
  • 839
  •   1
Отговори
# 300
Да, и ММ пи полукс форте и никакъв ефект, да не кажа даже че резултатите бяха по-зле отколкото като ги почна...Но и аз чувам добри отзиви за добавките в Надежда, та ако се наложи може и да ги пробваме...
Здравейте. И партньора ми е с ниска морфология 2%. В момента привършва 3 месечния курс с полукс форте и искам да изпробва е добавките на Надежда, вече в поредна група чета за добрите резултати от тях. Трябва ли да имам рецепта и как могат да се закупят? Не съм от София, но имам възможност да изпратя някой. Каква е цената им и за какъв период са достатъчни?

Аз само да кажа,  че моят партньор не се повлия по никакъв начин от лечението с Полукс-а. Много пари за нищо,май. Когато му ги изписаха,се опитах да намеря някакво инфо за тях, но и това няма. Бърканици,антиоксиданти - при дефрагментацията май нищо не помага и единственият лъч надежда ,ще е в ембриолозите.

# 301
Здравейте. И партньора ми е с ниска морфология 2%. В момента привършва 3 месечния курс с полукс форте и искам да изпробва е добавките на Надежда, вече в поредна група чета за добрите резултати от тях. Трябва ли да имам рецепта и как могат да се закупят? Не съм от София, но имам възможност да изпратя някой. Каква е цената им и за какъв период са достатъчни?

Здравейте, без рецепта са. Като отидете на регистратурата, кажете, че искате да си закупите от добавките. Струват 180лв за 1 месец. На нас ни казаха, че трябва да се пият поне 3 месеца.

# 302
Здравейте, момичета. Прочетох последните мнения и ще споделя нашия опит, ако мога да съм полезна. Мъжът ми е лоша морфология-2-3% и не много добра подвижност. Само количеството е голямо. Относно стандартните добавки - пил е всичко от Фертилайд, Профертил и Ортомол фертил - нито едно не е помогнало,даже беше по-зле след тях.
Относно добавките от "Надежда", аз също чух добри отзиви, но преди това искам да споделя следното. Свързах се с една тяхна консултантка, която много ми ги прехвали-че имало мъже, при които вдигали от 3% до 20%, което според мен е абсурд! Второ, попитах я дали имат нещо общо с популярните добавки, като Витамин Е, Витамин Ц,Селен, Антиоксиданти, Трибулус и т.н. и тя ми отвърна,че, цитирам "Нямат нищо общо". В последствие, момиче от форума ми прати снимка на съдържанието на самите добавки и се оказа,че голяма част от тези неща са вътре. Т.е. бях доста разочарована от самото отношение и леката лъжа, поради което реших,че няма да ходим на преглед при тях. Взех компонентите по отделно, както каза едно от момичетата по-горе, повечето ги има в онлайн магазините за финес добавки. Основното е тях, което не бях срещала до сега, е DAA 3000mg. Мъжът ми ги приема вече 3 месеца и нещо, в Понеделник ще правим спермограма в Турция и ще видим дали има някакво подобрение от преди.
Ако някоя от вас има интерес, да ми пише,за да и пратя снимката на съставките.
Успех на всички!
Аз се интересувам,  ако може да ми изпратиш . Благодаря!

# 303
Здравейте. Може ли някой, който е наясно да ми разясни какви са точно тези изследвания. Всичко, което е отбелязано едно цяло изследване ли е (т. Е. кръвно ли)?
Отдоло уролога ми е ясно. И има едно RСR това заедно ли се прави или са отделни неща? Извинете ме, но ММ естествено не е попитал нищо, а аз не съм на ясно.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 12:52 от пчеличка 🐝

# 304
Здравей, тези изследвания са за бактерии и не са кръвни, правят се на цервикален секрет, а PCR е методът на изследването. Трябва да отидеш на гинеколог да ти вземе този секрет и да го дадеш в лаборатория за изследване.
Ако е назначено на твоя М, трябва да даде еякулат.

Говоря само за очертаните в черно.

# 305
Здравейте.
В Селена винаги ли дават картонче за онлайн проверка на резултатите? Понеже ММ днес имаше час за СП и са му казали след седмица на място да отиде.

# 306
Ние си поискахме и ни дадоха.
Понеже не сме от Пловдив.

# 307
Здравейте.
В Селена винаги ли дават картонче за онлайн проверка на резултатите? Понеже ММ днес имаше час за СП и са му казали след седмица на място да отиде.
Здравейте. Да моя ММ ходи на
 07.03-9ч.за СП на 08.03 в 14ч.резултатите бяха на онлайн страницата им.

# 308
За тикнатите с хиксчета ще му вземат кръв на мъжа ти. За хламидия, микоплазми и трихомони ще трябва да напълни вкъщи една чашка с еякулат и да я занесете някъде, където правят PCR тестове. Щом обаче е написано на ръка, мен това ме навежда на мисълта, че в лабораторията, в която са ви изпратили за кръвни, не правят подобни изследвания, иначе щеше да ги има горе в таблицата. В Геника обаче правят, даже има мъжки пакет за полово предавани болести.

# 309
За тикнатите с хиксчета ще му вземат кръв на мъжа ти. За хламидия, микоплазми и трихомони ще трябва да напълни вкъщи една чашка с еякулат и да я занесете някъде, където правят PCR тестове. Щом обаче е написано на ръка, мен това ме навежда на мисълта, че в лабораторията, в която са ви изпратили за кръвни, не правят подобни изследвания, иначе щеше да ги има горе в таблицата. В Геника обаче правят, даже има мъжки пакет за полово предавани болести.

Благодаря за отговора. Да и аз предположих, че ще са кръвни. А за тях има ли изискване да е на гладно и т. Н.
Листа е от ембриолога и беше напечатано, просто тя е допълнила и тези неща. Казала е само, че имало изследване, което можела с направление. А отностно тези PCR тестове, може би трябва да отиде, където прави СП (АГ Селена). Или уролога трябва да питаме? За пръв път се захващаме с тези неща и леко ми е объркано. Явно другия път ще ходим заедно, че мъжете явно никак не умеят да поразпитат хихихи Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 12:37 от пчеличка 🐝

# 310
Кръвните изследвания на гладно заради глюкозата.

# 311
Изобщо не го пускай сам мъжа ти, ако имаш и най-малкото съмнение, че ще разбере и запомни Grinning Не съм запозната с всички кръвни изследвания, които ви искат, ама за най-сигурно е по-добре да иде на гладно. Питайте в Селена за PCR тестовете.

# 312
И ние не сме от Пловдив. Моят е питал и са му казали, че не му трябва и след седмица да отиде. Не знам дали има значение, че е разширена. Ще звъннем в понеделник да питаме дали е готова.
Знаех си, че не трябва да го оставям сам. Grinning Хич не е неговото да се разправя с тези на регистратурата.

Здравейте.
Здравейте. Да моя ММ ходи на
 07.03-9ч.за СП на 08.03 в 14ч.резултатите бяха на онлайн страницата им.

# 313
ММ днес беше при д-р Маки и въпреки негативните коментари, които прочетох тук, прегледът му е протекъл доста обстойно и не го е претупал.  Разисквал е показател по показател спермограмата му, гледал е и моя профил. Казал му е че олигоспермията се дължи на по-малкия размер на тестисите му, на мен си ми изглеждаха  нормални 😁. Но пък е казал, че за подвижност скоро не е е виждал такива показатели (90%) и че е млад и има шансове да се получи и естествено. Като все пак да направи друга спермограма разширена след месец, за да имаме и план Б и да кандидатстваме по фонда. Освен Щерев и Малинов къде другаде може да я направим, за да я признаят.

# 314
Здравейте може ли да ми разчетете тези изследвания и да ми кажете според вас с тази спермограма възможно ли е зачеване по-естествен път?

Общи условия

Активация на акаунт