Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
За Ангел сигурно ли е? Много ме е яд

# 601
Ох, зарадвах се, че Илиян е обратен. Не може нормално момче да се държи така. Някой има ли спойлер какво ще стане тази вечер?

# 602
За Ангел сигурно ли е? Много ме е яд

Да

# 603
Спойлерът, че първият напуснал ИВ ще е жълт излезе верен. Дайте още! Simple Smile

# 604
  • Другата България
Аз не влизам вече в темата, защото засега не искам да знам нищо за ИВ, че него следя, основно.
Фермата отгоре-отгоре, поне за момента.
Но идвам да потвърдя горното - да, Финци остава утре.

# 605
Благодаря!  Ще излезне, че тия големи мускули са кухи Simple SmileВсе пак харесвам и Финци много.Поне и двамата са готини и няма да е като да падне от Димитър, например...

# 606
  • София
Ехх, отиде му романса на Ачката. Аз Финци не съм го гледала, така че от друга страна пък ще ми е интересно да го видя и него.

# 607
  • Мюнхен
Не ми прилича на гей на мен
Обратен е. Дори не е от Бургас, а е от Царево. Няма да влизам в подробности откъде знам, че е обратен, но е факт Simple Smile

Аз пък още докато вървеше визитката му си го помислих заради начина му на говорене

# 608
Знаят ли се финалистите на Фермата или поне последните десетина, които остават в играта?

# 609
А тук няма ли все пак някой, който да знае кой е победителят? Имаше един Ковид профил, но той упорито си трае. Говори се уж, че жена печели, но коя? Съмнявам се да е Елица, но кой знае...

Питайте Outcast-а сигурно знае Wink

# 610
Няма ли да се смилиш над нас и да издадеш финалистите? Pretty please 😊

А тук няма ли все пак някой, който да знае кой е победителят? Имаше един Ковид профил, но той упорито си трае. Говори се уж, че жена печели, но коя? Съмнявам се да е Елица, но кой знае...

Питайте Outcast-а сигурно знае Wink

# 611
Бяха писали в главната тема, че отпада жълт, но не помня кой го беше казал.
Възможно е да не се знае кой отпада конкретно, но да се знае, че някой от резервите става жълт.

Теорията ми е, че ако наистина отпада жълт, те ще вземат Ники Чакалов, понеже доста излиза с хора от този отбор.
Правилно съм отсъдила, което показва, че снимките от сбирките показват повече, отколкото си мислим.
Мисля, че тези, които се събират в бара на Жени и Ваня, са стигнали обединението - на прима виста се сещам за Фифо и Касим от последните снимки, но имаше и други разбира се.

# 612
Мирела току що издаде в лайф,че Алекса ще влиза при Жълтите.

# 613
На мене пък ми правят впечатление близките отношения между сини и жълти и се чудя дали в даден момент няма са станат едно племе.

А този жълт потник ми изглежда доста тамън на Илиян:

И акцентът е в:

# 614
Мирела току що издаде в лайф,че Алекса ще влиза при Жълтите.
Интересно кой ще отпадне .Жените ще се пазят и едва ли ще са номинирани. Обичайният заподозрян Фифо, да вземе да отпадне толкова рано?

Общи условия

Активация на акаунт