Спойлери от реалити предавания - тема 2

• 97 773
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
За Сървайвър четох един всезнайко във фейса,че Зоран,Ванко и Карин са финалната тройка,но са по скоро разсъжденията му отколкото истинско инфо според мен.
Дано не стане Карин.😶

А за Един за друг нещо?

# 76
Не знам дали изобщо се брои като спойлер, защото не познавам никого, който да ми е дал инфо, но попаднах случайно на едно видео във ФБ, където Александра е с булчинска рокля. Може да е за фотосесия някаква, но реших да ви я пусна.

# 77
Дано не стане Карин.😶

Що бе, тъкмо ще сме политкоректни и в крак с новото "нормално"

# 78
Аз четох в някакъв сайт, че Зоран го готвят за победител.

# 79
А дано! Така лекинко режисьорката да ги “снима” всичките,особено докторчето.

# 80
  • София
Дано да не е той - твърде нагласено ще е.

# 81
Както стана ясно Цитиридис се изпусна вчера и Зори днес ще отпадне.

На финал се очертават Дениз и Капитонка.

# 82
Гледам как са канселирани повечето спортисти,творци и други от руски произход. Ако Виктория е спечелила,викам да преснимат финала 🙈😂,не може рускиня да спечели 😂

# 83
  • София
Тя е против войната, беше пуснала и стори против Путин и получи shadow ban.

# 84
  • Варна
Откъде въобще тръгна мълвата, че Капитонова е спечелила? Достоверен ли е източникът?

# 85
Откъде въобще тръгна мълвата, че Капитонова е спечелила? Достоверен ли е източникът?
И аз щях да питам същото.
Защото ако се гледа кой следва в инстаграм и на кой лайква то е ясно, че може да е за заблуда.

# 86

От профила на Капитонова.

Или не е спечелила тя, или е спечелила, но не са имали никакви отношения (което се вижда по сторитата).

# 87
Или не може да каже, за да не издаде..

# 88
  • Варна
Вчера Венета, Ния-Косара и Дениз бяха в общ лайв в Инстаграм и никоя от трите не се сети кога точно е рождения ден на Виктор. Та, явно и сред тях не е победителката.
Говориха и за слуховете за въпросната победителка, като Дениз каза: "Пратете ми тоя влог да видя къде Виктория е казала, че тя е победителката." Та... може би и това е фейк нюз.

# 89
Те със сигурност имат догоров да не издават публично информация, но Виктория в такъв случай може да пропусне подобни въпроси.

Той и Виктор в едно стори се беше изпуснал, че е сингъл.

Според мен уговорката е да не продължават взаимоотношенията след предаването. В крайна сметка Виктор си взима 70те бона хонорар, ако спечели Виктория нейната цел е повече последователи (повече реклами).

Победата е само формална и накрая всички са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт