Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Моля ви, кажете ми коя е Алекса , за която всички говорят като.митично същество. Не следя Игрите , но в първия епизод толкова я чакаха , че вече ме гложди коя е

# 616
На мене пък ми правят впечатление близките отношения между сини и жълти и се чудя дали в даден момент няма са станат едно племе.

А този жълт потник ми изглежда доста тамън на Илиян:

И акцентът е в:

Може би сините се разпадат и жълтите грабалясват Илиян и Касим, затова са си групичка.

# 617
Моля ви, кажете ми коя е Алекса , за която всички говорят като.митично същество. Не следя Игрите , но в първия епизод толкова я чакаха , че вече ме гложди коя е
Алекса е мъж.Борец от Сърбия. Гадже на Елица от червените

# 618
Имах съмнения , че е мъж  ама викам да пиша за жена, че всички толкова тръпнат в очакване.

# 619
  • Sofia
Много ще ме е яд,ако Фифо отпадне от играта,при това-толкова рано.
За мен е фаворит за финал.

# 620
Някой знае ли кои двама ще са дуел в събота в фермата?

# 621
И аз идвах с такава молба за спойлер за дуелистите във Фермата.

# 622
Мирела току що издаде в лайф,че Алекса ще влиза при Жълтите.
Интересно кой ще отпадне .Жените ще се пазят и едва ли ще са номинирани. Обичайният заподозрян Фифо, да вземе да отпадне толкова рано?

Да, но жените имат 4 гласа, а мъжете 5 (капитанът има 2 гласа). Освен, ако Чакалов не се съюзи с жените де, което е много вероятно.

# 623
Колкото и да харесвам Валери, още не си е отгледал топки. Ще клекнат с Чакалов на дружинната(както супер сполучливо я нарече Мери Ан) и Филип пак ще се бори за оцеляване на следващите номинации. Дано поне го възнаградят с грошове, предният път пропуснаха.

# 624
  • София
Много ще ме е яд,ако Фифо отпадне от играта,при това-толкова рано.
За мен е фаворит за финал.
Е, дано не! И на мен ми допада засега.

# 625
  • София
Дано някой каже кой отпада тази седмица от ИВ.

# 626
При пряк двубой Филип трудно би отпаднал. Разбира се, ако продукцията яко не побутне противника му.

# 627
  • Sofia
Лошото е,че никой не знае какво ще хрумне на продукцията.
Може да скрои шапка на всеки,незавосимо от способностите му.

И аз спешно искам спойлер,даже не само за тази седмица. Mr. Green
Дано се появи някой! Smile

# 628
Мирела е споделила снимка с доста хора и е писала - днес сме червени срещу жълти…
На снимката се виждат Цецо и Цецовица. Поредно потвърждение на теорията, че сините се разпадат. А и на теорията, че Мирела не е особено умна.

https://postimg.cc/WFrcSbX0

# 629
Мирела е споделила снимка с доста хора и е писала - днес сме червени срещу жълти…
На снимката се виждат Цецо и Цецовица. Поредно потвърждение на теорията, че сините се разпадат. А и на теорията, че Мирела не е особено умна.

https://postimg.cc/WFrcSbX0
Не може и хубава и умна 😭😂

Общи условия

Активация на акаунт